Magformers Az első Magformers készletem 30
17 590 Ft

Készlet a legkisebbeknek jól megtervezett tanulókártyákkal és színes/alakzatokkal teli tankönyvvel. 30 speciálisan kialakított darabot tartalmaz, amelyek jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának.

Magformers Stick-O Basic-30

Magformers Stick-O Basic-30

Értékelés: 5
13 390 Ft 12 790 Ft

30 darabot tartalmazó alapkészlet több rúddal és ívvel. Lehetőség nagyobb épületek, ill. több különböző modell egyidejű tervezésére. A játékhoz inspirációt szerezhetsz a tucatnyi épület modell közül a mellékelt prospektusból, vagy építhetsz a saját fantáziája szerint is.

Magformers Az első Magformers készletem 54
31 950 Ft 29 690 Ft

Készlet a legkisebbeknek jól megtervezett tanulókártyákkal és színes/alakzatokkal teli tankönyvvel. 54 speciálisan kialakított darabot tartalmaz, amelyek jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának.

Magformers Az első Pastelle 30
16 290 Ft

A darabok színesek (a klasszikus félig átlátszó hatás nélkül) pasztell színekben. Megerősített falakkal rendelkeznek, jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának. Teljesen ártalmatlan az egészségre, mivel a darabok szájba vétele magától értetődő kérdés.

Magformers Stick-O Basic-10

Magformers Stick-O Basic-10

Értékelés: 5
4 790 Ft

Alapkészlet 10 egyszerű formával, kiegyensúlyozott elosztással. Alkalmas ezzel a teljesen új típusú mágneses készletnek az első megismerésére. Ideális választás a legfiatalabb szobrászok és modellezők számára.

Magformers Stick-O Basic-20

Magformers Stick-O Basic-20

Értékelés: 4,8
9 490 Ft

Alapkészlet 20 építődarabbal formával, kiegyensúlyozott elosztással. Alkalmas ezzel a teljesen új típusú mágneses készletnek az első megismerésére. Ideális választás a legfiatalabb szobrászok és modellezők számára.

Magformers Stick-O Erdei lények (Forest Friends)
7 590 Ft 6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

16 darabot tartalmazó tematikus készlet az állatok és az aranyos lények témájára fókuszál. Játék közben ihletet kaphatsz a lények sablonjai közül, használhatod a mellékelt prospektust, vagy a saját fantáziád szerint is készíthetsz vidám lényeket.

Magformers Stick-O Horgászás
11 990 Ft 11 390 Ft

26 darabot tartalmazó tematikus készlet a vízi állatok (halak és más aranyos vízi kártevők) létrehozására és kifogására összpontosít. Játék közben inspirálódhatsz képek által, vagy szabadjára engedheted fantáziádat, és belevetheted magadat a saját tengeri lényeidre való vadászásba.

Magformers Stick-O Konyha (Cooking set)
7 590 Ft 7 290 Ft

16 darabot tartalmazó tematikus készlet az étel és a főzés témájára fókuszál. Játék közben ihletet kaphatsz az aranyos modellek sablonjai közül, használhatod a mellékelt prospektust, vagy a saját fantáziád szerint is készíthetsz finomságokat.

Magformers Stick-O Ügyeske
11 990 Ft 11 090 Ft

26 darabot tartalmazó tematikus készlet, viszonylag univerzális tematikával. Különösen a vidám babák vagy a különböző szakmák munkaeszközei népszerűek. Játék közben inspirálódhatsz a mellékelt prospektus aranyos modelljeinek kialakításából, vagy szabadjára engedheted fantáziádat, és belevetheted magadat saját projektjeidbe.

Geomag Magicube - szafari állatok
9 140 Ft

Gyűjts össze barátokat a ** szafari** világából a MagiCube kockakészletből. Legyen az oroszlán, teve vagy valamilyen teljesen más kisállat a képzelete szerint? Élvezd a szórakozást az alkotás során és fejleszd közben a ** kreativitásod és a fizikai képességeid **."