PIXIO Neon absztrakt sorozat téglák

PIXIO Neon absztrakt sorozat téglák

Száma: 28842006
Közvetlenül partnerünktől
A tökéletesen illeszkedő színű PIXIO® mágneses téglák lehetővé teszik, hogy minden kreatív ötletét életre keltse. Kezdje egyszerű modellek építésével a csomagban található utasítások alapján, és ha készen áll, lépjen tovább a saját tervei elkészítéséhez. Csak a képzeleted szab határt ;) További információ
10 919 Ft
Partnerünktől: INWEST-MAR sp. z o.o.

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: INWEST-MAR sp. z o.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 28842006

Leírás

A PIXIO mágneses téglák tökéletesen illeszkedő színekben lehetővé teszik, hogy minden kreatív ötletét életre keltse.

Elkezdhetsz egyszerű modellek építésével a csomagban található utasítások alapján, és ha készen állsz, akkor lépj tovább a saját terveid elkészítéséhez.

Neked csak a képzeleted szab határt ;)

.

 

Blokkok PIXIO NEON: az éjszaka a megfelelő idő

 

A PIXIO NEON szettünk egy nagyváros éjszakai vibráló személyiségét idézi. Ahogy leszáll az alkonyat, a városok nagy absztrakt festményekhez kezdenek hasonlítani. A kirakatok megszokott színei neon esővel robbannak.

A 60 darabos PIXIO NEON mágneses téglákból álló készletünk öt színből áll – türkiz, sárga, narancssárga, rózsaszín és lila.

Ezek a merész árnyalatok nem maradnak észrevétlenek, és bármilyen kombinációban megragadják a tekintetet.

A NEON-készletünkkel a 3D-modellben használt színek számától függően az élénk ragyogástól a meleg lámpafényig mindenféle absztrakt alakzatot létrehozhat. Ezek a színek érdekes kölcsönhatásokat teremtenek a visszafogottabb PIXIO ABSTRACT SERIES szettekkel.

Amikor a város alszik, az absztrakt álmaid felébrednek.

  

 

Elkészíteni az alkalmazással.

Azért, hogy a PIXIO játék és a szórakozás abszolút szórakoztató legyen, egy hatalmas ötlet-, karakter-, történet-, téma- és tárgyadatbázist fejlesztettünk ki.

Miért a PIXIO-t játszhatod és élvezheted, egy hatalmas adatbázis áll rendelkezésedre.

A PIXIO ökoszisztéma legfontosabb része egy interaktív alkalmazás tabletekre és okostelefonokra több ezer alkotással és utasítással.

Minden PIXIO készlethez tartozik egy egyedi promóciós kód, amely hozzáférést biztosít az alkalmazás exkluzív tartalmához.

 

 

Gyors útmutató a PIXIO téglákkal való játékhoz 

  • kap egy ötletet a játékhoz
  • a PIXIO téglák megfelelő színének megtalálása 
  • kezdje el a csatlakozást!

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.