Taste of the Wild Canyon River Feline 2 kg
4 390 Ft 3 690 Ft

Komplett táplálék minden korú és fajtájú felnőtt macskának. A pisztrángból és füstölt lazacból származó könnyű halproteineket a macskája hamar megkedveli. Gyümölcs, zöldség és taurin a macska jó látása érdekében.

Taste of the Wild Canyon River Feline 6,6 kg
11 990 Ft

Komplett táp friss pisztránggal és füstölt lazaccal. Nagy mennyiségű fehérjét tartalmaz a megfelelő fejlődéshez és taurint, amely biztosítja az egészséges látást. Taste of the Wild Canyon River Feline 6,6 kg kivétel nélkül minden macska számára alkalmas.

Taste of the Wild Lowland Creek Feline 6,6 kg
11 490 Ft

Teljesértékű eledel kacsa-, fürjhússal. Nagy mennyiségű fehérjét tartalmaz a megfelelő fejlődéshez és taurint, amely biztosítja az egészséges látást. Taste of the Wild Lowland Creek Feline 6,6 kg kivétel nélkül minden macska számára alkalmas.

Taste of the Wild Lowland Creek Feline 2 kg
4 290 Ft

Teljesértékű eledel kacsa-, fürjhússal. Nagy mennyiségű fehérjét tartalmaz a megfelelő fejlődéshez és taurint, amely biztosítja az egészséges látást. Taste of the Wild Lowland Creek Feline 2 kg kivétel nélkül minden macska számára alkalmas.

Taste of the Wild Rocky Mountain Feline 6,6 kg
11 490 Ft

Komplett táp főtt vadhússal és füstölt lazaccal. Nagy mennyiségű fehérjét tartalmaz a megfelelő fejlődéshez és taurint, amely biztosítja az egészséges látást. Taste of the Wild Rocky Mountain Feline 6,6 kg kivétel nélkül minden macska számára alkalmas.

Taste of the Wild Rocky Mtn. Feline macskaeledel - 2 kg
4 990 Ft 3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Taste of the Wild Rocky Mnt. Feline Macskaeledel, 2 kg teljes értékű táplálékot biztosít macskájának, miközben a vadon ízeit élvezheti. A táplálékban számtalan jótékony hatású alkotóelem található, a gyártók az apróbb részletekre is gondoltak. Az antioxidánsok szabadgyök-megkötő képessége, a cikória emésztést segítő hatása vagy az esszenciális zsírsavak bőr- és szőrápoló tulajdonsága csak néhány példa a táplálék pozitív hatásai közül.