Royal Canin Fit 10 kg

Royal Canin Fit 10 kg

Értékelés: 4,8
18 590 Ft 16 590 Ft

Akció

szárazeledel fenntartja a felnőtt macskák optimális súlyát a csökkentett zsírtartalomnak köszönhetően. A rost segít csökkenteni a trichobezoarsok képződését, amelyek a macskák emésztési problémáit okozzák. A Royal Canin Fit 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Sterilised 10 kg

Royal Canin Sterilised 10 kg

Értékelés: 4,9
19 890 Ft 19 490 Ft

Száraz macskaeledel ivartalanított macskák részére L-karnitinnel, amely energiává alakítja a zsírsavakat Az alacsonyabb zsírtartalom segít megtartani az optimális súlyt. A Royal Canin Sterilised 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin British Shorthair Adult 10 kg
23 190 Ft 21 590 Ft

Akció

Száraz macskaeledel a brit rövidszőrű macskák részére könnyen elrágható és gondoskodik a szájhigiénéről. Az optimális fehérjetartalom segít az izomtömeg fenntartásában. Royal Canin British Shorthair Adult 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Outdoor 10 kg

Royal Canin Outdoor 10 kg

Értékelés: 4,9
20 390 Ft 18 790 Ft

A granulátum a magas kalóriatartalomnak köszönhetően fedezi az olyan macskák táplálkozási szükségleteit, amelyek gyakran tartózkodnak kint. Az antioxidánsok gondoskodnak az immunrendszer megerősödéséről. A Royal Canin Outdoor 10 kg prebiotikumokkal rendelkezik, hogy támogassa a bél mikroflóráját.

Royal Canin Savour Exigent 10 kg
22 690 Ft 19 490 Ft

Szárazeledel válogatós macskák számára, ami 2 különböző típusú, textúrájú és ízű granulátumot tartalmaz. Megfelel a táplálkozási igényeknek és alkalmas az ideális súly megtartásához. A Royal Canin Savour Exigent 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Indoor 10 kg

Royal Canin Indoor 10 kg

Értékelés: 4,8
19 490 Ft

szárazeledel fenntartja a felnőtt macskák optimális súlyát a csökkentett zsírtartalomnak köszönhetően. A rost segít csökkenteni a trichobezoarsok képződését, amelyek a macskák emésztési problémáit okozzák. A Royal Canin Indoor 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Indoor Long Hair 35 macskaeledel - 10 kg
22 190 Ft 17 990 Ft

Az Indoor Long Hair 35 kiváló minőségű macskatáp hosszúszőrű, lakásban tartott cicák számára. Egészséges étrendet biztosít, valamint regenerálja és ragyogóvá teszi a szőrzetet.

Royal Canin Hairball Care 10 kg
22 990 Ft

szárazeledel csökkentik a trichobezoar képződést az emésztőrendszerben, ami nehézségeket okoz a macskáknak. Már 2 hét után a macskák kétszer annyi szőrzetet bocsájtanak ki. A rost és a psylium serkenti a bélmozgást. Royal Canin Hairball Care 10 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin Persian Adult 10 kg
23 190 Ft 21 090 Ft

Akció

Granulátum perzsa macskáknak. Madula alakúak, jól rághatóak és gondoskodnak a szájhigiénéről. Jól emészthető fehérjéket és prebiotikumokat tartalmaznak, amelyek kiegyensúlyozzák a bél mikroflóráját A Royal Canin Persian Adult 10 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin Kitten 10 kg

Royal Canin Kitten 10 kg

Értékelés: 4,9
22 990 Ft

granulátum megfelelő eledel kismacskáknak 12 hónapos korig. E-vitamint és antioxidánsokat tartalmaznak a természetes védekezőképesség érdekében, prebiotikumokkal és könnyen emészthető fehérjékkel kiegészítettek. A Royal Canin Kitten 10 kg magas energiatartalmú, amely magasabb aktivitást jelent.

Royal Canin British Shorthair Kitten 10 kg
28 290 Ft 23 990 Ft

Félhold alakú száraz macskaeledel a brit rövidszőrű macskák részére könnyen elrágható és gondoskodik a szájhigiénéről. A fehérjék és a prebiotikumok segítenek fenntartani a bélflóra egészségét. Royal Canin British Shorthair Kitten 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Maine Coon Kitten 10 kg
28 290 Ft 25 990 Ft

Kocka alakú száraz macskaeledel a Maine Coon kismacskák részére és a vemhes macskák részére, könnyen elrágható és gondoskodik a szájhigiénéről. A fehérjék és a prebiotikumok segítenek fenntartani a bélflóra egészségét. Royal Canin Maine Coon Kitten 10 kg támogatja a csontok és ízületek fejlődését.

Royal Canin Persian Kitten 30 macskaeledel - 10 kg
26 490 Ft

Royal Canin macskatáp kifejezetten 4 és 12 hónapos perzsa kiscicák számára lett kifejlesztve, de bátran fogyaszthatják a vemhes és szoptató cicák is. Különleges összetételének köszönhetően hozzájárul a cicák fényes és selymes szőrzetéhez. Segít a kölykök immunrendszerének erősítésében.

Royal Canin Siamese Adult 10 kg
23 190 Ft 20 590 Ft

Akció

Granulátum sziámi macskáknak. Üreges cső alakúak, jól rághatóak és gondoskodnak a szájhigiénéről. A táplált bőrről és a szőrről az aminosavak, a vitaminok, az omega-3 és az omega-6 zsírsavak gondoskodnak. A Royal Canin Siamese Adult 10 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin Ragdoll Adult 10 kg
23 190 Ft 20 790 Ft

Akció

Granulátum ragdoll macskáknak. Piramis alakúak, jól rághatóak és gondoskodnak a szájhigiénéről. A táplált bőrről és a szőrről az aminosavak, a vitaminok, az omega-3 és az omega-6 zsírsavak gondoskodnak. A Royal Canin Ragdoll Adult 10 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin Sensible 4 kg-17%

Royal Canin Sensible 4 kg

Értékelés: 4,1
10 490 Ft 8 690 Ft

Akció

Szárazeledel érzékeny emésztéssel rendelkező felnőtt macskák számára, ami segít lecsökkenteni a megemésztetlen anyagok mennyiségét a vastagbélben. A granulátumok 3 különböző formájúak és speciális ízűek az étvágy fokozásáért. A Royal Canin Sensible 4 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Savour Exigent 4 kg
9 790 Ft 8 890 Ft

Akció

A granulátumok válogatós macskák számára alkalmasak, mivel 2 különféle típusú granulátumot tartalmaznak, amelyek különböző textúrájúak és ízűek. Megfelel a táplálkozási igényeknek, és ideális az ideális súly fenntartásához. A Royal Canin Savour Exigent 4 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Fit 4 kg

Royal Canin Fit 4 kg

Értékelés: 4,9
9 590 Ft 8 990 Ft

Akció

szárazeledel fenntartja a felnőtt macskák optimális súlyát a csökkentett zsírtartalomnak köszönhetően. A rost segít csökkenteni a trichobezoarsok képződését, amelyek a macskák emésztési problémáit okozzák. A Royal Canin Fit 4 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Persian Adult 4 kg
12 190 Ft 10 590 Ft

Akció

Mandula alakú száraz macskaeledel perzsa macskák részére, könnyen elrágható és gondoskodik a szájhigiénéről. A magas emészthetőségű fehérjék segítenek fenntartani az egészséges emésztést, a prebiotikumok pedig támogatják a bélflóra egészségét. A Royal Canin Persian Adult 4 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Hairball Care 4 kg
12 190 Ft 10 990 Ft

Akció

szárazeledel csökkentik a trichobezoar képződést az emésztőrendszerben, ami nehézségeket okoz a macskáknak. Már 2 hét után a macskák kétszer annyi szőrzetet bocsájtanak ki. A rost és a psylium serkenti a bélmozgást. Royal Canin Hairball Care 4 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin Oral Care 3,5 kg

Royal Canin Oral Care 3,5 kg

Értékelés: 4,7
10 290 Ft

Akció

szárazeledel köszönhetően a formájának és textúrájának csökkenti a foglepedék és fogkő képződését Kalcium kelátumokat tartalmaz, amelyek a nyálban szabad kalciumhoz kötődnek, így a mineralizáció és a fogkő képződés nem fordulhat elő A Royal Canin Light Weight Care 10 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin Hair And Skin Care 4 kg
12 190 Ft 11 290 Ft

Akció

granulátum sűrű szőrzetet biztosít. Erről mindenekelőtt a szója, a borágó és halolaj gondoskodnak. A tápanyagok és vitaminok komplexének köszönhetően az eledel támogatja a bőrgát működését. A Royal Canin Hair And Skin Care 4 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin Sphynx Adult 10 kg
23 190 Ft 20 590 Ft

Akció

Granulátum szfinx macskáknak, amely olyan fontos ásványokat tartalmaz, amelyek egészséges húgyutakat biztosítanak. Az eledel háromszög formája hosszabb időn át tartó rágást biztosít, így javítja a szájhigiéniát. A Royal Canin Sphynx Adult 10 kg magas kalória- és zsírtartalmú.

Royal Canin Mother&Babycat 4 kg
12 390 Ft 11 490 Ft

Akció

granulátum megfelelő eledel kismacskáknak 1–4 hónapos kor közt, valamint vemhesség és szoptatás ideje alatt. E-vitamint és antioxidánsokat tartalmaznak a természetes védekezőképesség érdekében, prebiotikumokkal és könnyen emészthető fehérjékkel kiegészítettek. A Royal Canin Mother&Babycat 4 kg segít a kiscicák agyának fejlődésében.

Royal Canin Maine Coon Adult 10 kg
23 190 Ft 21 490 Ft

Kocka alakú száraz macskaeledel a Maine Coon macskák részére könnyen elrágható és gondoskodik a szájhigiénéről. A szőrzet és az egészséges bőr biztosítása érdekében fontos aminosavakkal és vitaminokkal van dúsítva. A Royal Canin Maine Coon Adult 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Sterilised 4 kg

Royal Canin Sterilised 4 kg

Értékelés: 4,8
9 690 Ft 8 790 Ft

Akció

Granulátum ivartalanított macskáknak L-karnitin tartalommal, amely a zsírsavakat energiává alakítja és jó hatással van az anyagcserére. Az alacsonyabb zsírtartalom segít megtartani az optimális súlyt. A Royal Canin Sterilised 4 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin Indoor 4 kg

Royal Canin Indoor 4 kg

Értékelés: 4,8
9 690 Ft

szárazeledel fenntartja a felnőtt macskák optimális súlyát a csökkentett zsírtartalomnak köszönhetően. A rost segít csökkenteni a trichobezoarsok képződését, amelyek a macskák emésztési problémáit okozzák. A Royal Canin Indoor 4 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Sensible 10 kg-20%

Royal Canin Sensible 10 kg

Értékelés: 4,9
21 690 Ft 17 290 Ft

Akció

Szárazeledel érzékeny emésztéssel rendelkező felnőtt macskák számára, ami segít lecsökkenteni a megemésztetlen anyagok mennyiségét a vastagbélben. A granulátumok 3 különböző formájúak és speciális ízűek az étvágy fokozásáért. A Royal Canin Sensible 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Hair & Skin Care 10 kg
23 590 Ft 21 990 Ft

granulátum sűrű szőrzetet biztosít. Erről mindenekelőtt a szója, a borágó és halolaj gondoskodnak. A tápanyagok és vitaminok komplexének köszönhetően az eledel támogatja a bőrgát működését. A Royal Canin Hair And Skin Care 10 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin Light Weight Care 10 kg
23 590 Ft 21 990 Ft

szárazeledel csökkenti a súlygyarapodást és megakadályozza a felesleges túlevést. A rost és psylium tartalma növeli az eledel mennyiségét és jóllakottság érzését váltja ki. Royal Canin Light Weight Care 10 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin Kitten 4 kg

Royal Canin Kitten 4 kg

Értékelés: 4,7
11 890 Ft 10 590 Ft

Akció

Szárazeledel 12 hónaposnál fiatalabb kismacskák számára. E-vitamint és antioxidánsokat tartalmaznak a természetes védekezés támogatására és prebiotikumokkal könnyen emészthető fehérjéket. Royal Canin Kitten 4 kg magas energiaértékkel rendelkezik, ami megegyezik a megnövekedett kiscica aktivitásának.

Royal Canin Light Weight Care 3,5 kg
10 990 Ft

szárazeledel csökkenti a súlygyarapodást és megakadályozza a felesleges túlevést. A rost és psylium tartalma növeli az eledel mennyiségét és jóllakottság érzését váltja ki. Royal Canin Light Weight Care 3,5 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.