Royal Canin British Shorthair Adult 10 kg
23 190 Ft 21 590 Ft

Akció

Száraz macskaeledel a brit rövidszőrű macskák részére könnyen elrágható és gondoskodik a szájhigiénéről. Az optimális fehérjetartalom segít az izomtömeg fenntartásában. Royal Canin British Shorthair Adult 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Persian Adult 10 kg
23 190 Ft 21 090 Ft

Akció

Granulátum perzsa macskáknak. Madula alakúak, jól rághatóak és gondoskodnak a szájhigiénéről. Jól emészthető fehérjéket és prebiotikumokat tartalmaznak, amelyek kiegyensúlyozzák a bél mikroflóráját A Royal Canin Persian Adult 10 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin British Shorthair Kitten 10 kg
28 290 Ft 23 990 Ft

Félhold alakú száraz macskaeledel a brit rövidszőrű macskák részére könnyen elrágható és gondoskodik a szájhigiénéről. A fehérjék és a prebiotikumok segítenek fenntartani a bélflóra egészségét. Royal Canin British Shorthair Kitten 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Maine Coon Kitten 10 kg
28 290 Ft 25 990 Ft

Kocka alakú száraz macskaeledel a Maine Coon kismacskák részére és a vemhes macskák részére, könnyen elrágható és gondoskodik a szájhigiénéről. A fehérjék és a prebiotikumok segítenek fenntartani a bélflóra egészségét. Royal Canin Maine Coon Kitten 10 kg támogatja a csontok és ízületek fejlődését.

Royal Canin Persian Kitten 30 macskaeledel - 10 kg
26 490 Ft

Royal Canin macskatáp kifejezetten 4 és 12 hónapos perzsa kiscicák számára lett kifejlesztve, de bátran fogyaszthatják a vemhes és szoptató cicák is. Különleges összetételének köszönhetően hozzájárul a cicák fényes és selymes szőrzetéhez. Segít a kölykök immunrendszerének erősítésében.

Royal Canin Siamese Adult 10 kg
23 190 Ft 20 590 Ft

Akció

Granulátum sziámi macskáknak. Üreges cső alakúak, jól rághatóak és gondoskodnak a szájhigiénéről. A táplált bőrről és a szőrről az aminosavak, a vitaminok, az omega-3 és az omega-6 zsírsavak gondoskodnak. A Royal Canin Siamese Adult 10 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin Ragdoll Adult 10 kg
23 190 Ft 20 790 Ft

Akció

Granulátum ragdoll macskáknak. Piramis alakúak, jól rághatóak és gondoskodnak a szájhigiénéről. A táplált bőrről és a szőrről az aminosavak, a vitaminok, az omega-3 és az omega-6 zsírsavak gondoskodnak. A Royal Canin Ragdoll Adult 10 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin Sphynx Adult 10 kg
23 190 Ft 20 590 Ft

Akció

Granulátum szfinx macskáknak, amely olyan fontos ásványokat tartalmaz, amelyek egészséges húgyutakat biztosítanak. Az eledel háromszög formája hosszabb időn át tartó rágást biztosít, így javítja a szájhigiéniát. A Royal Canin Sphynx Adult 10 kg magas kalória- és zsírtartalmú.

Royal Canin Persian Adult 4 kg
12 190 Ft 10 590 Ft

Akció

Mandula alakú száraz macskaeledel perzsa macskák részére, könnyen elrágható és gondoskodik a szájhigiénéről. A magas emészthetőségű fehérjék segítenek fenntartani az egészséges emésztést, a prebiotikumok pedig támogatják a bélflóra egészségét. A Royal Canin Persian Adult 4 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Maine Coon Adult 10 kg
23 190 Ft 21 490 Ft

Kocka alakú száraz macskaeledel a Maine Coon macskák részére könnyen elrágható és gondoskodik a szájhigiénéről. A szőrzet és az egészséges bőr biztosítása érdekében fontos aminosavakkal és vitaminokkal van dúsítva. A Royal Canin Maine Coon Adult 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.