Schleich Szivárványos egyszarvú szárnyakkal 70576
4 950 Ft

A Szivárvány szigeten a hegyekben él a szivárványos, szárnyas egyszarvú a csikójával. Mindketten átrepülnek a sziget felett egészen a szivárvány végéig, közben szárnyuk mindenféle színben pompázik. Néha az egyszarvú szó szerint összeolvad a szivárvánnyal! Lépj be a világukba és csodáld meg őket!

Schleich A szivárványos egyszarvú csikója szárnyakkal 70577
3 070 Ft

szivárványszínű egyszarvú csikója szárnyakkal. A Szivárvány szigeten a hegyekben él a szivárványos, szárnyas egyszarvú a csikójával. Mindketten átrepülnek a sziget felett egészen a szivárvány végéig, közben szárnyuk mindenféle színben pompázik.

Schleich Tengeri egyszarvú kanca 70570
4 950 Ft

tengeri egyszarvú a mélytengeri Meamare világban él, egy kagylóban, mely a tengeri erdőben rejtőzik. Csak a legtürelmesebbek láthatják az egyszarvú szülőket a kiscsikóikkal. Ha egyszer meglátod, sosem felejted el őket – a három mágikus lény annyira gyönyörű és titokzatos.

Schleich Feya a Pegasus Egyszarvúval 70568
5 220 Ft

Kiváló minőségben és aprólékosan kidolgozott, kézzel festett tündér és Pegasus figurák. Minden tündér csodálja Feyát és egyszarvú Pegasusát szépségük és bájuk miatt. Elf sok időt tölt az új repülő barátjának ápolásával és díszítésével. Szeretnél segíteni Feya-nek és repülni velük?

Schleich Tengeri sellőlány fókával kagylólakban 70564
4 950 Ft

A hatalmas kagyló rejtekhelyként szolgál a tengeri sellő és kis fókája számára. A kagyló belseje meleg és kényelmes. Mikor reggel a kagyló kinylik, a szőke sellőlány kinéz, és mindenkit üdvözöl, aki arra jár.

Schleich Sellőlány tengericsikóval kagylólakban 70563
5 990 Ft

A hatalmas kagyló remek rejtekhelyként szolgál a tegeri sellő és tengericsikója számára. A kagyló belseje meleg és kényelmes. A tengericsikó még csak kölyök volt, mikor az egyik nap odaúszott az arany, íves tetejű, lila ház ablakához.

Schleich Tengeri egyszarvú csikó 70572
2 940 Ft

tengeri egyszarvú a mélytengeri Meamare világban él, egy kagylóban, mely a tengeri erdőben rejtőzik. Csak a legtürelmesebbek láthatják az egyszarvú szülőket a kiscsikóikkal. Ha egyszer meglátod, sosem felejted el őket – a három mágikus lény annyira gyönyörű és titokzatos.

Schleich Tengeri egyszarvú csődör 70571
4 950 Ft

tengeri egyszarvú a mélytengeri Meamare világban él, egy kagylóban, mely a tengeri erdőben rejtőzik. Csak a legtürelmesebbek láthatják az egyszarvú szülőket a kiscsikóikkal. Ha egyszer meglátod, sosem felejted el őket – a három mágikus lény annyira gyönyörű és titokzatos.

Schleich Sellőlány teknősbékával és kagylólakkal 70562
4 950 Ft

A hatalmas kagyló tökéletes rejtekhelyként szolgál a fiatal tengeri sellőnek és teknősbékájának. A kagyló belseje meleg és kényelmes. Miközben épp egy korallzátony felett lovagoltak, a hableány rátalált egy kis teknősbékára, mely elveszett. Úgy döntött, hazaviszi a teknőst, és onnantól kezdve legjobb barátokká váltak.

Schleich Pegas pegazus 70522
6 150 Ft

Pegas a Schleich márkától. Kézzel festett állatka, amely az elfek birodalmában leginkább titokzatos. Úgy szárnyal, mint a szél, magas hegyekben él. A Pegas kiváló minőségű anyagokból készült, gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Egyszarvú csikó csillagokkal
3 090 Ft

Bővítsd a varázslatos lényeket tartalmazó készletedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott egyszarvú csikó figurával. Az egyszarvú csikó kis szarva is hatalmas erővel bír.

Schleich Elf "Gabriella" tündér 70558
4 950 Ft

Gabriela hercegnő a híres Isabelle hercegnő testvére. Imád lovagolni a korallzátonyok körül. Legjobb barátja egy öreg polip, Bombrak. Mozgatható karokkal ellátott, a mágnesnek köszönhetően stabilan ül a lovon. A figura kézzel festett.

Schleich Csillagos Pegazus, kanca
4 810 Ft

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Paint Horse ló kancájának figurájával. Már az első pillantásra is egyértelmű, hogy a végtelen világegyetemből származik.

Schleich Pegazus csikó 70543
3 290 Ft 3 070 Ft

Gyönyörű, minőségi és részletes kidolgozású, kézzel festett felhős Pegazus csikó figura. Nincs szebb és titokzatosabb mágikus lény a csillagelfek országában mint a kis felhős Pegazus csikó. Nagyon félénk, eddig csak néhány elf láthatta a saját szemével.

Schleich Elf "Isabelle" tündér 70557
4 950 Ft

kézzel festett Isabelle tündér hamarosan a víz alatti világ királynőjévé válik. A kezében jogart tart, szeret ékszereket gyűjteni és Aryon barátjával lovagolni. Mozgatható karokkal ellátott, tartozékai cserélhetőek. A mágnesnek köszönhetően stabilan ül a lovon. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Csillogó virágos ház egyszarvúval, tóval és istállóval
28 190 Ft

A reggeli nap fényében a virágos ház a természet finom színeiben ragyog. A ház tényleg tágas és még egy lóistállóval is rendelkezik. Történeteket mesélhet, álmodhat, vagy új kalandok után nézhet! A felső emeletről egy buborékos vizes csúszda folyik a kis tóba. A lovak, a manók hű barátai, a ház előtt legelnek. A csillagos égre a felső emeletről a legszebb a kilátás. Mindenki, aki itt él, boldog kell, hogy legyen.

Schleich tündér Feya 70582
4 190 Ft 3 870 Ft

Gyönyörű, kiváló minőségű és részletes kidolgozású, valamint kézzel festett tündér figura. A gyönyörű, aranyhajú és szórakoztató tündér, Feya a Bayala film egyik sztárja. Eyala, a Bayala királyság koronahercegnőjének legjobb barátnője. Szereti a lovaglást, és minden tündér közül a legjobb a szíve.

Lamps Kék ló mozgó szárnyakkal
4 090 Ft

Ez a mozgó szárnyú lovacska minden kislányt boldoggá tesz. Az elemek behelyezése után a lovacska sétál, mozgatja szárnyát és játszik. Repülj el a lovacskával messzire a mesék földjére.

Schleich Marween csillogó egyszarvúval 70567
6 690 Ft 6 290 Ft

Gyönyörű, minőségi és részletes kidolgozású, valamint kézzel festett Elka figura, egyszarvún. Marween és fényes egyszarvúja teljesen különbözik a többi elftől és egyszarvútól Bayal földjén. Marween és egyszarvúja az Elfek Fesztiválján akarják megmutatni trükkjeiket.

Schleich Sárkány sziget kinccsel 42436
10 190 Ft 9 640 Ft

Szép minőségien és aprólékosan kialakított kézzel festett Sárkány anya és kicsinyei figura. A mágikus sárkány sziget nem nagy, de nagyon szórakoztató. A Sárkány anya, az aranyos sárkánybaba és a delfinbaba itt biztosan nem unatkozik. A sárkánybaba lenghet egy függőágyban, az anyja hátán lazulhat, a tojásban gurulhat a homokcsúszdáján, míg te és a Sárkány anya a varázslatos sárkánykristályt őrzitek a kincsesládában.

Safari Ltd. Tengeri ló

Safari Ltd. Tengeri ló

Értékelés: 4,5
5 290 Ft

A tengeri hal egy mitikus lény, amelynek alsó teste hal és ló a felső része. Másik neve Merhorse vagy Hippocampus de nem élő állat. A Hippocampus a föníciai mítoszokból származik. Ez szorosan kapcsolódik egy másik mítikus teremtményhez: Bak (féltestben kecske, féltestben hal), amely, mint a Bak, egyike a zodiákusnak. Figuraként otthonodban is tarthatod.

Schleich Díszített egyszarvú kanca 70573
5 690 Ft 5 350 Ft

Gyönyörű, minőségi és részletes kidolgozású, kézzel festett egyszarvú kanca figura. Az egyszarvú kanca a családjával él a pusztában, nem messze Soleyastól. Imádja nézni a csikóját és örül az elfek látogatásainak, akik virágokkal, gyöngyökkel és drágakövekkel díszítik.

Schleich Díszített Pegazus egyszarvú csikó 70575
3 090 Ft 2 940 Ft

Gyönyörű, minőségi és részletes kidolgozású, kézzel festett varázslatos egyszarvú csikó figura. A kis szárnyas egyszarvú a Bayala Birodalom egyik legizgalmasabb lénye. Csavart varázsszarva és szárnyai vannak, mint az apukájának.

Schleich Díszített Pegazus mén 70574
5 690 Ft 5 350 Ft

Gyönyörű, minőségi és részletes kidolgozású, kézzel festett Pegazus figura. A mágikus lények családja a tóban él: a szárnyas ló, az egyszarvú és a csikó. A Pegazus mén széttárja csillogó szárnyait és a látóhatár felé repül. Repülni tanítja kis csikóját. Az elfek gyakran megállnak, megfésülik fényes sörényét és virágokkal díszítik. Ő a leggyorsabb lény Bayala földjén.

Schleich Holdas egyszarvú

Schleich Holdas egyszarvú

Értékelés: 4
4 810 Ft 4 690 Ft

Bővítsd a varázslatos lényeket tartalmazó készletedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott holdas egyszarvú figurával. Büszke csődör, amely barátságos, nyitott szemeivel folyton virraszt családja, a csillagos pegazus és közös egyszarvú csikójuk biztonsága érdekében.

Schleich Szivárványos egyszarvú csikó 70525
3 290 Ft 3 070 Ft

Gyönyörű, minőségi és részletes kidolgozású, kézzel festett szivárványos egyszarvú csikó figura. A szivárványos egyszarvú csikó sörénye a szivárvány minden színében ragyog a felkelő nap sugaraiban. Oldalát színes drágakövek díszítik. Ezeket az állatokat titokzatos történetek övezik, amelyekről senki sem tudja, hogy igazak-e. De abban mindenki egyetért, hogy a szivárványos egyszarvúk egyedülállóan szép és varázslatos lények.

Schleich Szivárványszínű egyszarvú kanca
6 100 Ft 5 750 Ft

Gyönyörű, kiváló minőségű és részletes kidolgozású, valamint kézzel festett, szivárvány színű egyszarvú kanca figura. A szivárványos egyszarvúak sörénye a felkelő nap sugaraiban a szivárvány minden színében ragyog. Oldalát színes drágakövek díszítik, Ezeket az állatokat titokzatos történetek fonják fonják át, amelyekről senki sem tudja, hogy igazak-e. De mindenki egyetért abban, hogy a szivárványos egyszarvúak egyedülállóan szép és varázslatos állatok.

Schleich Szivárványszínű egyszarvú mén
6 100 Ft 5 750 Ft

Gyönyörű, kiváló minőségű és részletes kidolgozású, valamint kézzel festett, szivárvány színű egyszarvú mén figurája. A szivárványos egyszarvúak sörénye a felkelő nap sugaraiban a szivárvány minden színében ragyog. Oldalát színes drágakövek díszítik, Ezeket az állatokat titokzatos történetek fonják fonják át, amelyekről senki sem tudja, hogy igazak-e. De mindenki egyetért abban, hogy a szivárványos egyszarvúak egyedülállóan szép és varázslatos állatok.

Schleich Bayala - királyi kagyló-hintó 41460
11 790 Ft

Királyi kagyló-hintó, amelyet Izabell csikóhala húz. A hintó nyitható és csukható. A hintót egyszarvú is húzhatja. A gyeplők és a trón egyaránt eltávolíthatóak. A készlet gazdag felszereltséggel ellátott. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.