Magformers ívek 12 darab fóliában

Magformers ívek 12 darab fóliában

Száma: 23200001
Közvetlenül partnerünktől
Ez a darab a hengerhéj egynegyede, és a kivágással együtt most már lehetővé teszi, hogy lekerekített formákat és hengeres felületeket adjunk az épületekhez. További információ
14 340 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2023.3.29 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.3.29 - 2023.3.31 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23200001

Leírás

Ez a darab a hengerhéj egynegyede, és a kivágással együtt most már lehetővé teszi, hogy lekerekített formákat és hengeres felületeket adjunk az épületekhez. A csomag 12 színes darabot tartalmaz.

A darabszíneket a készlet függvényében szállítjuk.

Darabszám: 12

A kreatív Magformers mágneses építő készlet lehetővé teszi, hogy kétdimenziós műanyag poligonok segítségével nagyszámú háromdimenziós tárgyat rakj össze. A Magformers gyakorolja a finommotoros készségeket, serkenti a kreativitást, megtanítja a gyerekeknek a színeket és az alapvető geometriai formákat. A darabok méretei és a megfelelően kiválasztott formák biztosítják a játék maximális biztonságát. Az anyag, amelyből a készlet készül, megfelel a legszigorúbb higiéniai és egészségügyi kritériumoknak. A darabok elég nagyok, nem lehet lenyelni őket, és gyakorlatilag törhetetlenek.

A MAGFORMERS nagyon jól kombinálható a jól ismert Geomag mágneses építőkészlettel is.

Magformers mágneses építő készletek illusztráció videó

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.