Schleich Szivárványos egyszarvú csikó 70525

Schleich Szivárványos egyszarvú csikó 70525

Száma: 2695841
Gyönyörű, minőségi és részletes kidolgozású, kézzel festett szivárványos egyszarvú csikó figura. A szivárványos egyszarvú csikó sörénye a szivárvány minden színében ragyog a felkelő nap sugaraiban. Oldalát színes drágakövek díszítik. Ezeket az állatokat titokzatos történetek övezik, amelyekről senki sem tudja, hogy igazak-e. De abban mindenki egyetért, hogy a szivárványos egyszarvúk egyedülállóan szép és varázslatos lények. További információ
Forgalmazó: MALL
3 590 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Raktáron 5-nél több db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.1.31 prémium szállítással várhatóan
 
2022.2.01 - 2022.2.03 standard szállítással várhatóan

Száma: 2695841

Leírás

A szivárványos egyszarvú család egy füves síkságon él a szivárványfolyó mellett. A reggeli nap fényében e varázslatos állatok sörénye a szivárvány minden színében játszik. Sok szóbeszéd kering ezekről a félénk, nemes állatokról, mert nem egyszerű velük összefutni. Mint a legtöbb egyszarvú, ők is nagyon félénkek.

  • Anyaga: minőségi gumi anyag.
  • A figura kézzel festett.
  • Csomagolás mérete: 9 × 16 × 6 cm.
  • Gyerekek számára 3 éves kortól ajánlott.
  • Gyermekek számára 3 éves korig nem ajánlott.

A Schleich figurák kiválnak az élethű kidolgozásukkal, ennek köszönhetően lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy megismerjenek különféle állatokat, legyenek azok házi, vadon élő állatok, a tengeri világ állatai, vagy akár őskori, már kihalt állatok. A Schleich folyamatosan bővíti és újítja modelljeit.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.