Schleich Díszített Pegazus mén 70574

Schleich Díszített Pegazus mén 70574

Száma: 2695849
Gyönyörű, minőségi és részletes kidolgozású, kézzel festett Pegazus figura. A mágikus lények családja a tóban él: a szárnyas ló, az egyszarvú és a csikó. A Pegazus mén széttárja csillogó szárnyait és a látóhatár felé repül. Repülni tanítja kis csikóját. Az elfek gyakran megállnak, megfésülik fényes sörényét és virágokkal díszítik. Ő a leggyorsabb lény Bayala földjén. További információ
6 790 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 2695849

Leírás

  • Anyaga: minőségi gumi anyag.
  • A figura kézzel festett.
  • Csomagolás mérete: 15 × 18 × 8,2 cm.
  • Gyerekek számára 3 éves kortól ajánlott.
  • Gyermekek számára 3 éves korig nem ajánlott.

A Schleich figurák kiválnak az élethű kidolgozásukkal, ennek köszönhetően lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy megismerjenek különféle állatokat, legyenek azok házi, vadon élő állatok, a tengeri világ állatai, vagy akár őskori, már kihalt állatok. A Schleich folyamatosan bővíti és újítja modelljeit.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.