Innoxa VM-N31 kutikula eltávolító penge, 11cm
2 260 Ft

Professzionális és otthoni manikűrre használják. Ez lehetővé teszi a kutikula pontos vágását és elmozdítását – ennek köszönhetően a körmök esztétikai szempontból kellemesnek tűnnek, és a kutikulák nem nőnek körmökké.

Innoxa VM-N87, sarokvágó, 16,8 cm
1 500 Ft

Professzionális sarokvágó cserélhető pengékkel. Eltávolítja a kanos bőrt a lábáról, míg a láb a kezelés után enyhe marad a bőrön.

Innoxa VM-S107 pedikűr ujjválasztó, 13cm
1 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A lábujj elválasztó alakja tökéletes. Pontosan elválasztja az ujjait egymástól, ami megkönnyíti a pedikűr gondozását.

DuKaS Family kéz- Solingen fekete műbőr PL25205
20 970 Ft

Luxus manikűr szett, fekete műbőr és csiszolt króm alakja van egy pénztárca szabadalmi bezárását. A garancia a kiváló minőség manikúrových termelési eszközök, amelyek származik a német város Solingen.

DuKaS Manikűr készlet 6 db PL 126MKR
14 020 Ft

Nagyon elegáns szett a körmök ápolásához egy fényűző csipke, kék tokban, dombornyomott virágokkal, minden nő számára biztosan tetszeni fog. A 6 részes manikűr elengedhetetlen része minden háztartásnak vagy kézitáskának, nagyszerű kiegészítő. .

Credo Solingen Luxus design manikűr készlet Pocker Styler-31%
14 320 Ft 9 850 Ft

Kiárusítás

Eredeti, luxus formatervezésű manikűrkészlet a hosszú hagyományokkal rendelkező Solingen gyártótól. A prémium márka 1924 óta vezető szerepet játszik a segédeszközök és a testápolás terén.  Az összes manikűr és pedikűr kiváló minőségű, kidolgozott és funkcionális.

Credo Solingen Luxus 7-manikűr piros műbőr tokba Tűz 7
28 950 Ft

A luxus manikűr készlet mindent megtalál, amire szükség van köröm kezelés. A kiszabása piros műbőr tokban van minden eszközt a kezét, és az úton. A burkolóanyag belsejének van bevonva puha bársony. Manikűr egy szép ajándék, amely kérjük minden nő.

DuKaS PL 126FCP hatrészes manikűrkészlet
14 020 Ft

Hatrészes manikűrkészlet egy gyönyörű, ezüst madarakkal díszített, fekete velúr tokban. A tok kompakt alakjának köszönhetően mindenhová magával viheti.

BEURER Profi készlet manikűr és pedikűr MP 100
52 640 Ft

Az MPE 100 manikűr és pedikűr készülék 10 kiváló minőségű professzionális tartozékot tartalmaz hosszú élettartam. A professzionális csatolmányoknak végül is tartós zafírfelülete van. polírozó filc, illeszkedés legmagasabb követelményeknek és ezért ideálisak az egyéni kezeléshez.

Credo Solingen Luxus design manikűrkészlet Beauty To Go-38%
17 340 Ft 10 730 Ft

Kiárusítás

Eredeti, luxus formatervezésű manikűrkészlet a hosszú hagyományokkal rendelkező Solingen gyártótól. A prémium márka 1924 óta vezető szerepet játszik a segédeszközök és a testápolás terén.  Minden manikűr és pedikűr kiváló minőségű, kidolgozott és funkcionális.

DuKaS Családi manikűrkészlet 10 db PL 252MK
19 600 Ft

Matt, kék tokban lévő manikűr szett, krokodil mintával, pénztárca alakú, patent zárral. Kiváló minőségű eszközök egy családi 10 részes manikűrben. Ez a készlet otthona nélkülözhetetlen részévé válik.

Three Seven Manikűr készlet fekete - 6 szerszám
6 020 Ft 5 030 Ft

A fekete minimalista manikűr készlet 6 alapvető szerszámot tartalmaz: két körömvágó, egy mániás sarkú csipesz, egy bőr olló, egy file és egy térdelő tolóerő. .

Credo Solingen 4 darab luxus manikűr fekete bőr tokban, Noble Black
11 170 Ft

Elegáns és luxus 4 darabos manikűr szett fekete bőr tokban, a gyártóktól, sok éves hagyományokkal a Solingen-től. A köröm kényelmes kezeléséhez. Kiemelkedő minőség, kivitelezés és funkcionális formatervezés – Németországban készült.