Geomag Glitter Mágneses építőjáték, 22 db
4 190 Ft

Geomag Glitter építőjáték szórakoztató, minőségi időtöltést kínál a harmadik életévét már betöltött gyermeke számára. A színes, csillogó alkatrészek tökéletesen alkalmasak a kicsik figyelmének lekötésére akár hosszú órákon keresztül is. A szett időtállóságát a svájci minőség garantálja.

Magformers Bank városka
9 490 Ft 8 890 Ft

Ez a szett 12 mágneses formát és 10 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, egy kis bankár fingurájával egyetemben. Lehetőséged nyílik egy bankház különféle építészeti tervezésű konstrukcióinak összeállítására a saját fantáziád szerint. A végső építmények félig feltárt keresztmetszetűek.

Magformers Kisváros Kórház
9 490 Ft 8 890 Ft

Ez a készlet 12 mágneses alakzatot és 9 funkciós kiegészítőt tartalmaz,ideértve a kis doktornő figuráját is. Különböző alakú kórházakat építhetsz meg saját fantáziád szerint. Az elkészült építmények félig felfedett metszetek formájában láthatók.

Magformers Város Cukrászda
9 490 Ft 8 890 Ft

Ez a szett 14 mágneses formát és 8 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, valamint a cukrász kis figuráját. Lehetőség van különféle kialakítású cukrászda épület összeszerelésére, a saját fantáziád alapján. Az így kapott épületek félig fedett metszetűek.

Magformers Város Piactér

Magformers Város Piactér

Értékelés: 3
9 490 Ft 9 090 Ft

Ez a szett 14 mágneses formát és 8 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, valamint az árus kis figuráját. Lehetőség van különféle kialakítású piactéri épületek összeszerelésére, a saját fantáziád alapján. Az így kapott épületek félig fedett metszetűek.