Fekete napraforgó madáreledel 10 kg
2 990 Ft

Köztudott, hogy télen nem minden madárfaj vonul melegebb éghajlatú tajákra, ezért etetésük nagyon fontos, hiszen könnyebbséget és biztonságot nyújt a számukra. A csomag 10 kg fekete napraforgómagot tartalmaz, mely rendkívül tápláló étel a madaraknak. Ideális a vadon élő madarak számára a téli időszakban.

Versele Laga Exotic Fruit, Papagájeleség 600g
2 890 Ft

Versele Laga Egzotikus gyümölcs papagájeleség igazán kiváló táplálékkiegészítő, mely tartalmazza kedvence számára a megfelelő szárított gyümölcsöket és magvakat. Adja jutalomfalatként, vagy a napi táplálék mellé, papagája meghálálja a finomságokat.

Versele Laga Prestige Australian Parakeet Loro Parque Mix madáreledel, 2,5kg
4 290 Ft 3 990 Ft

Versele Laga Prestige Loro Mix Australian egy teljes értékű madáreledel, tartalmazza az összes szükséges vitamint, aminosavakat és ásványi anyagokat. Válogatott minőségű összetevők kiválóan helyettesíthetik a papagáj természetes élöhelyének táplálékait.

Versele Laga Prestige Kanári eleség, 4 kg
3 990 Ft

Versele Laga Prestige Kanári eleség egy teljes értékű madáreledel, tartalmazza az összes szükséges vitamint, aminosavakat és ásványi anyagokat. Válogatott minőségű összetevők kiválóan helyettesíthetik a kanári természetes élőhelyén megszokott táplálékait.

Versele Laga Loro Parque Mix Afrikai Papagáj eleség, 2,5 kg
6 090 Ft 4 590 Ft

Versele-Laga Prestige Loro Parque Mix egy teljes értékű madáreledel, tartalmazza az összes szükséges vitamint, aminosavakat és ásványi anyagokat. Válogatott minőségű összetevők kiválóan helyettesíthetik a papagáj természetes előhelyén megszokott táplálékokat. A termék kutatók és a botanikai-zoo Loro Park Fundación Tenerife munkatársai együttműködésével jött létre.

Versele Laga Orlux Eggfood Kanári Lágyeleség, 5 kg
7 590 Ft

A Versele Laga Orlux Eggfood Kanári Lágyeleség leginkább a fiókanevelés és a vedlés ideje alatt nélkülözhetetlen szín-alak és énekes kanáriknál, de akár egész éven át a madarak előtt lehet. A hozzáadott lysin és methionin optimális növekedést és tollképződést garantál, a jód pedig a pajzsmirigy működését serkenti. A csomag gazdaságos, 5 kg-os kiszerelésű.

Versele Laga NutriBird P15 Original Papagáj eledel, 4 kg
8 590 Ft

A NutriBird P15 Original kiváló eledel papagája számára, mely tartalmaz szinte minden fontos vitamint és ásványi anyagot. Adja nap mint nap kedvence számára. Nagytestű madarak számára, válogatott összetevőkkel.

Versele Laga Prestige Parrotts Papagájeledel, 3 kg
3 990 Ft 3 490 Ft

A Versele Laga Prestige Parrots, teljes értékű takarmány nagy madarak számára. Adja minden nap, hogy kiegyensúlyozott táplálékhoz juthasson kedvence. Változatos összetétele megfelelő vitaminforrást biztosít.

Versele Laga Exotic Nuts Papagájeleség 750g
2 890 Ft

A Verselelaga Egzotikus magkeverék kiegészítő eledel nagy papagájoknak. Tartalmaz diót, gabonát és különböző vetőmagokat, melyek kiváló étrend kiegészítők szeretett papagája számára. Adja jutalomfalatként, vagy a napi táplálék mellé.

Versele Laga Orlux Eggfood Nagypapagáj lágyeleség, 4 kg
7 990 Ft

A Versele Laga Orlux Eggfood Nagypapagájeledel leginkább a fiókanevelés és a vedlés ideje alatt nélkülözhetetlen nagypapagájok, kakaduk és aráknak, de akár egész éven át a madarak előtt lehet. A hozzáadott lysin és methionin optimális növekedést és tollképződést garantál, a jód pedig a pajzsmirigy működését serkenti. A csomag gazdaságos, 4 kg-os kiszerelésű.

Csíkos napraforgómag madáreledel 10kg
3 390 Ft 3 190 Ft

Köztudott, hogy télen nem minden madárfaj vonul melegebb éghajlatú tajákra, ezért etetésük nagyon fontos, hiszen könnyebbséget és biztonságot nyújt a számukra. A csomag 10 kg csíkos napraforgómagot tartalmaz, mely rendkívül tápláló étel a madaraknak. Ideális a vadon élő madarak számára a hosszú téli időszakban.

Magkeverék madaraknak 10 kg

Magkeverék madaraknak 10 kg

Értékelés: 4,5
3 690 Ft 3 190 Ft

Köztudott, hogy télen nem minden madárfaj vonul melegebb éghajlatú tajákra, ezért etetésük nagyon fontos, hiszen könnyebbséget és biztonságot nyújt a számukra. E magkeverék igen változatos, és gondosan kiválasztott alapanyagokból készült. A-, B- és E-vitamint tartalmaz, valamint magas olaj- és fehérjetartalommal bír

Versele Laga Orlux Papagáj lágyeleség, 5 kg
8 490 Ft 7 990 Ft

A Versele Laga Orlux papagájeledel leginkább a fiókanevelés és a vedlés ideje alatt nélkülözhetetlen hullámos papagájok, neophemák és törpepapagájoknál, de akár egész éven át a madarak előtt lehet. A hozzáadott lysin és methionin optimális növekedést és tollképződést garantál, a jód pedig a pajzsmirigy működését serkenti. A csomag gazdaságos, 5 kg-os kiszerelésű.

Akinu Sippy deluxe Törpepapagáj eleség 7 x 500 g-41%
3 890 Ft 2 290 Ft

Akció

Teljes értékű eleség törpepapagájok számára, gondosan válogatott alapanyagokból. Az összes szükséges tápanyagot biztosítja kedvencének, hosszú életet biztosít. Minőségi alapanyagokból készült, tápláló összetevőkkel.