Schleich Szivárványszínű egyszarvú kanca

Schleich Szivárványszínű egyszarvú kanca

Száma: 2699353
Gyönyörű, kiváló minőségű és részletes kidolgozású, valamint kézzel festett, szivárvány színű egyszarvú kanca figura. A szivárványos egyszarvúak sörénye a felkelő nap sugaraiban a szivárvány minden színében ragyog. Oldalát színes drágakövek díszítik, Ezeket az állatokat titokzatos történetek fonják fonják át, amelyekről senki sem tudja, hogy igazak-e. De mindenki egyetért abban, hogy a szivárványos egyszarvúak egyedülállóan szép és varázslatos állatok. További információ
Forgalmazó: MALL
5 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 2699353

Leírás

A szivárványos egyszarvú család egy füves síkságon él a szivárványos folyó mellett. A reggeli nap fényében e három varázslatos állat sörénye a szivárvány minden színében játszik. Sok szóbeszéd kering ezekről a félénk, nemes állatokról, mert nem könnyű velük találkozni. Mint a legtöbb egyszarvú, ezek is nagyon félénkek.

  • Anyaga: minőségi gumi anyag.
  • A figura kézzel festett.
  • Rozměr balení: 15 × 18 × 8,2 cm.
  • Gyerekek számára 3 éves kortól ajánlott.
  • Gyermekeknek 3 éves korig nem ajánlott.

A Schleich figurák kiválóak a feldolgozás hűségében, aminek köszönhetően lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy megismerjenek különféle állatokat, legyenek azok házi, vadon élő állatok, a tengeri világból származó állatok, de őskori, már kihalt állatok is. Schleich folyamatosan bővíti és megújítja modelljeit.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.