3Doodler Start - Doodleblock ékszer készlet-17%
8 321 Ft 6 890 Ft

Kiárusítás

Doodleblock ékszer készlet speciális sablonjai segítségével a gyermekek mindenféle ékszert készíthetnek. Akár gyűrűket, karkötőket, a fantáziának nincsenek határai! A csomag belsejében található a használati utasítás.

3Doodler Start - Doodleblock emotikon készlet
8 321 Ft 7 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A sablonok segítségével létrehozhat saját hangulatjeleket (smajl) és néhány alapvető szimbólumot, mint például: csillag, szív, vagy kukacot (@)-ot. Gondoskodj egy kis segítséggel a gyerekek 3D-s rajzolásának fejlődéséről. A csomag belsejében található a használati utasítás.

3Doodler Start - Regular Box
31 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A 3Doodler Start egy olyan toll, amely segít fejleszteni minden gyermek kreativitását, térbeli észlelését és készségét. A toll lehetővé teszi a 2D rajzolász vagy színezést papírra vagy más felületre, és továbbá könnyen átalakítható 3D formába. 3Doodler Start teljesen biztonságos és könnyen kezelhető, mivel egy töltéssel akár 45 percet is kibír. A színes Eco-műanyag patronok 5 másodperc alteltével megkeményednek, és a nyomtatás után javíthatóak. 3Doodler Start már 8 éves kortól ajánlott. A csomag 48 patront tartalmaz.

3Doodler Start – Vízalatti világ sablon készlet-25%
9 026 Ft 6 690 Ft

Kiárusítás

3Doodler Start toll sablonjaival még érdekesebb és eredetibb dolgokat alkothatsz. Milyen tengeri élőlényt keltesz életre? Egy teknőst, rákot, csikóhalat vagy netalán valami mást?

3Doodler Start - Mega készlet
37 690 Ft

A 3Doodler Start készlettel végre szabadjára engedheted a fantáziádat és a kreativitásodat. Ráadásul ez a 3D toll kifejezetten a legkisebbeknek is van tervezve. Kezelése nagyon egyszerű és máris kezdődhet a szórakozás a háromdimenziós alkotással.

3Doodler Start - Bogarak sablon készlet
9 190 Ft

3Doodler Start toll sablonjaival még érdekesebb és eredetibb dolgokat alkothatsz. Milyen bogarat keltesz életre? Egy katicát, méhecskét, tücsköt vagy netalán valami mást?

3Doodler Start - Dinoszaurusz sablon készlet
9 026 Ft 8 090 Ft

3Doodler Start toll sablonjaival még érdekesebb és eredetibb dolgokat alkothatsz. Milyen dínó csontvázat fedezel fel? Egy tyrannosaurus rexét, diplodocuszét vagy netalán valami más óriásgyíkét?

3Doodler Start – Építész alkotó készlet
38 041 Ft 33 420 Ft

Válj építésszé! A 3Doodler Architecture készlettel végre kibontakoztathatod a fantáziád és a kreativitásod. Ezen felül ez a 3D toll a legkisebbek számára lett kifejlesztve. A használata nagyon könnyű és szórakoztató. Már bele is kezdhetsz a háromdimenziós alkotásba!