Unicorn Egyszarvú egyszarvú 20 cm álló - vegyes színek (kék, fehér, sárga, narancssárga, világos rózsaszín, sötét rózsaszín)

Unicorn Egyszarvú egyszarvú 20 cm álló - vegyes színek (kék, fehér, sárga, narancssárga, világos rózsaszín, sötét rózsaszín)

Száma: 43529300
Közvetlenül partnerünktől
Egyszarvú egyszarvú 20 cm álló – vegyes színek (kék, fehér, sárga, narancssárga, világos rózsaszín, sötét rózsaszín) További információ
2 890 Ft
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2024.8.02 - 2024.8.06 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 43529300

Leírás

A termék színét nem lehet garantálni. Ha egy adott szín érdekli, kérjük, írja meg a megjegyzésben a rendelésnél, megpróbálunk eleget tenni az igényeinek. Kérjük, azt is jelezze, hogy töröljük-e a terméket a megrendeléséből, ha az adott szín nem áll rendelkezésre. Ellenkező esetben olyan színválaszték kerül kiszállításra, amely nem feltétlenül egyezik a termékfotóval.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.