Schleich Tengeri sellőlány fókával kagylólakban 70564
5 390 Ft 4 860 Ft

A hatalmas kagyló rejtekhelyként szolgál a tengeri sellő és kis fókája számára. A kagyló belseje meleg és kényelmes. Mikor reggel a kagyló kinylik, a szőke sellőlány kinéz, és mindenkit üdvözöl, aki arra jár.

Schleich Sellőlány tengericsikóval kagylólakban 70563
5 390 Ft 4 910 Ft

A hatalmas kagyló remek rejtekhelyként szolgál a tegeri sellő és tengericsikója számára. A kagyló belseje meleg és kényelmes. A tengericsikó még csak kölyök volt, mikor az egyik nap odaúszott az arany, íves tetejű, lila ház ablakához.

Schleich Sellőlány teknősbékával és kagylólakkal 70562
5 390 Ft 4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hatalmas kagyló tökéletes rejtekhelyként szolgál a fiatal tengeri sellőnek és teknősbékájának. A kagyló belseje meleg és kényelmes. Miközben épp egy korallzátony felett lovagoltak, a hableány rátalált egy kis teknősbékára, mely elveszett. Úgy döntött, hazaviszi a teknőst, és onnantól kezdve legjobb barátokká váltak.

Lamps Kék ló mozgó szárnyakkal
4 790 Ft 3 980 Ft

Ez a mozgó szárnyú lovacska minden kislányt boldoggá tesz. Az elemek behelyezése után a lovacska sétál, mozgatja szárnyát és játszik. Repülj el a lovacskával messzire a mesék földjére.

Schleich Egyszarvú csikó csillagokkal
2 848 Ft 2 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bővítsd a varázslatos lényeket tartalmazó készletedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott egyszarvú csikó figurával. Az egyszarvú csikó kis szarva is hatalmas erővel bír.

Schleich Elf "Gabriella" tündér 70558
5 190 Ft 4 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gabriela hercegnő a híres Isabelle hercegnő testvére. Imád lovagolni a korallzátonyok körül. Legjobb barátja egy öreg polip, Bombrak. Mozgatható karokkal ellátott, a mágnesnek köszönhetően stabilan ül a lovon. A figura kézzel festett.

Schleich Pegas pegazus 70522
5 190 Ft 4 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pegas a Schleich márkától. Kézzel festett állatka, amely az elfek birodalmában leginkább titokzatos. Úgy szárnyal, mint a szél, magas hegyekben él. A Pegas kiváló minőségű anyagokból készült, gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Nagy ház a farmon 42407
36 790 Ft 29 130 Ft

Paul és Laura farmerek szeretnek gondoskodni az állatokról a farmon, ezért egy nagy házban élnek egy farmon. A kétrészes épület istállóból és farmer kertes házból áll konyhával és hálószobával. A készlet egy egész sor kiegészítőt és funkciót tartalmaz. A konyhasarokkal ellátott nappalihoz, étkezősarokhoz és hálószobához egy istálló van csatolva, amely elég helyet kínál az állatoknak.

Schleich Szivárványos egyszarvú szárnyakkal 70576
5 390 Ft 4 910 Ft

A Szivárvány szigeten a hegyekben él a szivárványos, szárnyas egyszarvú a csikójával. Mindketten átrepülnek a sziget felett egészen a szivárvány végéig, közben szárnyuk mindenféle színben pompázik. Néha az egyszarvú szó szerint összeolvad a szivárvánnyal! Lépj be a világukba és csodáld meg őket!

Schleich Egyszarvú 70521

Schleich Egyszarvú 70521

Értékelés: 5
5 490 Ft 5 040 Ft

Kézzel festett egyszarvú figura a Bayala kollekcióból gyűjteményed kiegéítésére! Az egyszarvú arany sörénye csillog a reggeli napsütés fényében. Oldala virágmintákkal díszített. Az egyszarvú félénk és nemes teremtmény, melyet a titkok fátyla vesz körül.

Schleich A szivárványos egyszarvú csikója szárnyakkal 70577
3 050 Ft

szivárványszínű egyszarvú csikója szárnyakkal. A Szivárvány szigeten a hegyekben él a szivárványos, szárnyas egyszarvú a csikójával. Mindketten átrepülnek a sziget felett egészen a szivárvány végéig, közben szárnyuk mindenféle színben pompázik.

Schleich Tengeri egyszarvú kanca 70570
5 390 Ft 5 040 Ft

tengeri egyszarvú a mélytengeri Meamare világban él, egy kagylóban, mely a tengeri erdőben rejtőzik. Csak a legtürelmesebbek láthatják az egyszarvú szülőket a kiscsikóikkal. Ha egyszer meglátod, sosem felejted el őket – a három mágikus lény annyira gyönyörű és titokzatos.

Schleich Tengeri egyszarvú csikó 70572
2 890 Ft 2 690 Ft

tengeri egyszarvú a mélytengeri Meamare világban él, egy kagylóban, mely a tengeri erdőben rejtőzik. Csak a legtürelmesebbek láthatják az egyszarvú szülőket a kiscsikóikkal. Ha egyszer meglátod, sosem felejted el őket – a három mágikus lény annyira gyönyörű és titokzatos.

Schleich Csillagos Pegazus, kanca
5 210 Ft 4 640 Ft

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Paint Horse ló kancájának figurájával. Már az első pillantásra is egyértelmű, hogy a végtelen világegyetemből származik.

Schleich Holdas egyszarvú

Schleich Holdas egyszarvú

Értékelés: 4,5
5 210 Ft 5 040 Ft

Bővítsd a varázslatos lényeket tartalmazó készletedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott holdas egyszarvú figurával. Büszke csődör, amely barátságos, nyitott szemeivel folyton virraszt családja, a csillagos pegazus és közös egyszarvú csikójuk biztonsága érdekében.

Schleich Elf "Isabelle" tündér 70557
5 190 Ft 4 860 Ft

kézzel festett Isabelle tündér hamarosan a víz alatti világ királynőjévé válik. A kezében jogart tart, szeret ékszereket gyűjteni és Aryon barátjával lovagolni. Mozgatható karokkal ellátott, tartozékai cserélhetőek. A mágnesnek köszönhetően stabilan ül a lovon. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Bayala - királyi kagyló-hintó 41460
12 790 Ft 11 830 Ft

Királyi kagyló-hintó, amelyet Izabell csikóhala húz. A hintó nyitható és csukható. A hintót egyszarvú is húzhatja. A gyeplők és a trón egyaránt eltávolíthatóak. A készlet gazdag felszereltséggel ellátott. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Tengeri egyszarvú csődör 70571
5 313 Ft 4 910 Ft

tengeri egyszarvú a mélytengeri Meamare világban él, egy kagylóban, mely a tengeri erdőben rejtőzik. Csak a legtürelmesebbek láthatják az egyszarvú szülőket a kiscsikóikkal. Ha egyszer meglátod, sosem felejted el őket – a három mágikus lény annyira gyönyörű és titokzatos.

Safari Ltd. Tengeri ló

Safari Ltd. Tengeri ló

Értékelés: 4
5 040 Ft

A tengeri hal egy mitikus lény, amelynek alsó teste hal és ló a felső része. Másik neve Merhorse vagy Hippocampus de nem élő állat. A Hippocampus a föníciai mítoszokból származik. Ez szorosan kapcsolódik egy másik mítikus teremtményhez: Bak (féltestben kecske, féltestben hal), amely, mint a Bak, egyike a zodiákusnak. Figuraként otthonodban is tarthatod.

Schleich 70538 Játékfigura
5 090 Ft 4 890 Ft

A Schleich 70538 Játékfigura, egy pillantás alatt a kislányok kedvenc játékfigurájává válhat. A tündér imád lovagolni gyönyörű fehér paripáján, és különleges, misztikus viszonya van a természettel és annak összes teremtményével. Kiváló minőségű, kreatív játék gyermekeknek.

Schleich Csillogó virágos ház egyszarvúval, tóval és istállóval
32 590 Ft 29 290 Ft

A reggeli nap fényében a virágos ház a természet finom színeiben ragyog. A ház tényleg tágas és még egy lóistállóval is rendelkezik. Történeteket mesélhet, álmodhat, vagy új kalandok után nézhet! A felső emeletről egy buborékos vizes csúszda folyik a kis tóba. A lovak, a manók hű barátai, a ház előtt legelnek. A csillagos égre a felső emeletről a legszebb a kilátás. Mindenki, aki itt él, boldog kell, hogy legyen.

Schleich Szellőrózsa ikrek figura
3 490 Ft 2 290 Ft

Az új, csodálatos Szellőrózsa ikrek, a tündérgyerekek sorozat legfrissebb tagjai. A sorozat figuráikülönleges viszonyban vannak a növényvilággal. Ez megmutatkozik a ruházatukon, finom, átlátszó szárnyukon és a hozzáillő kiegészítőkön. Az aprólékos kézimunkával, gumi és műanyag ötvözetből készült természethű állat- és rajzfilmfigurákat gyártó német Schleich cég nagy figyelmet fordít figurái által közvetített pozitív üzenetekre és a természet hű bemutatására. Kiváló minőségű, kreatív játék.