3F Fiú papucs BAREFOOT 13/3
4 390 Ft

A 3F Barefoot 13/3 fiú vászon papucsot a kisfiúk váltócipőként viselhetik akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucs sarka és lábujja egy vonalban vannak az egészséges járás érdekében és széles cipőorral rendelkezik. Rendkívül könnyűek és rugalmasak a cipő mentén és oldalán egyaránt.

3F Gyermek papucs BAREFOOT 08/1
4 390 Ft

Az 3F márkájú Barefoot 08/1 vászon gyermek papucsot a gyerekek váltócipőként viselhetik akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucsoknál a sarok és a lábujj egy vonalban van az egészséges járás érdekében, és széles cipőorral rendelkezik. Rendkívül könnyűek és rugalmasak a cipő mentén és oldalán egyaránt.

3F lány papucs BAREFOOT 03/1

3F lány papucs BAREFOOT 03/1

Értékelés: 2,7
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az 3F Barefoot 03/1 vászon lány papucsot a kislányok váltócipőként viselhetik akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucs sarokrésze egy szintben van az ujjakkal, az egészséges járáshoz és széles orral rendelkezik. Rendkívül könnyű és rugalmas a cipő mentén és oldalán egyaránt.

3F BAREFOOT 13/2 fiú papucs
4 390 Ft

A 3F márka Barefoot 13/2 fiú vászonpapucsát a kisfiúk váltócipőként hordhatják akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucs sarok és lábujj közti lejtése nulla az egészséges járás biztosítása érdekében, valamint széles cipőorral rendelkezik. Rendkívül könnyed és rugalmas a papucs hosszában és szélességében egyaránt.

3F Fiú papucs Barefoot 13/1
4 390 Ft

Az 3F Barefoot 13/1 vászon fiú papucsot a kisfiúk váltócipőként viselhetik akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucsokat a gyermekek egészséges lépteihez tervezték, nulla sarok-lábujj szöget zárnak be és széles orrúak. Rendkívül könnyűek és rugalmasak a cipő mentén és oldalán egyaránt. A fiúk biztosan megkedvelik az eredeti dizájnt is.

3F BAREFOOT 13/8 lány papucs
4 390 Ft

A 3F márka Barefoot 13/8 lány vászonpapucsát a kislányok váltócipőként hordhatják akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucs sarok és lábujj közti lejtése nulla az egészséges járás biztosítása érdekében, valamint széles cipőorral rendelkezik. Rendkívül könnyed és rugalmas a papucs hosszában és szélességében egyaránt.

3F lány papucs BAREFOOT 13/6
4 390 Ft

Az 3F márkájú Barefoot 13/6 vászon lány papucsot a lányok váltócipőként viselhetik akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucsoknál a sarok és a lábujj egy vonalban van az egészséges járás érdekében, és széles cipőorral rendelkezik. Rendkívül könnyűek és rugalmasak a cipő mentén és oldalán egyaránt.

3F lány papucs BAREFOOT 13/7
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az 3F márkájú Barefoot 13/7 vászon lány papucsot a lányok váltócipőként viselhetik akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucsoknál a sarok és a lábujj egy vonalban van az egészséges járás érdekében, és széles cipőorral rendelkezik. Rendkívül könnyűek és rugalmasak a cipő mentén és oldalán egyaránt.

3F BAREFOOT 13/4 fiú papucs

3F BAREFOOT 13/4 fiú papucs

Értékelés: 4,7
4 390 Ft

A 3F márka Barefoot 13/4 fiú vászonpapucsát a kisfiúk váltócipőként hordhatják akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucs sarok és lábujj közti lejtése nulla az egészséges járás biztosítása érdekében, valamint széles cipőorral rendelkezik. Rendkívül könnyed és rugalmas a papucs hosszában és szélességében egyaránt.

3F BAREFOOT lány papucs, 13/5
4 390 Ft

A 3F márkájú Barefoot 13/5 lány vászon papucsot a lányok váltócipőként viselhetik akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucs sarka és lábujja egy vonalban vannak az egészséges járás érdekében és széles cipőorral rendelkezik. Rendkívül könnyűek és rugalmasak a cipő mentén és oldalán egyaránt.

3F fiú papucs BAREFOOT 03/4
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az 3F Barefoot 03/4 vászon fiú papucsot a kisfiúk váltócipőként viselhetik akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucsoknál a sarok és a lábujj egy vonalban van az egészséges járás érdekében, és széles cipőorral rendelkezik. Rendkívül könnyűek és rugalmasak a cipő mentén és oldalán egyaránt.

3F Fiú papucs BAREFOOT 03/6
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az 3F Barefoot 03/6 vászon fiú papucsot a kisfiúk váltócipőként viselhetik akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucsoknál a sarok és a lábujj egy vonalban van az egészséges járás érdekében, és széles cipőorral rendelkezik. Rendkívül könnyűek és rugalmasak a cipő mentén és oldalán egyaránt.

3F Fiú papucs BAREFOOT 08/2
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az 3F Barefoot 08/2 vászon fiú papucsot a kisfiúk váltócipőként viselhetik akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucsoknál a sarok és a lábujj egy vonalban van az egészséges járás érdekében, és széles cipőorral rendelkezik. Rendkívül könnyűek és rugalmasak a cipő mentén és oldalán egyaránt.

3F fiú papucs NEPTUN 4Rx3/6
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A 3F NEPTUN 4Rx3/6 vászon fiú papucsot a kisfiúk váltócipőként viselhetik akár óvodába járáskor, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. Ez a bőr talpbetéttel ellátott, szellőző papucs megerősített sarokkal rendelkeznek. A fiúk biztosan megkedvelik az eredeti dizájnt is.

3F fiú papucs NEPTUN 4Rx3/8
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A 3F NEPTUN 4Rx3/8 vászon fiú papucsot a kisfiúk váltócipőként viselhetik akár óvodába járáskor, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. Ez a bőr talpbetéttel ellátott, szellőző papucs megerősített sarokkal rendelkeznek. A fiúk biztosan megkedvelik az eredeti dizájnt is.

3F fiú papucs NEPTUN 4Sk3/21
4 390 Ft

A 3F NEPTUN 4Sk3/21 vászon fiú papucsot a kisfiúk váltócipőként viselhetik akár óvodába járáskor, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. Ez a bőr talpbetéttel ellátott, szellőző papucs megerősített sarokkal rendelkeznek. A fiúk biztosan megkedvelik az eredeti dizájnt is.

3F fiú papucs NEPTUN 4Sk3/27
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A 3F NEPTUN 4Sk3/27 vászon fiú papucsot a kisfiúk váltócipőként viselhetik akár óvodába járáskor, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. Ez a bőr talpbetéttel ellátott, szellőző papucs megerősített sarokkal rendelkeznek. A fiúk biztosan megkedvelik az eredeti dizájnt is.

3F FORTUNA 3A2/2 lány papucs
4 990 Ft

Ez a lány papucs bájos designjával minden kis hercegnőnek örömet szerez. 3F váltócipő megfelel minden követelménynek, amelyek a kényelmes és egészséges otthoni és óvodai használatra szükségesek.

3F FORTUNA 3A2/3 lány papucs
4 990 Ft

Ez a lány papucs bájos designjával minden kis hercegnőnek örömet szerez. 3F váltócipő megfelel minden követelménynek, amelyek a kényelmes és egészséges otthoni és óvodai használatra szükségesek.

3F gyerek cipő ODYS 4Bs8/6
4 390 Ft

Az ODYS 4Bs8/6 fiú cipő, a 3F márkától, magával ragadó váltócipő a gyermekek számára, óvodában, iskolában vagy akár kinti aktivitás esetén. Légáteresztő cipő, textil talpbetéttel, megerősített sarokrésszel.

3F lány papucs ATENA 3A3/8

3F lány papucs ATENA 3A3/8

Értékelés: 4,5
4 390 Ft

Lány papucs kedves mintával minden kis hercegnőt örömmel tölt el. 3F váltócipő megfelel minden követelménynek, amelyek a kényelmes és egészséges otthoni és óvodai használatra szükségesek.

3F lány papucs ATENA 4LB3 / 1
4 190 Ft

Az ATENA 4LB3/1 3F márkájú vászon lány papucs tökéletes a kislányoknak az óvodában, az iskolában vagy más beltéri tevékenységhez. A bőr belsővel ellátott lélegző papucsok megerősített sarokkal rendelkeznek. A lányoknak is tetszeni fog a stílusos csíkos kialakítás.

3F Lány papucs ATENA 4LB3/2
4 190 Ft

Az ATENA 4LB3/2 lány vászon papucs, a 3F márkától, magával ragadó váltócipő kislányod számára óvodában, iskolában vagy akár kinti aktivitás esetén. Légáteresztő papucs, textil talpbetéttel, megerősített sarokrésszel. A kislányodnak biztos bejön majd a stílusos szívecskés bézs dizájn.

3F lány papucs BAREFOOT 03/2
4 390 Ft

Az 3F Barefoot 03/2 vászon lány papucsot a kislányok váltócipőként viselhetik akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucs sarokrésze egy szintben van az ujjakkal, az egészséges járáshoz és széles orral rendelkezik. Rendkívül könnyű és rugalmas a cipő mentén és oldalán egyaránt.

3F Lány papucs BAREFOOT 03/3
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az 3F márkájú Barefoot 03/3 vászon lány papucsot a lányok váltócipőként viselhetik akár óvodában, iskolában vagy más beltéri tevékenységhez is. A papucsoknál a sarok és a lábujj egy vonalban van az egészséges járás érdekében, és széles cipőorral rendelkezik. Rendkívül könnyűek és rugalmasak a cipő mentén és oldalán egyaránt.

3F Lány papucs FORTUNA 4A2/11

3F Lány papucs FORTUNA 4A2/11

Értékelés: 4,7
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A FORTUNA 4A2/11 lány vászon papucs, a 3F márkától, magával ragadó váltócipő kislányod számára óvodában, iskolában vagy akár kinti aktivitás esetén. Légáteresztő papucs, bőr talpbetéttel, megerősített sarokrésszel. A kislányodnak biztos bejön majd a stílusos pöttyös dizájn.

3F lány papucs PRIMA 4LB-P/4
3 990 Ft

A PRIMA 3F márkájú vászon lány papucs tökéletes a kislányoknak az óvodában, az iskolában vagy más beltéri tevékenységhez. A bőr belső résszel ellátott lélegző papucsok megerősített sarokkal rendelkeznek. A kislányok is biztosan szeretik a bájos pöttyös mintát.

3F MARS fiú papucs
4 190 Ft

Ezt a stílusos mintázatú fiú papucsot imádni fogják a kis felfedezők. A 3F márkájú papucs megfelel az egészséges és kényelmes lábbeli követelményeinek otthon és az óvodában is.

3F NEPTUN fiú papucs
4 390 Ft

Ezt a stílusos mintázatú fiú papucsot imádni fogják a kis felfedezők. A 3F márkájú papucs megfelel az egészséges és kényelmes lábbeli követelményeinek otthon és az óvodában is.

3F NEPTUN fiú papucs
4 390 Ft

Ezt a stílusos mintázatú fiú papucsot imádni fogják a kis felfedezők. A 3F márkájú papucs megfelel az egészséges és kényelmes lábbeli követelményeinek otthon és az óvodában is.

3F NEPTUN fiú papucs
4 390 Ft

Ezt a stílusos mintázatú fiú papucsot imádni fogják a kis felfedezők. A 3F márkájú papucs megfelel az egészséges és kényelmes lábbeli követelményeinek otthon és az óvodában is.

3F SATURN fiú papucs

3F SATURN fiú papucs

Értékelés: 3
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezt a stílusos mintázatú fiú papucsot imádni fogják a kis felfedezők. A 3F márkájú papucs megfelel az egészséges és kényelmes lábbeli követelményeinek otthon és az óvodában is.

3F vászon házipapucs lányoknak Atena 3A3/1
4 190 Ft

Megfelelő profilú és légáteresztő stílusos lány vászon papucs az 3F márkától erős sarokkal és tépőzáras rögzítéssel. A bőr talpbetét biztosítja a láb tisztaságát és kényelmét. A textil anyagból készült papucs elnyeli a nedvességet, latex hab réteg csökkenti az ütéseket, a hozzáadott szén pedig elnyeli a kellemetlen szagokat.

3F vászon házipapucs lányoknak Fortuna 3A2/2
4 390 Ft

Megfelelő profilú és légáteresztő stílusos lány vászon papucs az 3F márkától erős sarokkal és tépőzáras rögzítéssel. A bőr talpbetét biztosítja a láb tisztaságát és kényelmét. A textil anyagból készült papucs elnyeli a nedvességet, latex hab réteg csökkenti az ütéseket, a hozzáadott szén pedig elnyeli a kellemetlen szagokat.