PIXIO Bright Animals Story sorozat téglák

PIXIO Bright Animals Story sorozat téglák

Száma: 28842017
Közvetlenül partnerünktől
A tökéletesen illeszkedő színű PIXIO mágneses blokkok lehetővé teszik, hogy minden kreatív ötletét életre keltse. Kezdje egyszerű modellek építésével a csomagban található utasítások alapján, és ha készen áll, lépjen tovább a saját tervei elkészítéséhez. Csak a képzeleted szab határt ;) További információ
37 702 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: INWEST-MAR sp. z o.o.

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: INWEST-MAR sp. z o.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 28842017

Leírás

A tökéletesen illeszkedő színű PIXIO mágneses blokkok lehetővé teszik, hogy minden kreatív ötletét életre keltse.

Elkezdhetsz egyszerű modellek építésével a csomagban található utasítások alapján, és ha készen állsz, akkor lépj tovább a saját terveid elkészítéséhez.

Neked csak a képzeleted szab határt ;)

 

Pixio téglák Fényes állatok

WOW!Ezek a szuper tollak!A sokszínű állatok még a legzöldebb dzsungelben is kitűnnek. Mellesleg egy kis titok a kaméleonokról: a színüket változtatják, úgyhogy a színpalettájukkal kedvünkre kísérletezhetünk :)

90 darab PIXIO téglát kapsz 6 színben, hogy életre keltsd a trópusi madarakat, rovarokat és hüllőket. Ne aggódj! Barátságosak és nem fognak csalódást okozni. A végén megépítheted a saját készletedet a legfényesebb PIXIO blokkokból, amiket valaha is láttál.

 

Elkészíteni az alkalmazással.

Azért, hogy a PIXIO játék és a szórakozás abszolút szórakoztató legyen, egy hatalmas ötlet-, karakter-, történet-, téma- és tárgyadatbázist fejlesztettünk ki.

Miért a PIXIO-t játszhatod és élvezheted, egy hatalmas adatbázis áll rendelkezésedre.

A PIXIO ökoszisztéma legfontosabb része a tabletekre és okostelefonokra készült interaktív alkalmazás, amely több ezer alkotást és utasítást tartalmaz.

Minden PIXIO készlethez tartozik egy egyedi promóciós kód, amely hozzáférést biztosít az alkalmazás exkluzív tartalmához.

 

 

Gyors útmutató a PIXIO téglákkal való játékhoz 

  • kap egy ötletet a játékhoz
  • a PIXIO téglák megfelelő színének megtalálása 
  • kezdje el a csatlakozást!

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.