Estée Lauder Egyedülálló folyékony smink SPF 30 ( Double Wear Nude Water Fresh ) 30 ml

Márka: Estée Lauder Katalógus száma: 100003599012

Közvetlenül partnerünktől

Estée Lauder Egyedülálló folyékony smink SPF 30 ( Double Wear Nude Water Fresh ) 30 ml

Luxus könnyű smink, amit nem fog tudni. Ezzel egyidejűleg egyedi, lágy bázist hoz létre, amely apró hiányosságokat fed le. SPF 30 védelemmel rendelkezik, így a bőre egész évben védett lesz. Nem rohan és egészségesebb bőrszínt ad. Tartós hidratálást és friss érzést biztosít. További információ

12840

12 840 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100003599012

Leírás

Termékleírás

Luxus könnyű smink, amit nem fog tudni. Ezzel egyidejűleg egyedi, lágy bázist hoz létre, amely apró hiányosságokat fed le. SPF 30 védelemmel rendelkezik, így a bőre egész évben védett lesz. Nem rohan és egészségesebb bőrszínt ad. Tartós hidratálást és friss érzést biztosít.

Jellemzők:

  • egyesíti a bőrszínt,
  • könnyű vagy közepes lefedettséget biztosít,
  • finom friss illattal,
  • nem hozza létre a „maszk“ benyomását, nem eltömíti a pórusokat, lélegző.
Hogyan kell használni: 

Kezdje a homlokod közepén, és menj le az álla és az ajkak körül. Ezután a homlokról az orr felé tegyük, és mindkét oldalra szétterítsük az arcokat. Végül alkalmazza az arcot a homlokról az arccsontokra.


Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.