Magformers Geometria 1 - Képek és épületek
32 090 Ft 29 690 Ft
+ ingyen szállítás

A KÉPEK ÉS ÉPÜLETEK feliratú tanítódoboz modern oktatási segédeszköz az óvodákhoz + az általános iskolák első és második osztályának, amely játékosan megismerteti a tanulókkal a geometria alapjaival. Különösen akkor értékelik, amikor az iskola nem tervezett zárása alatt, a gyermekek otthoni tanulását segíti elő a családja körében. A szükséges mágneses formákon kívül a doboz egy nagyon modern 40 oldalas tankönyvet is tartalmaz, metodikai útmutatásokkal a gyermekek és a szülők számára.

Magformers Geometria 2 - Sík és tér
32 090 Ft 29 690 Ft
+ ingyen szállítás

A SÍK és TÉR alcímet viselő oktatási doboz a Geometria 1 dobozra épülő anyag új darabokkal és új tankönyvvel az általános iskola 3.-5. osztálya számára, ami játékos formában mutatja be a diákoknak a haladó geometria alapjait. Nagyra értékelt az otthonról tanuló gyermekek körében is. A dobozban egy további tankönyv is található módszertani útmutatókkal gyermekek és szülők számára egyaránt. A Magformers Geometria 2 csak a Geometria 1 dobozzal kombinálva használható!

Magformers Wow House

Magformers Wow House

Értékelés: 5
14 490 Ft 12 720 Ft

Meglepően sok lehetőséget kínál viszonylag kevés darabból! -Ideális 3–6 év közötti gyermekek számára, hogy megismerjék a Magformers készletek didaktikai tulajdonságait, és megízleljék, mit lehet készíteni viszonylag alacsony darabszámból.

Magformers Az első Magformers készletem 30
17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készlet a legkisebbeknek jól megtervezett tanulókártyákkal és színes/alakzatokkal teli tankönyvvel. 30 speciálisan kialakított darabot tartalmaz, amelyek jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának.

Magformers 14

Magformers 14

Értékelés: 5
7 860 Ft

A Magformers 14 egy alapvető geometriai észlet, amelyből meglepően sok különféle egyszerű alakzat és geometriai test készíthető, beleértve több platóni és archimédeszi testet (például az úgynevezett kis gömböt).

Magformers Állatos kártyák
5 690 Ft 5 490 Ft

Egy alapkockakészlet, amelyből kocka építhető, ami segít a gyermekek számára megérteni a 3D-s objektumokat. Ez a készlet tökéletesen kombinálható bármely Magformers készlettel, újjáélesztve minden épületét és az ábrázolt állati karaktereknek köszönhetően karaktert adva neki.

Magformers Designer box
33 190 Ft 32 540 Ft
+ ingyen szállítás

A Designer Box tartalmilag és árában is megegyezik a hagyományos Magformers Designer csomagolással, az egyszeri „ajándékcsomagolás“ helyett eltávolítható fedéllel ellátott praktikus műanyag dobozban található, így tárolódobozként hosszú időn át használható.

Magformers Mini dinoszauruszok 40 db
21 640 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Magformers mini dinoszauruszkészletet elsősorban dinoszauruszok építésére tervezték, de bármi másból felépítheted. Nagyon népszerű készlet, mert ez az egyik legolcsóbb, de nagyon sokféle különféle formát tartalmaz.

Magformers Mini faház
15 790 Ft 15 490 Ft

A Magformers Mini Log Cabin egy kiválóan megtervezett 48 darabból álló készlet. Kiváló ajándék minden építésznek és természetbarátnak, különösen a lányok körében.

Magformers MINI Maxíkovo játszótér
10 990 Ft 10 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

17 mágneses formát és 16 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, beleértve egy kis kutyát is. Lehetőség van különféle formájú játszószoba vagy félig fedett tetőtéri játszótér összeállítására, ahol a gyerekek diákat és mászókereteket helyezhetnek el a saját képzeleteiknek megfelelően.

Magformers Pikant nagy

Magformers Pikant nagy

Értékelés: 5
20 460 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Pikant a kisebb számú mágneses darabot tartalmazó kiegészítő csomag neve, amelyekkel kiegészítheted a korábban megvásárolt Magformers alapkészletet, amely többnyire (vagy csak) alapvető alakzatokat, azaz négyzeteket és háromszögeket tartalmaz.

Magformers AERO Buggy

Magformers AERO Buggy

Értékelés: 4,5
37 990 Ft 34 390 Ft
+ ingyen szállítás

Az Aero nevet ez a sorozat nemcsak a mágneses propellernek köszönhetően kapta, amely lehetővé teszi, a széltornyok, helikopterek, légpárnák és bármilyen repülőgép építését hanem azért is, mert a készlet sok kerek formát tartalmaz, amikből lehetséges sokféle aerodinamikai formát létrehozni, amelyet a kis tervezők nagyra értékelnek, különösen versenykocsik, Buggy autók , rakéták és űrhajók esetében. Ez a doboz elegendő darabot tartalmaz a teljes henger összeszereléséhez.

Magformers Az első Pastelle 30
17 190 Ft 16 130 Ft

A darabok színesek (a klasszikus félig átlátszó hatás nélkül) pasztell színekben. Megerősített falakkal rendelkeznek, jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának. Teljesen ártalmatlan az egészségre, mivel a darabok szájba vétele magától értetődő kérdés.

Magformers Basic Plus 26

Magformers Basic Plus 26

Értékelés: 5
13 390 Ft 12 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Basic Plus 26 pavilonok, házak, kastélyok, állatok, növények széles választékát építheted fel, valamint sok népszerű dísztárgyat és ékszert, vagy az alapvető Platón és Archimédia testet.

Magformers Creative 90

Magformers Creative 90

Értékelés: 5
53 190 Ft
+ ingyen szállítás

A Magformers Creator igazi nyalánkság „a felső haladó csoportnak“ a gyermekek és felnőttek képzelőerejének szélesítésében Szolíd mennyiségben tartalmaz több a hagyományostól eltérő geometriai formát beleértve a kerekded és homorú részeket, így az összeállítható szerkezetet száma széles spektrumon mozog.

Magformers Creator 60

Magformers Creator 60

Értékelés: 5
33 190 Ft 31 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Magformers Creator igazi nyalánkság a gyermekek és felnőttek képzelőerejének szélesítésében Az alapegységek érdekes kombinációja a haladók számára lehetővé teszi különböző modellek összeállítását, például állatok és növények készítését.

Magformers Designer PLUS

Magformers Designer PLUS

Értékelés: 4,5
46 580 Ft
+ ingyen szállítás

A Designer PLUS a Designor box kiterjesztett változata, amely lehetővé teszi lekerekített formák és henger alakú formák létrehozását, valamint a szabadon összekapcsolt elemek hozzáadását, amelyek a két mágnesnek hála szabadon mozgathatóak.

Magformers Erdei kuckó

Magformers Erdei kuckó

Értékelés: 5
33 190 Ft 30 190 Ft
+ ingyen szállítás

A Magformers Mini Log Cabin egy kiválóan megtervezett 87 darabból álló készlet. Kiváló ajándék minden építésznek és természetbarátnak, különösen a fiúk körében.

Magformers Extenzo box
22 690 Ft 22 170 Ft
+ ingyen szállítás

A költséghatékony dobozok új sorozatának képviselője, ahol a mágneses darabok egy részét műanyag hosszabbítók helyettesítik, amelyek nemcsak csökkentik a készlet költségét, hanem megerősítik a kulcsfontosságú szerkezeti elemeket, és új lehetőségeket kínálnak az alak kombinációkban. Az Extenzo dobozban található a legtöbb kiterjesztés, és a kocka mellett háromszögprizmát és négyzet alakú oszlopot is tartalmaznak.

Magformers JUMBO box

Magformers JUMBO box

Értékelés: 5
104 290 Ft 91 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Jumbo box a legnagyobb játékcsomag, amely egy csattal záródó műanyag tárolódobozban található, amely minden egyes alkatrészt gondosan kiegyensúlyozott mennyiségben tartalmaz. Ezzel a csomaggal nem kell korlátoznod magad az alkotómunkában.

Magformers Kártyák képpel
5 690 Ft 5 190 Ft

Egy alapkockakészlet, amelyből kocka építhető, ami segít a gyermekek számára megérteni a 3D-s objektumokat. Ez a készlet tökéletesen kombinálható bármely Magformers készlettel, újjáélesztve minden épületét és az ábrázolt csokor, nap és hold mintának köszönhetően karaktert adva neki.

Magformers Magda MINI házikó
10 990 Ft 10 360 Ft

17 mágneses formát és 16 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, beleértve egy kis kutyát is. Lehetőség van különféle formájú konyhai terek összeszerelésére, ahol a gyermek a felszereléseit és kiegészítőit saját fantáziája szerint helyezi el.

Magformers Master PLUS

Magformers Master PLUS

Értékelés: 5
86 790 Ft 81 890 Ft
+ ingyen szállítás

A Master PLUS a klasszikus Master Box új bővített verziója – egy nagyon népszerű nagy kapacitású csomagolás, amely alkalmas játszáshoz, óvodákra, többgyerekes családoknak vagy kis építészeknek, akik nem szeretnék korlátozni a kreativitásukat darabok hiányában.

Magformers Master Pro 50000
70 790 Ft 66 790 Ft
+ ingyen szállítás

A Master box az első a nagy kapacitású készletekből, amelyek nagyméretű műanyag tároló dobozban vannak forgalmazva, csatos rögzítéssel, ami már valóban kreatív fellendülést kínál azok számára, akiknek a Magformers komoly hobbivá vált.

Magformers Mastermind 115

Magformers Mastermind 115

Értékelés: 4,5
56 890 Ft 55 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Költséghatékony ajándékcsomag számos alap- és kerek résszel és kiegészítőkkel. Nagyobb építményekhez, autókhoz, gépekhez, körforgalmak megépítéséhez, repülőgépekhez alkalmas. Kényelmesen összerakható készlet állatok, dinoszauruszok és képzeletbeli természetfeletti lények szerelmeseinek.

Magformers Mini House

Magformers Mini House

Értékelés: 4
17 290 Ft 16 530 Ft

A Magformers Mini ház egy új építészeti gyűjtemény, amely 42 darabot tartalmaz, domináns türkiz, rózsaszín és lila színben. Kiváló ajándék a festői villák és aranyos házak minden apró tervezőjének.

Magformers MINI robot a konyhában
10 990 Ft 10 390 Ft

18 mágneses formát és 15 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, beleértve egy kis robotot is. Lehetőség van különféle formájú konyhai terek összeszerelésére, ahol a gyermek a felszereléseit és kiegészítőit saját fantáziája szerint helyezi el.

Magformers Pikant 2015

Magformers Pikant 2015

Értékelés: 5
14 790 Ft 13 890 Ft

Új geometriai alakzatok a meglévő készletek kibővítéséhez a tervezési potenciál teljes kiaknázása érdekében. Ezek már meglehetősen specifikus geometriai alakzatok.

Magformers Pikant Hercegnő

Magformers Pikant Hercegnő

Értékelés: 3
6 090 Ft 5 630 Ft

Speciális kiegészítő készlet a Magformers-hez, ami új klip-in kiegészítőket tartalmaz házak, paloták és várak építéséhez ajtókhoz, ablakokhoz és erkélyekhez tervezték. Mindent megtalálsz benne, amire csak szükséged lehet álmaid otthonának élénk rózsaszínben történő felépítéséhez.

Magformers Pikant kicsi
9 990 Ft 9 290 Ft

A Pikant a kisebb számú mágneses darabot tartalmazó kiegészítő csomag neve, amelyekkel kiegészítheted a korábban megvásárolt Magformers alapkészletet, amely többnyire (vagy csak) alapvető alakzatokat, azaz négyzeteket és háromszögeket tartalmaz.

Magformers Pikant Kosmos
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Speciális kiegészítő készlet a Magformers-hez kozmikus tematikával űrhajók, űrrepülőgépek, rakéták, műholdak és űrmodulok építéséhez. A mozdulatlan űrállomások és a csillagközi mezővel rendelkező különféle robotok építésére is megfelelő.

Magformers Pikant PLUS
14 990 Ft 14 190 Ft

A Pikant PLUS egy népszerű csomagolás, amiaz összes új darab ideális keverékét tartalmazza azok számára, akik már rendelkeznek egy készlettel és jelentősen növelni szeretnék a játéklehetőségeket.

Magformers Pikant Premium
17 690 Ft 16 660 Ft

A Pikant a kisebb számú mágneses darabot tartalmazó kiegészítő csomag neve, amelyekkel kiegészítheted a korábban megvásárolt Magformers alapkészletet, amely többnyire (vagy csak) alapvető alakzatokat, azaz négyzeteket és háromszögeket tartalmaz.

Magformers Princess

Magformers Princess

Értékelés: 5
33 390 Ft 32 490 Ft
+ ingyen szállítás

Gazdagon felszerelt Princess szett LED lámpával. Lágy pasztell színekben készült, legfőképpen kis hölgyeknek alkalmas. Félig áttetsző fényes anyaggal kombinálva, így tényleg csodás megjelenésű.

Magformers RC Bugy

Magformers RC Bugy

Értékelés: 5
44 090 Ft 43 190 Ft
+ ingyen szállítás

Az egyedi építőkészlet lehetővé teszi, hogy számos különböző autót, bogár, teherautót vagy vonatot hozz létre, amelyekre motoros kerekeket helyezhetsz és távirányítóval vezérelheted őket.

Magformers Stego Candela

Magformers Stego Candela

Értékelés: 5
26 490 Ft 25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Elérhető árú közepes méretű doboz megerősítő kiterjesztéssel, LED lámpással és lux-pyramisal. Egy lámával ellátott Stego box kiterjesztésről van szó, tehát a dekorációs funkción felül itt a piramis alapvető funkciójának is megfelel.

Magformers Sweet House 64
30 690 Ft 26 890 Ft
+ ingyen szállítás

A Magformers Sweet house egy gyönyörűen megtervezett és fantasztikusan összeállított 64 darabból álló készlet. Kiváló ajándék minden építész számára,** speciális, új, beépíthető tartozékokkal van felszerelve**, amelyeket építésre terveztek – például ajtók, ablakok, tetőcserepek és minden, ami az álmaid otthonának fényes rózsaszínű és türkiz színű felépítéséhez szükséged van.

Magformers Universal box

Magformers Universal box

Értékelés: 5
30 590 Ft
+ ingyen szállítás

Az Universal Box csatos fedelű műanyag tárolódoboz valószínűleg a Magformers építőkészlet legpraktikusabb csomagolása. Megfelelő mennyiségű alap formát, a kiegészítő formák kiegyensúlyozott keverékét, kis sofőrt és utast tartalmaz, valamint egy komplett kerék készletet. Az Universal box számos ház és vár, repülő, hajó és főként autó és szerkezet építésére alkalmas.

Magformers Universal PLUS

Magformers Universal PLUS

Értékelés: 5
36 690 Ft 34 590 Ft
+ ingyen szállítás

Az Universal PLUS a legnépszerűbb Universal box kibővített változata, amely különböző elemek elegendő mennyiségét tartalmazza olyan mennyiségben és arányban, hogy lehetőség nyíljon a legváltozatosabb építmények, főként autók, gépek és robotok megalkotására. Egyértelműen a legnépszerűbb praktikus csomagolás, amely különösen a műszaki beállítottságú kis építők számára alkalmas.

Magformers Wow Starter

Magformers Wow Starter

Értékelés: 4,5
13 240 Ft

A nagyon népszerű ajándékcsomagolás ideális minden kezdő építésznek. Kiváló tanuló kártyákat és képes útmutatót tartalmaz. Meglepően sok lehetőséget kínál viszonylag kevés darabból.

Magformers Az első Magformers készletem 54
31 880 Ft
+ ingyen szállítás

Készlet a legkisebbeknek jól megtervezett tanulókártyákkal és színes/alakzatokkal teli tankönyvvel. 54 speciálisan kialakított darabot tartalmaz, amelyek jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának.

Magformers MINI kutya királyság
10 890 Ft

18 mágneses formát és 15 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, beleértve egy kis kutyát is. Lehetőség van különféle építészetileg kialakított formák és egy többszintes luxus kutyaház összeállítására saját képzeletének megfelelően.

Magformers Autó

Magformers Autó

Értékelés: 5
6 690 Ft 6 590 Ft

Meglepően sok lehetőséget kínál viszonylag kevés darabból! A Magformers Karts-al tapasztald meg azt, amit viszonylag kevés darabból lehet elkészíteni. A készletből 6 típusú versenyautót építhetsz.

Magformers Carnival

Magformers Carnival

Értékelés: 5
25 290 Ft 23 880 Ft
+ ingyen szállítás

A Magformers Carnival egy tematikus készlet, amelyből a forgó vásári látvány sokféle variációja (hinta, óriáskerék, körhinta) építhető fel. A két négyzetet lógva és forgatva is használhatod, és gyermekeidet egyaránt felvidítják, a négyzetek bármilyen vonzásba beépíthetők.

Magformers EC autó
17 190 Ft 14 990 Ft

Meglepően sok lehetőséget kínál viszonylag kevés darabból! A Magformers Karts-al tapasztald meg azt, amit viszonylag kevés darabból lehet elkészíteni. A készletből6 típusú versenyautót építhetsz, amelyek távolról vezérelhetők.

Magformers Pastelle 30

Magformers Pastelle 30

Értékelés: 5
15 390 Ft 14 560 Ft

A klasszikus, puha pasztell színű alapgyűjteményt kifejezetten a kislányok számára tervezték. A félig átlátszó, fényes anyaggal kombinálva nagyon kellemes a megjelenése, a házakon és a hagyományos golyókon kívül** népszerű mindenféle ékszer és dísztárgy készítéséhez**, beleértve a Karácsony (könnyen elhelyezhető ablakba vagy fára).

Magformers Primo box

Magformers Primo box

Értékelés: 4,7
17 290 Ft 14 820 Ft

A legolcsóbb Magformers doboz kerekekkel, figurával és szilárd önhordó háromszögletes téglatesttel. A négyzetek egy részét műanyag hosszabbítók helyettesítik, amelyek nemcsak csökkentik a készlet költségét, hanem megerősítik a kulcsfontosságú szerkezeti elemeket is (a mágneses illesztések érzékenyek a nyírási terhelésekre, a műanyag kocka nem mozog).

Magformers Rainbow 30

Magformers Rainbow 30

Értékelés: 4,6
15 390 Ft 14 820 Ft

A Magformers 30 pavilonok, házak, kastélyok, állatok, növények egész sorát építheted meg, valamint sok népszerű dísztárgyat, ékszert, vagy az alapvető platóni és archimédeszi testeket. Különböző élénk színű darabokat tartalmaz (sárga, narancssárga, rózsaszín, piros, türkiz, zöld, kékes-lila, lila és kék), és a legnépszerűbb „próbamodellek“ közé tartozik.