3Doodler Start - Doodleblock ékszer készlet
8 290 Ft

Doodleblock ékszer készlet speciális sablonjai segítségével a gyermekek mindenféle ékszert készíthetnek. Akár gyűrűket, karkötőket, a fantáziának nincsenek határai! A csomag belsejében található a használati utasítás.


3Doodler Start - Doodleblock emotikon készlet
8 321 Ft

7 590 Ft

A sablonok segítségével létrehozhat saját hangulatjeleket (smajl) és néhány alapvető szimbólumot, mint például: csillag, szív, vagy kukacot (@)-ot. Gondoskodj egy kis segítséggel a gyerekek 3D-s rajzolásának fejlődéséről. A csomag belsejében található a használati utasítás.


3Doodler Start - Doodleblock készlet - autó-36%
8 321 Ft

5 290 Ft

Akció

Gondoskodj egy kis segítséggel a gyerekek 3D-s rajzolásának fejlődésén. A speciális sablonok használatával a gyerekek megismerhetik az autók és hajók alapmodelljeit. Akár a járművüket trabantnak vagy új luxus sportautónak építik meg, csak rajtuk áll. A fantáziának nincsenek határai! A csomag belsejében található a használati utasítás.


3Doodler Start - Doodleblock világegyetem készlet
8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A speciális sablonok segítségével a gyerekek belemerülhetnek a jövő rejtélyes világába. Mit szólna egy robot létrehozásához saját ötleteinek megfelelően, vagy saját űrhajó építéséhez? Gondoskodj egy kis segítséggel a gyerekek 3D-s rajzolásának fejlődésében. A csomag belsejében található a használati utasítás.


3Doodler Start – Vadállatok sablon készlet-15%
9 026 Ft

7 590 Ft

Akció

3Doodler Start toll sablonjaival még érdekesebb és eredetibb dolgokat alkothatsz. Milyen vadállatot keltesz életre? Egy zsiráfot, zebrát, pávát vagy netalán valami mást a fantázia előlényt?