Alavis Calmin kutyáknak és macskáknak 45g (30tbl)
4 190 Ft

ALAVIS™ Calming kutyáknak és macskáknak készült, akik idegességet, hiperaktivitást, szorongást mutatnak, vagy a rosszul reagálnak a környezetükből érkező stresszre.

Menforsan Anti-stress 120 ml
6 890 Ft

Lazacolaj tartalmú étrendkiegészítő kutyák és macskák számára omega 3 zsírsavakkal, amik kiváló ízt biztosítanak a készítménynek. A golgotavirág, citromfű és az orvosi macskagyökér segítenek az állat szorongásának és idegességének csökkentésében, amit a zaj okoz. A Menforsan Anti-stress 120 ml könnyen adagolható folyékony formájú.

Aptus Multicat Vet Vitamin tabletta 120 db
3 990 Ft

Az Aptus Multicat Vet egy vitamin- és ásványianyag kiegészítő tabletta macskák számára. Esszenciális nyomelemeket, vitaminokat, és aminosavat tartalmaz. A kalcium megőrzi a csontok egészségét, a taurin elengedhetetlen az anyagcseréhez. Nem tartalmaz laktózt.

Provet Anxo Protector Vitamin
5 990 Ft

Provet Anxo Protector vitamin enyhíti a negatív stressz hatásait a kutyák és a macskák testében. Elnyomja a szorongást, így a hoszabb utazás és a hangos ünnepek alatt is nyugodtak maradnak az állatok. Hozzájárul a mentális és fizikai állapot javulásához, továbbá javítja a koncentrációs képességet is.