Magformers Az első Magformers készletem 30
17 990 Ft 15 410 Ft

Készlet a legkisebbeknek jól megtervezett tanulókártyákkal és színes/alakzatokkal teli tankönyvvel. 30 speciálisan kialakított darabot tartalmaz, amelyek jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának.

Magformers Designer box
33 190 Ft 31 870 Ft
+ ingyen szállítás

A Designer Box tartalmilag és árában is megegyezik a hagyományos Magformers Designer csomagolással, az egyszeri „ajándékcsomagolás“ helyett eltávolítható fedéllel ellátott praktikus műanyag dobozban található, így tárolódobozként hosszú időn át használható.

Magformers Wow Starter

Magformers Wow Starter

Értékelés: 5
13 190 Ft 10 270 Ft

A nagyon népszerű ajándékcsomagolás ideális minden kezdő építésznek. Kiváló tanuló kártyákat és képes útmutatót tartalmaz. Meglepően sok lehetőséget kínál viszonylag kevés darabból.

Magformers Designer PLUS
46 190 Ft 44 340 Ft
+ ingyen szállítás

A Designer PLUS a Designor box kiterjesztett változata, amely lehetővé teszi lekerekített formák és henger alakú formák létrehozását, valamint a szabadon összekapcsolt elemek hozzáadását, amelyek a két mágnesnek hála szabadon mozgathatóak.

Magformers Az első Magformers készletem 54
31 490 Ft 29 300 Ft
+ ingyen szállítás

Készlet a legkisebbeknek jól megtervezett tanulókártyákkal és színes/alakzatokkal teli tankönyvvel. 54 speciálisan kialakított darabot tartalmaz, amelyek jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának.

Magformers Pastelle 30
15 390 Ft 13 870 Ft

A klasszikus, puha pasztell színű alapgyűjteményt kifejezetten a kislányok számára tervezték. A félig átlátszó, fényes anyaggal kombinálva nagyon kellemes a megjelenése, a házakon és a hagyományos golyókon kívül** népszerű mindenféle ékszer és dísztárgy készítéséhez**, beleértve a Karácsony (könnyen elhelyezhető ablakba vagy fára).

Magformers Pikant Hercegnő

Magformers Pikant Hercegnő

Értékelés: 5
6 090 Ft 5 770 Ft

Speciális kiegészítő készlet a Magformers-hez, ami új klip-in kiegészítőket tartalmaz házak, paloták és várak építéséhez ajtókhoz, ablakokhoz és erkélyekhez tervezték. Mindent megtalálsz benne, amire csak szükséged lehet álmaid otthonának élénk rózsaszínben történő felépítéséhez.

Magformers Az első Pastelle 30
17 190 Ft 16 570 Ft

A darabok színesek (a klasszikus félig átlátszó hatás nélkül) pasztell színekben. Megerősített falakkal rendelkeznek, jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának. Teljesen ártalmatlan az egészségre, mivel a darabok szájba vétele magától értetődő kérdés.

Magformers 14
7 890 Ft 7 700 Ft

A Magformers 14 egy alapvető geometriai észlet, amelyből meglepően sok különféle egyszerű alakzat és geometriai test készíthető, beleértve több platóni és archimédeszi testet (például az úgynevezett kis gömböt).

Magformers Carnival
25 290 Ft 23 130 Ft

A Magformers Carnival egy tematikus készlet, amelyből a forgó vásári látvány sokféle variációja (hinta, óriáskerék, körhinta) építhető fel. A két négyzetet lógva és forgatva is használhatod, és gyermekeidet egyaránt felvidítják, a négyzetek bármilyen vonzásba beépíthetők.

Magformers Pikant nagy
19 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Pikant a kisebb számú mágneses darabot tartalmazó kiegészítő csomag neve, amelyekkel kiegészítheted a korábban megvásárolt Magformers alapkészletet, amely többnyire (vagy csak) alapvető alakzatokat, azaz négyzeteket és háromszögeket tartalmaz.

Magformers Rainbow 30
15 390 Ft 14 770 Ft

A Magformers 30 pavilonok, házak, kastélyok, állatok, növények egész sorát építheted meg, valamint sok népszerű dísztárgyat, ékszert, vagy az alapvető platóni és archimédeszi testeket. Különböző élénk színű darabokat tartalmaz (sárga, narancssárga, rózsaszín, piros, türkiz, zöld, kékes-lila, lila és kék), és a legnépszerűbb „próbamodellek“ közé tartozik.

Magformers MINI Maxíkovo játszótér
10 990 Ft 10 270 Ft

17 mágneses formát és 16 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, beleértve egy kis kutyát is. Lehetőség van különféle formájú játszószoba vagy félig fedett tetőtéri játszótér összeállítására, ahol a gyerekek diákat és mászókereteket helyezhetnek el a saját képzeleteiknek megfelelően.

Magformers Wow House

Magformers Wow House

Értékelés: 5
14 490 Ft 11 680 Ft

Meglepően sok lehetőséget kínál viszonylag kevés darabból! -Ideális 3–6 év közötti gyermekek számára, hogy megismerjék a Magformers készletek didaktikai tulajdonságait, és megízleljék, mit lehet készíteni viszonylag alacsony darabszámból.

Magformers Mini dinoszauruszok 40 db-15%
21 290 Ft 17 890 Ft

Akció

A Magformers mini dinoszauruszkészletet elsősorban dinoszauruszok építésére tervezték, de bármi másból felépítheted. Nagyon népszerű készlet, mert ez az egyik legolcsóbb, de nagyon sokféle különféle formát tartalmaz.

Magformers Pikant kicsi
9 990 Ft 8 550 Ft

A Pikant a kisebb számú mágneses darabot tartalmazó kiegészítő csomag neve, amelyekkel kiegészítheted a korábban megvásárolt Magformers alapkészletet, amely többnyire (vagy csak) alapvető alakzatokat, azaz négyzeteket és háromszögeket tartalmaz.

Magformers Universal box

Magformers Universal box

Értékelés: 5
29 940 Ft

Az Universal Box csatos fedelű műanyag tárolódoboz valószínűleg a Magformers építőkészlet legpraktikusabb csomagolása. Megfelelő mennyiségű alap formát, a kiegészítő formák kiegyensúlyozott keverékét, kis sofőrt és utast tartalmaz, valamint egy komplett kerék készletet. Az Universal box számos ház és vár, repülő, hajó és főként autó és szerkezet építésére alkalmas.

Magformers Pikant PLUS
14 990 Ft 12 940 Ft

A Pikant PLUS egy népszerű csomagolás, amiaz összes új darab ideális keverékét tartalmazza azok számára, akik már rendelkeznek egy készlettel és jelentősen növelni szeretnék a játéklehetőségeket.

Magformers Extenzo box
22 690 Ft 21 710 Ft

A költséghatékony dobozok új sorozatának képviselője, ahol a mágneses darabok egy részét műanyag hosszabbítók helyettesítik, amelyek nemcsak csökkentik a készlet költségét, hanem megerősítik a kulcsfontosságú szerkezeti elemeket, és új lehetőségeket kínálnak az alak kombinációkban. Az Extenzo dobozban található a legtöbb kiterjesztés, és a kocka mellett háromszögprizmát és négyzet alakú oszlopot is tartalmaznak.

Magformers MINI kutya királyság
10 910 Ft

18 mágneses formát és 15 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, beleértve egy kis kutyát is. Lehetőség van különféle építészetileg kialakított formák és egy többszintes luxus kutyaház összeállítására saját képzeletének megfelelően.

Magformers Kártyák képpel
5 690 Ft 4 850 Ft

Egy alapkockakészlet, amelyből kocka építhető, ami segít a gyermekek számára megérteni a 3D-s objektumokat. Ez a készlet tökéletesen kombinálható bármely Magformers készlettel, újjáélesztve minden épületét és az ábrázolt csokor, nap és hold mintának köszönhetően karaktert adva neki.

Magformers MINI robot a konyhában
10 990 Ft 10 270 Ft

18 mágneses formát és 15 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, beleértve egy kis robotot is. Lehetőség van különféle formájú konyhai terek összeszerelésére, ahol a gyermek a felszereléseit és kiegészítőit saját fantáziája szerint helyezi el.

Magformers Erdei kuckó
33 190 Ft 29 550 Ft

A Magformers Mini Log Cabin egy kiválóan megtervezett 87 darabból álló készlet. Kiváló ajándék minden építésznek és természetbarátnak, különösen a fiúk körében.

Magformers Creative 90
51 590 Ft 49 480 Ft
+ ingyen szállítás

A Magformers Creator igazi nyalánkság „a felső haladó csoportnak“ a gyermekek és felnőttek képzelőerejének szélesítésében Szolíd mennyiségben tartalmaz több a hagyományostól eltérő geometriai formát beleértve a kerekded és homorú részeket, így az összeállítható szerkezetet száma széles spektrumon mozog.

Magformers Mini faház
15 790 Ft 15 160 Ft

A Magformers Mini Log Cabin egy kiválóan megtervezett 48 darabból álló készlet. Kiváló ajándék minden építésznek és természetbarátnak, különösen a lányok körében.

Magformers Mini House

Magformers Mini House

Értékelés: 5
17 290 Ft 14 130 Ft

A Magformers Mini ház egy új építészeti gyűjtemény, amely 42 darabot tartalmaz, domináns türkiz, rózsaszín és lila színben. Kiváló ajándék a festői villák és aranyos házak minden apró tervezőjének.

Magformers Princess
33 390 Ft 29 550 Ft

Gazdagon felszerelt Princess szett LED lámpával. Lágy pasztell színekben készült, legfőképpen kis hölgyeknek alkalmas. Félig áttetsző fényes anyaggal kombinálva, így tényleg csodás megjelenésű.

Magformers RC Bugy
44 090 Ft 42 280 Ft
+ ingyen szállítás

Az egyedi építőkészlet lehetővé teszi, hogy számos különböző autót, bogár, teherautót vagy vonatot hozz létre, amelyekre motoros kerekeket helyezhetsz és távirányítóval vezérelheted őket.

Magformers Stego Candela
26 490 Ft 25 440 Ft

Elérhető árú közepes méretű doboz megerősítő kiterjesztéssel, LED lámpással és lux-pyramisal. Egy lámával ellátott Stego box kiterjesztésről van szó, tehát a dekorációs funkción felül itt a piramis alapvető funkciójának is megfelel.

Magformers Sweet House 64
30 690 Ft 29 550 Ft
+ ingyen szállítás

A Magformers Sweet house egy gyönyörűen megtervezett és fantasztikusan összeállított 64 darabból álló készlet. Kiváló ajándék minden építész számára,** speciális, új, beépíthető tartozékokkal van felszerelve**, amelyeket építésre terveztek – például ajtók, ablakok, tetőcserepek és minden, ami az álmaid otthonának fényes rózsaszínű és türkiz színű felépítéséhez szükséged van.

Magformers AERO Buggy
37 990 Ft 32 120 Ft

Az Aero nevet ez a sorozat nemcsak a mágneses propellernek köszönhetően kapta, amely lehetővé teszi, a széltornyok, helikopterek, légpárnák és bármilyen repülőgép építését hanem azért is, mert a készlet sok kerek formát tartalmaz, amikből lehetséges sokféle aerodinamikai formát létrehozni, amelyet a kis tervezők nagyra értékelnek, különösen versenykocsik, Buggy autók , rakéták és űrhajók esetében. Ez a doboz elegendő darabot tartalmaz a teljes henger összeszereléséhez.

Magformers Master Pro 50000
70 790 Ft 65 550 Ft
+ ingyen szállítás

A Master box az első a nagy kapacitású készletekből, amelyek nagyméretű műanyag tároló dobozban vannak forgalmazva, csatos rögzítéssel, ami már valóban kreatív fellendülést kínál azok számára, akiknek a Magformers komoly hobbivá vált.

Magformers Master PLUS
86 790 Ft 83 290 Ft
+ ingyen szállítás

A Master PLUS a klasszikus Master Box új bővített verziója – egy nagyon népszerű nagy kapacitású csomagolás, amely alkalmas játszáshoz, óvodákra, többgyerekes családoknak vagy kis építészeknek, akik nem szeretnék korlátozni a kreativitásukat darabok hiányában.

Segítségre van szükséged a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztáshoz ? Meríts ötletet a karácsonyi ajándékválasztó oldalunkról: