Geomag Classic 42-37%

Geomag Classic 42

Értékelés: 5
10 560 Ft 6 590 Ft

Akció

Geomag Classic sorozat mágneses készlet 100% -ban újrahasznosítható anyagból készül. A rudak és golyók mellett a csomag két alapot is tartalmaz. Az egyszerű szerkezeti rendszernek köszönhetően végtelen számú forma nyerhető. Más Geomag készletekkel kombinálható.

Geomag Mechanics Mágneses építőjáték, 222 db
22 400 Ft 20 390 Ft

Akció

Geomag Mechanics Mágneses építőjátékkal lenyűgöző alkotásokat készíthet nem csak gyermeke, hanem Ön is! Az összeépíthető szerkezetek a mágnesesség segítségével különféle alakzatokká, formákká alakíthatóak. A játék jelentősen fejleszti a gyermekek kreativitását és kézügyességét is.

Magformers Autó-17%

Magformers Autó

Értékelés: 4,8
6 690 Ft 5 490 Ft

Akció

Meglepően sok lehetőséget kínál viszonylag kevés darabból! A Magformers Karts-al tapasztald meg azt, amit viszonylag kevés darabból lehet elkészíteni. A készletből 6 típusú versenyautót építhetsz.

Magformers Autóbusz városka-22%
12 390 Ft 9 590 Ft

Akció

Ez a szett 11 darab panelt tartalmaz vezetőhoronnyal a busz számára, amely saját akkumulátorral, hajtogatósorral és gyalogos híddal van ellátva. Különböző közúti forgalom típus állítható össze a panelekből.

Geomag Color 64 darabos készlet
9 010 Ft 8 590 Ft

Akció

A biztonságos és szupererős mágnesek sok-sok órányi játékkal, tervezéssel, építéssel várnak mindenkit. Építs épületeket vagy állatokat. Fejleszd a kreativitásodat, és a térlátásodat ezzel a nagyszerű játékkal a Geomag Colorral, melyben mágneses golyók és rudak összeépítésével különleges geometriai formákat hozhatsz létre!

Geomag Panels 114 Építőjáték
16 170 Ft 14 990 Ft

Akció

A pálcákkal és a mágneses gyöngyökkel szinte végtelen variációban építhet egyszerű és geometriai formákat, vagy összetett építészeti szerkezeteket. A Geomag Panels 114 erőteljes mágnese lehetővé teszi, hogy sokkal fantasztikusabb formákat hozhasson létre. A színes pálcák és töltőanyag a gyerekek számára egy teljesen új módját mutatják meg a játéknak. A képzelet nem ismer határokat, bármi megépíthető.

Magformers Geometria 2 - Sík és tér-16%
30 690 Ft 25 590 Ft
Ingyen szállítás

Akció

A SÍK és TÉR alcímet viselő oktatási doboz a Geometria 1 dobozra épülő anyag új darabokkal és új tankönyvvel az általános iskola 3.-5. osztálya számára, ami játékos formában mutatja be a diákoknak a haladó geometria alapjait. Nagyra értékelt az otthonról tanuló gyermekek körében is. A dobozban egy további tankönyv is található módszertani útmutatókkal gyermekek és szülők számára egyaránt. A Magformers Geometria 2 csak a Geometria 1 dobozzal kombinálva használható!

Magformers Pikant Hercegnő

Magformers Pikant Hercegnő

Értékelés: 3
5 750 Ft 4 890 Ft

Akció

Speciális kiegészítő készlet a Magformers-hez, ami új klip-in kiegészítőket tartalmaz házak, paloták és várak építéséhez ajtókhoz, ablakokhoz és erkélyekhez tervezték. Mindent megtalálsz benne, amire csak szükséged lehet álmaid otthonának élénk rózsaszínben történő felépítéséhez.