Makeup Revolution (Strawberries & Cream Fixing Cream) 100 ml

Márka: Makeup Revolution Katalógus száma: 100004366142

Közvetlenül partnerünktől

Makeup Revolution (Strawberries & Cream Fixing Cream) 100 ml

Hosszú élettartamú sminkelés nélkül. Adja meg a bőr hidratálását make-up viselése közben. A permet friss és frissítő illatot biztosít a bőre és a tejszín számára. Szeretné, hogy a smink hosszú ideig tart és ellenálljon a hőmérséklet ingadozásainak? Próbáljon ki egy új fixáló spray-t. További információ

2380

2 380 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100004366142

Leírás

Termékleírás

Hosszú élettartamú sminkelés nélkül. Adja meg a bőr hidratálását make-up viselése közben. A permet friss és frissítő illatot biztosít a bőre és a tejszín számára. Szeretné, hogy a smink hosszú ideig tart és ellenálljon a hőmérséklet ingadozásainak? Próbáljon ki egy új fixáló spray-t. Számos illatos variációban.

Jellemzők:

  • hosszú távú make-up rögzítés
  • Megakadályozza a szennyeződést
  • azonnali frissítő és hidratáló hatású,
  • gyorsan szárad és ultra könnyű filmet képez
  • a sminket akár 8 órán keresztül javítja.
Hogyan kell használni:

Használat előtt alaposan rázzuk fel, és az arcra permetezzünk megfelelő mennyiségű készítményt. Kerülje a közvetlen szemkontaktust.

spotlámpák:

Szemhéjfesték extra pigmentálására is használható. Hogyan kell csinálni? Egyszerűen permetezzen rá az ecsetre, majd helyezzen rá szemhéjfestéket.


Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.