Scholl Velvet Smooth Diamond Elektromos talpreszelő
11 979 Ft

7 490 Ft

Scholl Velvet Smooth Diamond Pedikűr készülék segítségével a lábad minden nap gyönyörű lehet, könnyedén. Rolleres fejjel rendelkezik, melyen tartós, mikrohámlasztó részecskék találhatóak finomra őrölt gyémántkristályokkal. Hatékonyan távolítja el a megkeményedett, felesleges bőrt, puhaságot hagyva maga után. Ergonomikus kivitelezés puha nyéllel, cserélhető fej jellemzi.


Scholl Velvet Smooth Elektromos körömápoló szett
16 199 Ft

6 390 Ft

A Scholl Velvet Smooth Elektromos körömápoló szett 3 különböző fejének köszönhetően reszel, csiszol és políroz lábujjon és körmön egyaránt. Csak válasszon a két sebességi fokozat közül, és élvezze a professzionális manikűr- és pedikűrélményt otthonában! A csiszolófej kiegyenlíti és bársonyossá teszi a körmök felületét.


Scholl Velvet Smooth Diamond Pink Elektromos talpreszelő
13 999 Ft

6 290 Ft

Scholl Velvet Smooth Diamond Pink elektromos talpreszelő segítségével gyorsan és könnyedén lesz a legszárazabb, repedezett sarkakon és talpakon is puha, sima bőr. Ergonomikus fogása és elemes működése igazán kényelmessé teszi használatát. A reszelőfej cserélhető az igényektől és használtságtól függően is.


PHILIPS BCR369/00 tartozék fej-18%
10 990 Ft

8 990 Ft

Akció

Tartozék az elektromos talpreszelőhöz. A Philips BCR369/00 pontosan és lágyan távolítja el a megkeményedett bőrt a lábakról.


Scholl Sarokreszelő

Scholl Sarokreszelő

Értékelés: 5
1 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Scholl sarokreszelő hatékonyan száll szembe a kérges, megkeményedett sarokkal! A kétoldalas reszelő durvább fele eltávolítja a bőrkeményedést, míg a puhább oldal simává varázsolja a bőrt. Használata után a sarok sima és puha lesz.