Art Deco Mineral körömreszelő (Mineral File)
4 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Különleges körömreszelő tartalmaz ásványi komplexum, ha a bejelentő megjelent. Ezek táplálják a köröm és megakadályozzák őket abban, hogy eltörne.

Surgana Férfi sterling manikűr készlet - 6 eszköz
7 010 Ft

Luxus, 6 darab manikűr készlet, körömollóval, ollóval, 10 cm-es körmökkel, oldalsó csípőfogóval, 9 cm-es manikűrcsíkkal és 9 cm-es zafírfájlokkal. A manikűr egy kiváló minőségű bőrbőrből készült, cipzárral, amely illeszkedik minden kézitáskába.

Credo Solingen 4 darab luxus manikűr fekete bőr tokban, Noble Black
10 600 Ft

Elegáns és luxus 4 darabos manikűr szett fekete bőr tokban, a gyártóktól, sok éves hagyományokkal a Solingen-től. A köröm kényelmes kezeléséhez. Kiemelkedő minőség, kivitelezés és funkcionális formatervezés – Németországban készült.

Three Seven Manikűr készlet - 8 szerszám
7 100 Ft

Stříbrná manikúrní sada v pouzdře obsahuje 8 nástrojů: dvoje kleštičky na nehty, manikúrní zkosená pinzeta, nůžky na kůži, pilník, manikúrní tyčinka, zatlačovač kůžičky a seřezávač kůžičky. Kvalitní pevné koženkové pouzdro, vnitřní část je potažená tmavým jemným sametem.

DuKaS Manikűrkészlet 6 db PL 126ML
12 460 Ft

A PL 126ML 6 darabos manikűrkészlet 6 alapvető szerszámot tartalmaz egy luxus tokban. A készlet két ollóval, csipesszel, körömreszelővel, kétoldalas tolóval és kutikula eltávolítóval rendelkezik.

Surgana Pedikűr készlet - 10 eszköz
27 090 Ft 22 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Luxus 10 szerszám készlet pedikűrökhöz fogókkal (3 db), kotrógép (2 db), ollóval, szerszámkésszel, Credo fémplatóval, 21 pengékkel (10 db) és gyalukövekkel (10 db). A készlet jó minőségű műbőr csomagban található. Az összes eszköz pontos feldolgozása biztosítja a teljes elégedettségét.

Bausch Light manikűr és pedikűr készülék 0375
30 850 Ft

Német minőség beállítása kezelésére köröm a kéz és a láb otthon. A készlet tartalmaz egy minőségi eszköz és 9 db forgó eszköz, körömlakk toll és a körömágybőr kalciummal és négyoldalú körömreszelő.

BELOTTY Damerino 7 darabos luxus manikűr készlet 
15 300 Ft

Luxus bőrből álló, 7 darabos manikűr, kiváló minőségű kemény tokkal, barna színben, és gondosan kiválasztott manikűrkészlettel, nikkel kivitelben. Valódi bőr krokodil bőr tok, manikűr belsejében logóval és fém logóval a manikűrben.

BELOTTY Kis darab 4 részes manikűr Tonny
9 150 Ft 7 090 Ft

Kicsi 4 darabos manikűr kiváló minőségű szilárd fekete tokkal és gondosan kiválasztott nikkel bevonatú manikűrkészlettel. Fém logóval ellátott tok a manikűrben. .

DuKaS Manikűrkészlet 6 db PL 126V piros
12 460 Ft

A fekete manikűrkészlet 6 alapvető szerszámot tartalmaz egy luxus bőr tokban. A készlet két ollóval, csipesszel, körömreszelővel, kétoldalas tolóval és kutikula eltávolítóval rendelkezik. A kivételes minőség garantálása a német Solingen városból származó manikűr szerszámok gyártásának helye. .

Three Seven Manikűr készlet fekete - 6 szerszám
5 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fekete minimalista manikűr készlet 6 alapvető szerszámot tartalmaz: két körömvágó, egy mániás sarkú csipesz, egy bőr olló, egy file és egy térdelő tolóerő. .

Bausch Nail Grinder 0301
12 860 Ft

A daráló alkalmas mindkét kéz és láb lábszegélyére. Smooths és polírozza a körmét.

BELOTTY Családi luxus 7 darabos manikűr Aranica
16 450 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Családi luxus 7 darabos manikűr, magas színvonalú, narancssárga színű kemény tokkal és gondosan kiválasztott szerszámkészlettel a manikűrhez, nikkel kivitelben. Minőségi szilárd tok logóval a manikűr belsejében és fém logóval a manikűrben. .

BELOTTY Fantom 4-részes manikűrkészlet
8 430 Ft

Kicsi, 4-részes manikűrkészlet dizájnos, fekete színű tokban. Gondosann összeválogatott, nikkelezett felületű manikűr eszközökkel. A tok fém logóval van ellátva.

BELOTTY Latte 7 darabos manikűr készlet 
17 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Családi luxus 7 darabos manikűr kiváló minőségű kemény tokkal, bézs színű, csattal. A tok kiváló minőségű bőrből készül, a manikűr belsejében logóval és a manikűr fém logójával. .

Beper Total Care elektromos manikűr és pedikűr készlet 40968 
7 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elektromos manikűr és pedikűr biztosítja megnézi manikűrözött körmök a kéz és a láb. A szett tartalmaz 8 db. Bruttó kúp megszünteti a száraz és kérges bőr vagy bőrkeményedés a talpa és sarka, míg gondozásában körmök. Polírozó kúp kisimítja és polírozza a szélén körmök bejelentését követően.

Blažek Antibactif antibakteriális üveg körömreszelő 
1 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fotokatalitikus antibakteriális üveg körömreszelő egy forradalmi újítás a modern körömápolás. Ez az üveg fájl után kialakult több éves kutatás együttműködve vezető szakértők. Antibactif fájl elengedhetetlen mindenki számára, aki azt akarja, hogy szép körmök.

Blažek Fekete körömreszelő Swarovski kristályokkal
1 550 Ft

A név Swarovski a világ fogalmát ékszerek és luxus üzletek a cég megtalálható sok országban. Swarovski strassz szeptember csatolja Blazek körömreszelő, mint a gyémánt, és ezeket a fájlokat minden bizonnyal a legexkluzívabb részén a tartomány üveg eszközöket ez a márka.

Blažek Íves üveg körömreszelő
1 710 Ft

Íves fájlt a másik üveg köröm megkülönbözteti az egyedülálló alakja. A belső ív a fájl köröm tökéletes alakú, az a kívánt formát. Hála a kiváló csiszolási tulajdonságokkal Blazek üveg körömreszelő Üveg köröm játékteret. Gyors, barátságos és könnyen állítható körmök!.

Credo Solingen Luxus 3-részes manikűr készlet  fehér műbőr tokban Bianco 3
10 440 Ft 9 470 Ft

A luxus manikűr készletben mindent megtalál, amire szükség van köröm kezeléséhez. Hála a a  fehér műbőr toknak az összes kézápoló eszközt magával viheti utazáskor.  A tok belseje  puha bársonnyal van bevonva. A manikűr készlet lehet egy szép ajándék is, amely minden nőnek örömet okoz.