Carnis szárazeledel csirkehússal 1,6 kg
1 390 Ft

Szárazeledel, amely omega 3 és 6 zsírsavakkal rendelkezik, amelyek biztosítják a bőr rugalmasságát és szilárdságát. Továbbá tartalmaz D3-vitamint az egészséges és erős csontok számára. Carnis szárazeledel csirkehússal 1,6 kg felnőtt macskák számára alkalmas.

Carnis szárazeledel ivartalanított macskák számára 1,6 kg
1 390 Ft

szárazeledel cinkkel rendelkezik, amely biztosítja a fényes szőrzetet. Továbbá tartalmaz D3-vitamint az egészséges és erős csontok számára. Carnis szárazeledel ivartalanított macskák számára, 1,6 kg, támogatja a húgyúti rendszert és a jó fizikai állapotot.

Carnis szárazeledel marhahússal 1,6 kg
1 390 Ft

Szárazeledel, amely omega 3 és 6 zsírsavakkal rendelkezik, amelyek biztosítják a bőr rugalmasságát és szilárdságát. Ide tartozik a D3-vitamin az egészséges és erős csontok számára. Carnis szárazeledel marhahússal 1,6 kg felnőtt macskák számára alkalmas.

Carnis szárazeledel lazaccal és zöldségekkel 1,6 kg
1 390 Ft

szárazeledel kiegyensúlyozott ásványi anyagmennyiséggel rendelkeznek, amelyek csökkentik a húgykövek képződését. Tartalmaz A-vitamint és taurint a jó látáshoz és a szívműködés támogatásához. Carnis szárazeledel lazaccal 1,6 kg felnőtt macskák számára alkalmas.