Extrastore Autó sportjárművek készlete, sárga terepjáró zöld súrlódási meghajtással

Extrastore Autó sportjárművek készlete, sárga terepjáró zöld súrlódási meghajtással

Száma: 29283001
Közvetlenül partnerünktől
Sportautó készlet Sárga terepjáró zöld súrlódásos meghajtással Egy vontatóval felszerelt terepjáró, amelyen egy gyönyörű sárga sportautót szállítanak, minden bizonnyal felejthetetlen szórakozást nyújt társaival, és kreatív játékra ösztönzi gyermekét. A nagyobb autó súrlódó hajtású, csak húzza hátra További információ
14 350 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Extrastore Sp. z o.o.

Partnerünk által szállítva

2023.3.30 - 2023.4.03 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Extrastore Sp. z o.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 29283001

Leírás

Sportautó készlet Sárga terepjáró zöld súrlódásos meghajtással Egy vontatóval felszerelt terepjáró, amelyen egy gyönyörű sárga sportautót szállítanak, minden bizonnyal felejthetetlen szórakozást nyújt társaival, és kreatív játékra ösztönzi gyermekét. A nagyobb autó súrlódó hajtású, csak húzza hátra és engedje el, nézze meg, ahogy halad előre. A vontató leválasztható, és minden járművel játszható egyenként vagy kombinálva. Használhatja a gyermeke otthoni játékait is. Vontatón szállíthatók egyik helyről a másikra. Sok olyan készségek fejlesztése, mint a koncentráció, a kézügyesség, a gondolkodás sebessége és a mozgékonyság és az okosság. Szenzációs készlet mindenféle autó szerelmeseinek. A remek szórakozás garantált! A díszletelemek: – zöld terepkocsi – vontató sárga sportautóval A készletelemek méretei: – terepjáró: 23 cm x 15 cm x 13 cm – sportkocsi: 16,5 cm x 7,5 cm x 5 cm – vontató teherautó: 28 cm x 11 cm x 5 cm – a terepkerék átmérője: 6 cm – az egész játék méretei: 51 cm x 15 cm x 13 cm Csomag méretei: 57,5 cm x 17 cm x 15 cm A játék a 3 évesnél idősebb gyermekek. A készlet CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN 71 szabványnak, kartondobozba csomagolva, átlátszó üvegházzal, így tökéletes ajándék.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.