Amity Premium cat Chicken & Rice 10 kg
9 190 Ft

Újdonság

Prémium eledel premium cat Chicken & Rice 10 kg a spanyol AMITY gyártótól felnőtt macskák számára. Kiegyensúlyozott, csirkehús és rizs ízű eledel, ami támogatja a fejlődést. Mindemellett könnyen emészthető. A gyártó figyel az alapanyagok minőségére a házi kedvenceink egészségéért.

Amity Premium cat Chicken & Rice 1,5 kg
1 790 Ft

Újdonság

Prémium eledel premium cat Chicken & Rice 1,5 a spanyol AMITY gyártótól felnőtt macskák számára. Kiegyensúlyozott, csirkehús és rizs ízű eledel, ami támogatja a fejlődést. Mindemellett könnyen emészthető. A gyártó figyel az alapanyagok minőségére a házi kedvenceink egészségéért.

Amity Premium cat KITTEN Chicken & Rice 1,5 kg
2 190 Ft

Újdonság

Prémium eledel cat Kitten Chicken & Rice 1,5 kg a spanyol Amity gyártótál, ami minden tápanyagod biztosít a cicád számára. Kiváló minőségű eledel, ami fehérjékben, zsírokban és más tápanyagokban gazdag az egészség fejlődés és növekedés érdekében. A csirke és rizs ízű eledelek nagyon ízlesek, és mindemellett könnyen emészthetők. Biztosíts minőségi eledelt a cicádnak és támogasd az optimális fizikai fejlődését.

Amity Premium cat STERILISED 3 kg
2 690 Ft

Újdonság

Prémium eledel premium cat STERILISED 3 a spanyol AMITY gyártótól sterilizált felnőtt macskák számára. Magas fehérje- és alacsony zsírtartalmú, hogy az eledel megfeleljen a macska fizikai kondíciójának. Emellett antioxidánsokkal és taurinnal van kiegészítve a jobb szívműködés érdekében. Ezenkívül megakadályozza a húgyúti rendszer problémáit.