Schleich Sárkány sziget kinccsel 42436

Schleich Sárkány sziget kinccsel 42436

Száma: 2704093
Szép minőségien és aprólékosan kialakított kézzel festett Sárkány anya és kicsinyei figura. A mágikus sárkány sziget nem nagy, de nagyon szórakoztató. A Sárkány anya, az aranyos sárkánybaba és a delfinbaba itt biztosan nem unatkozik. A sárkánybaba lenghet egy függőágyban, az anyja hátán lazulhat, a tojásban gurulhat a homokcsúszdáján, míg te és a Sárkány anya a varázslatos sárkánykristályt őrzitek a kincsesládában. További információ
10 690 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 2704093

Leírás

Unatkozni biztosan nem fogsz. Rejtély, hogy hol van a sárkányok szigete, nem tudhatja más csak te!

  • Anyag: minőségi gumis anyag.
  • A figura kézzel festett
  • Mérete kb.: 30 × 20 × 15 cm.
  • A csomagolás mérete: 24,5 × 19 × 8,2 cm.
  • Gyerekek számára 5 éves kortól ajánlott.
  • Gyermekeknek 3 éves korig nem ajánlott.

Tartalmaz:

  • 1 × Sárkány anya, 1 × sárkánybaba, 1 × delfinbaba, 1 × függőágy, 2 × pálmafa, 1 × tenger, 1 × sziget / homok, 1 × kincsesláda, 1 × kristály, 1 × levél tányér , 1 × sárkánygyümölcs, 1 × kristálypohár, 1 × matrica.

A Schleich-figurák kiválóak az élethű feldolgozásban, aminek köszönhetően lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy megismerjenek különféle állatokat, legyenek azok házi, vadon élő állatok, a tengeri világból származó állatok, de őskori, már kihalt állatok is. A Schleich folyamatosan bővíti és megújítja a modelljeit.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.