HiPP Mamasanft Masszázsolaj striákra - 100ml
3 390 Ft

Mamasanft Masszázsolaj striákra segít a jövendőbeli anyukáknak gondoskodni a bőrükről, melyet a terhesség megvisel. A rendszeres használat során az olaj megelőzi a striák keletkezését .

Tommee Tippee Made for Me bimbóvédő krém, 40 ml
4 090 Ft

A Made for Me bimbóvédő krém a Tommee Tippee márkától antiallergén és természetes módon nyugtatja a mellbimbókat szoptatás után. A krém rugalmassá teszi és puhítja az igénybevett mellbimbókat és ezáltal hosszan tartó védelmet biztosít számukra. Nem tartalmaz semmilyen tartósítószereket, lanolint, sem parabéneket.

Chicco Szülés utáni betét, 30 db
2 590 Ft

Chicco szülés utáni betét, 30 db nőknek szülés után. Speciálisan hosszú és széles tervezés a maximális védelem biztosításának érdekében. 3 rétegű és eldobható szülés utáni bugyival is használható.

Nuk Medencefenék erősítő
7 190 Ft 6 490 Ft

NUK medencefenék erősítő, nők számára ajánlott a szülés utáni helyreállítást segíti elő, valamint a medencefenék izmainak erősítéséhez járul hozzá. Az egyszerű és diszkrét tornához. Gyártva Németországban.

Bella Happy Szülés utáni betét, 10 × 3
1 590 Ft 1 290 Ft

Bella Mamma szülés utáni betét, 10 × 3; segítség nőknek szülés után Jó nedvszívó, hatékonyan véd (fekve is.) Puhák, nem okoz bőrirritációt és kényelem érzetét hozza el.

HiPP Mamasanft testvaj, 200 ml

HiPP Mamasanft testvaj, 200 ml

Értékelés: 4,7
3 390 Ft

HiPP Mamasanft testvaj, 200 ml ** segít **megőrizni a bőr rugalmasságát a terhesség alatt és után. Érzékeny bőrű anyukáknak is. A shea vaj, természetes BIO mandula olaj és a homoktövis kivonat rendkívüli kombinációja. Kényeztesd magad.

Bella Happy Szülés utáni betét, 20 x 4
1 970 Ft 1 490 Ft

Bella Absorgyn szülés utáni betét, 20 × 4 segédeszköz a szülés utáni nőknek. Nedvszívóképessége jó, hatásos védelem (fekvőhelyen is). Puhák, nem okoz bőrirritációt és komfortérzetet nyújt