Ferplast Rekord 3 Kalitka, Fekete
14 490 Ft 12 490 Ft

A Ferplast Rekord 3 egy közepes méretű kalitka kistestű madarak, például törpepapagájok vagy kanárik számára. Tartozékai, az ülőrudak, madár fürdő, etető, itató és hinta maximális kényelmet és otthonosságot biztosítanak kedvenceinek. Takarítása egyszerű, mert kivehető műanyagtálcával rendelkezik.

Ferplast Pagoda Kalitka, Fehér
17 990 Ft 15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Ferplast Pagoda kalitka kistermetű madarak otthonául szolgálhat. Nem hagyományos formájú, hanem a kínai pagodákra emlékeztető tetővel rendelkezik. Mindennel fel van szerelve, amire kedvenceinek szüksége lehet. A kalitka tartós anyagokból készült és mérgező anyagokat nem tartalmaz.

Ferplast Piano 3 Kalitka, Fekete
13 990 Ft 11 990 Ft

A Ferplast Piano 3 kalitka kiváló otthona lesz kistestű madarainak, akár kanárit, akár más fajta egzotikus madarat tart. A kalitka teteje és oldalai műanyag keretekkel vannak stabilabbá és egyedibbé téve. Megtalálható benne minden, amire csak kedvencének szüksége lehet, tartozik hozzá ülőrúd, etető, itató és egy csengettyűs játék is. Tisztítása kihúzható műanyag tálcájával rendkívül egyszerű, ha pedig épp nincs lakója, helytakarékosan össze is csukható.

Ferplast Palladio 3 Kalitka, Fekete
15 090 Ft 13 990 Ft

A Ferplast Palladio 3 kalitka amellett, hogy kistesű madarainak kellemes otthont biztosít, a szemet is gyönyörködteti elegáns mintájának és kupolás kialakításának köszönhetően. Megtalálható benne minden, amire csak kedvencének szüksége lehet, tartozik hozzá ülőrúd, etető, itató és egy csengettyűs játék is. Tisztítása kihúzható műanyag tálcájával rendkívül egyszerű, ha pedig máshová szeretné helyezni, könnyen megteheti a tetején található fogantyú segítségével.

Tommi Piccolo Kalitka, Fekete
59 990 Ft
+ ingyen szállítás

A stabil Tommi Piccolo kalitka mérete ideális közepes és nagy papagájok számára. Biztonsági tolózára segít megelőzni a véletlen nyitást, a felül kinyitható résszel ugyanakkor félig nyitott kalitkaként is használható. A kényelmes karbantartást kihúzható tálca, a mozgatást pedig kerekek segítik.

Akinu IZA III Kalitka

Akinu IZA III Kalitka

Értékelés: 4,5
13 390 Ft

Az Akinu IZA III Kalitka tökéletes választás közepes termetű papagájok számára. Könnyen kihúzható tálcával rendelkezik, így a kalitka takarítása egyszerű és gyors. A kalitkához tartozik négy etető és három fából készült belső és egy külső ülőrúd.

Akinu SONIA III Kalitka

Akinu SONIA III Kalitka

Értékelés: 5
14 790 Ft 12 690 Ft

Az Akinu Sonia III Kalitka tökéletes választás közepes termetű papagájoknak. Könnyen kihúzható tálcával rendelkezik, így a kalitka takarítása egyszerű és gyors. A kalitkához tartozik két etető és két fából készült ülőrúd.

Tommi Atlanta Kalitka, Kék / Fehér
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

A stabil Tommi Atlanta kalitka mérete ideális közepes és nagy papagájok számára. Biztonsági tolózára segít megelőzni a véletlen nyitást, a felül kinyitható résszel ugyanakkor félig nyitott kalitkaként is használható. A kényelmes karbantartást kihúzható tálca, a mozgatást pedig kerekek segítik.

Tommi Florida Kalitka, Fekete
69 990 Ft

A stabil Tommi Florida kalitka mérete ideális közepes és nagy papagájok számára. Biztonsági tolózára segít megelőzni a véletlen nyitást, a felül kinyitható résszel ugyanakkor félig nyitott kalitkaként is használható. A kényelmes karbantartást kihúzható tálca, a mozgatást pedig kerekek segítik.

Akinu JULIA Kalitka

Akinu JULIA Kalitka

Értékelés: 4
9 590 Ft

Az Akinu JULIA Kalitka tökéletes választás kanárik és törpepapagájok számára. Könnyen kihúzható tálcával rendelkezik, így a kalitka takarítása egyszerű és gyors. A kalitkához tartozik két etető és két fából készült ülőrúd.

Akinu GABI Kalitka, Kék

Akinu GABI Kalitka, Kék

Értékelés: 3
8 890 Ft 8 290 Ft

Az Akinu GABI Kalitka tökéletes választás, hiszen kellemes otthont biztosít a kis és közepes méretű madarak számára és az elegáns design stílusos megjelenést eredményez. A kalitka tartalmaz 2 darab ülőrúdat illetve egy etetőt és itatót is, ezáltal garantált, hogy mindent megtalálhat új otthonában a kedvence amire csak szüksége lehet. A tisztítás a kihúzható műanyag tálcának köszönhetően rendkívül egyszerű.

Ferplast Piano 4 Kalitka, Fekete
17 690 Ft 14 990 Ft

Ferplast Piano 4 Kalitka ideális választás kanárik és egyéb kistestű madarak számára. A kalitka egy kiváló minőségű műanyag rácsból, és egy levehető műanyag tálcából áll, így takarítása rendkívül egyszerű és problémamentes. Letisztult dizájn és tágas belső tér jellemzi, tartozékai között pedig különböző etető- és itató tartályok, ülőrudak és egy csengettyűs játék is megtalálható.

Ferplast Rekord 3 Kalitka, Fehér
14 390 Ft 12 490 Ft

A Ferplast Rekord 3 egy közepes méretű kalitka kistestű madarak, például törpepapagájok vagy kanárik számára. Tartozékai, az ülőrudak, madár fürdő, etető, itató és hinta maximális kényelmet és otthonosságot biztosítanak kedvenceinek. Takarítása egyszerű, mert kivehető műanyagtálcával rendelkezik.

Ferplast Giulietta Madárkalitka
24 790 Ft

A Fernplast Giulietta madárkalitka kisméretű madarak számára ideális otthon. Kerete valódi fából készült, ezáltal természetes érzést biztosít kedvence számára. Műanyag tálcája kivehető, így tisztítása rendkívül egyszerű. Madara kényelme érdekében minden szükséges tartozékkal fel van szerelve.

Ferplast Rekord 2 Kalitka, Fehér
6 990 Ft

Ferplast Rekord 2 Kalitka ideális választás kanárik és egyéb kistestű madarak számára. A kalitka egy műanyag borítású fémrácsból, és egy levehető műanyag tálcából áll, így takarítása rendkívül egyszerű és problémamentes. A csomag tartalmaz különböző etető- és itató tartályokat, ülőrudakat és madárhintát, a praktikus fogantyúnak köszönhetően pedig könnyen szállítható.

Ferplast Luna 1 Kalitka, Arany
11 990 Ft

A Ferplast Luna 1 kalitka kistestű egzotikus madarak számára a legideálisabb lakóhely. Madarai ebben a kalitkában boldog életet élhetnek, hiszen mindennel fel van szerelve az itatótól kezdve az ülőrudakig. Lekerekített teteje esztétikussá, a madaraknak pedig kényelmessé teszi. Talpa téglalap formájú műanyagból készült, így könnyű a lakásban elhelyezni.

Ferplast Rekord 1 Kalitka, Fehér
6 390 Ft 5 490 Ft

A Ferplast Rekord 1 kalitka fehér fémrácsa kellemes otthont biztosít kistestű madarak, például törpepapagájok vagy kanárik számára. Fel van szerelve mindennel, ami kedvence számára otthonossá teheti, itató, etető és ülőrúd gondoskodik kényelméről. Takarítása egyszerű, mert kivehető műanyagtálcával rendelkezik.

Tommi Omega I Kalitka, Króm
46 990 Ft 45 990 Ft

A stabil Tommi Omega I kalitka mérete ideális közepes és nagy papagájok számára. Biztonsági tolózára segít megelőzni a véletlen nyitást, a felül kinyitható résszel ugyanakkor félig nyitott kalitkaként is használható. A kényelmes karbantartást kihúzható tálca, a mozgatást pedig kerekek segítik.

Ferplast Bali Kalitka, Fehér
18 990 Ft 14 890 Ft

A Ferplast Bali kalitka kisméretű madarak számára ideális otthon. Magas kupolás szerkezetű teteje igazán kellemes környezetet biztosít kedvenceinek. Magasított műanyag tálcája kivehető, így tisztítása rendkívül egyszerű. Madara kényelme érdekében minden szükséges tartozékkal föl van szerelve.

Ferplast Rekord 4 Kalitka, Fehér
18 390 Ft 16 890 Ft

A Ferplast Rekord 4 kalitka ideális otthont nyújt kisebb testű egzotikus madarak vagy kanárik számára. A kalitkában minden megtalálható, amire madarának csak szüksége lehet. Tartozik hozzá etető, itató, ülőrudak és játék is. Takarítása rendkívül egyszerű, mert kivehető műanyag tálcával rendelkezik, hogy az összegyűlt koszt könnyedén eltávolíthassa.