Taste of the Wild Rocky Mtn. Feline macskaeledel - 2 kg
4 990 Ft 3 690 Ft

Taste of the Wild Rocky Mnt. Feline Macskaeledel, 2 kg teljes értékű táplálékot biztosít macskájának, miközben a vadon ízeit élvezheti. A táplálékban számtalan jótékony hatású alkotóelem található, a gyártók az apróbb részletekre is gondoltak. Az antioxidánsok szabadgyök-megkötő képessége, a cikória emésztést segítő hatása vagy az esszenciális zsírsavak bőr- és szőrápoló tulajdonsága csak néhány példa a táplálék pozitív hatásai közül.

Taste of the Wild Canyon River Feline 2 kg
4 390 Ft 3 690 Ft

Komplett táplálék minden korú és fajtájú felnőtt macskának. A pisztrángból és füstölt lazacból származó könnyű halproteineket a macskája hamar megkedveli. Gyümölcs, zöldség és taurin a macska jó látása érdekében.

Essential foods Jaguar macskaeledel - 3 kg
6 790 Ft 6 290 Ft

Az Essential Foods Jaguar macskaeledel bármilyen korú és fajtájú cicának megfelelő. A különleges recept 80% csirkehúst, lazacot, pisztrángot és tojást tartalmaz, melyek kombinációja kiváló ízt alkot. Magas fehérje és ásványi anyag, valamint omega3 és 6 vitamin tartalma egészséges táplálkozást biztosít.

Vivavita Felnőtt macskák számára, 1,5 kg
1 790 Ft

A granulátum tojáshéjjal töltött, amely ásványi anyagokat, jódot és vasat tartalmaz. Tartalmaz A-vitamint és taurint a jó látáshoz és a szívműködés támogatásához. A Vivavita 1,5 kg-os felnőtt macskák számára, az összes cicának ízleni fog.

Carnis szárazeledel marhahússal 1,6 kg
1 390 Ft

Szárazeledel, amely omega 3 és 6 zsírsavakkal rendelkezik, amelyek biztosítják a bőr rugalmasságát és szilárdságát. Ide tartozik a D3-vitamin az egészséges és erős csontok számára. Carnis szárazeledel marhahússal 1,6 kg felnőtt macskák számára alkalmas.

Taste of the Wild Lowland Creek Feline 2 kg
4 290 Ft

Teljesértékű eledel kacsa-, fürjhússal. Nagy mennyiségű fehérjét tartalmaz a megfelelő fejlődéshez és taurint, amely biztosítja az egészséges látást. Taste of the Wild Lowland Creek Feline 2 kg kivétel nélkül minden macska számára alkalmas.

Taste of the Wild Canyon River Feline 6,6 kg
11 990 Ft

Komplett táp friss pisztránggal és füstölt lazaccal. Nagy mennyiségű fehérjét tartalmaz a megfelelő fejlődéshez és taurint, amely biztosítja az egészséges látást. Taste of the Wild Canyon River Feline 6,6 kg kivétel nélkül minden macska számára alkalmas.

Vivavita Macskatáp házi macskák számára, 1,5 kg
1 790 Ft

Granulátum Yucca schidigera növénnyel, amely hozzájárul az egészséges emésztéshez és az ürülék szagának csökkentéséhez. Tartalmaz A-vitamint és taurint a jó látáshoz és a szívműködés támogatásához. Az 1,5 kg-os házi macskáknak szánt Vivavita granulátum felnőtt macskák számára alkalmas.

Carnis szárazeledel lazaccal és zöldségekkel 1,6 kg
1 390 Ft

szárazeledel kiegyensúlyozott ásványi anyagmennyiséggel rendelkeznek, amelyek csökkentik a húgykövek képződését. Tartalmaz A-vitamint és taurint a jó látáshoz és a szívműködés támogatásához. Carnis szárazeledel lazaccal 1,6 kg felnőtt macskák számára alkalmas.

Carnis szárazeledel csirkehússal 1,6 kg
1 390 Ft

Szárazeledel, amely omega 3 és 6 zsírsavakkal rendelkezik, amelyek biztosítják a bőr rugalmasságát és szilárdságát. Továbbá tartalmaz D3-vitamint az egészséges és erős csontok számára. Carnis szárazeledel csirkehússal 1,6 kg felnőtt macskák számára alkalmas.

Carnis szárazeledel ivartalanított macskák számára 1,6 kg
1 390 Ft

szárazeledel cinkkel rendelkezik, amely biztosítja a fényes szőrzetet. Továbbá tartalmaz D3-vitamint az egészséges és erős csontok számára. Carnis szárazeledel ivartalanított macskák számára, 1,6 kg, támogatja a húgyúti rendszert és a jó fizikai állapotot.

Vivavita Macska száraztáp házi macskák számára, 1,5 kg
1 790 Ft

Granulátum Yucca schidigera növénnyel, amely hozzájárul az egészséges emésztéshez és az ürülék szagának csökkentéséhez. Tartalmaz A-vitamint és taurint a jó látáshoz és a szívműködés támogatásához. Az 1,5 kg-os házi macskáknak szánt Vivavita granulátum ivartalanított felnőtt macskák számára alkalmas.

Taste of the Wild Lowland Creek Feline 6,6 kg
11 490 Ft

Teljesértékű eledel kacsa-, fürjhússal. Nagy mennyiségű fehérjét tartalmaz a megfelelő fejlődéshez és taurint, amely biztosítja az egészséges látást. Taste of the Wild Lowland Creek Feline 6,6 kg kivétel nélkül minden macska számára alkalmas.

Taste of the Wild Rocky Mountain Feline 6,6 kg
11 490 Ft

Komplett táp főtt vadhússal és füstölt lazaccal. Nagy mennyiségű fehérjét tartalmaz a megfelelő fejlődéshez és taurint, amely biztosítja az egészséges látást. Taste of the Wild Rocky Mountain Feline 6,6 kg kivétel nélkül minden macska számára alkalmas.

Vivavita Felnőtt macskák számára lazaccal, 800 g
1 490 Ft

Száraztáp D3-vitamin és E vitamin az egészséges és erős csontokra és fogakra Tartalmaz A-vitamint és taurint a jó látáshoz és a szívműködés támogatásához. A Vivavita 800 g-os felnőtt macskák számára lazachússal, az összes cicának ízleni fog.