shumee fenyőfa madáretető állvánnyal

shumee fenyőfa madáretető állvánnyal

Száma: 100056415029
Közvetlenül partnerünktől
Ez az állvánnyal ellátott fa madáretető ideális a vadon élő madarak számára, hogy leszálljanak és élvezzék az étkezést az Ön kertjében. A fenyőfából készült madáretető ház stabil és tartós, így ellenáll bármilyen időjárási körülménynek. A madárház oldalai nyitottak, így könnyen megtöltheti élelemmel További információ
17 283 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.8.02 - 2021.8.04 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100056415029

Leírás

Ez az állvánnyal ellátott fa madáretető ideális a vadon élő madarak számára, hogy leszálljanak és élvezzék az étkezést az Ön kertjében.

A fenyőfából készült madáretető ház stabil és tartós, így ellenáll bármilyen időjárási körülménynek. A madárház oldalai nyitottak, így könnyen megtöltheti élelemmel, amelyhez a madarak mindig könnyen hozzáférhetnek. A tető elegendő védelmet biztosít minden fenyegetés ellen. Szabadon álló kialakításának köszönhetően hordozható és könnyen mozgatható.

Ez a madáretető nem csak rengeteg gyönyörű madarat fog vonzani, hanem kertje jelenlegi dekorációjának is remek kiegészítője lesz.

  • Anyaga: fenyőfa vízbázisú festéssel
  • Mérete: 37 × 28 × 100 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Ház magassága: 21 cm
  • Állvány magassága: 79 cm
  • Összeszerelést igényel: igen
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.