4Baby Rapid Premium

4Baby Rapid Premium

Értékelés: 3
48 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

4Baby Rapid Premium egy prémium babakocsi nem csak felszereltségileg, hanem kinézetileg is. Vonzó színeivel és felszereltségével, mint kerékfelfüggesztés, az állítható hát és lábtámasz, a multifunkcionális tető, a pohártartó, az esővédő és a bélelt lábzsák.

4Baby Quick

4Baby Quick

Értékelés: 5
56 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A 4Baby Quick sport babakocsi egy modern kidolgozású babakocsi, amely mindennapi használatra alkalmas. A Quick babakocsi első kerekei forgathatóak és lezárhatóak, valamint a háttámlája, egészen fekvő helyzetbe állítható.

4Baby Freeway autósülés, 0-25kg
31 490 Ft

A FREEWAY autósülés a gyermek születésétől egészen 25 kg-os súlyig ajánlott. Az autóba menetiránynak megfelelően, vagy menetiránnyal ellentétesen is beköthető. Az autósülés kiváló minőségű műanyagból készült.

4Baby Hintaszék Rock´n Relax

4Baby Hintaszék Rock´n Relax

Értékelés: 3,6
37 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A RockBen Relax hintaszék a 4Baby márkától kiváló megoldás azoknak a szülőknek, akik egy kicsit pihenni akarnak, és közben meg akarják őrizni a kisbabájukban a biztonság és a kényelem érzését. A székben a kicsi kényelmesen hintázhat és lejátszhatod neki a kedvenc dallamait. A hintaszék maximális teherbírása 9 kg.

4Baby AUTÓSÜLÉS ROTO-FIX 0-36 KG
46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Autósülés ROTO-FIX 0–36 KG a 4BABY márkától lehetővé teszi a csecsemő helyzetének könnyű megváltoztatását köszönhetően a 360° -os forgórendszernek. Az autóülést a könnyen felszerelheted az ISOFIX tartó segítségével. A biztonságról továbbá a SPS oldalvédelem és 5 pontos öv fog gondoskodni.

4Baby autósülés Vito XX 15-36 Kg
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

A 4Baby autósülést 15 és 36 kg közötti gyermekek számára tervezték. A gyermek menetiránynak megfelelően ülhet, így utazásod során kényelemben és komfortban lehet részed. Az autósülés ellenálló, mégis nagyon könnyű. A kárpitozás levehető és mosógépben mosható.

4Baby babakocsi Stinger

4Baby babakocsi Stinger

Értékelés: 2
62 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sport babakocsi Stinger a 4Baby márkától könnyen irányítható elülső és hátsó kerekekkel vezetési tulajdonságokkal. A babakocsi tökéletesen alkalmazkodik a kicsihez és hozzád is. Könnyen összecsukható mechanizmus, bevásárló kosár, meghosszabbítható billenő tető ablakocskával, csészetartó és más praktikus részletek, amik sok aggodalmat vesznek le a válladról, és minden sétát csodálatos élménnyé varázsolnak.

4Baby SCANDY szék

4Baby SCANDY szék

Értékelés: 4,8
22 490 Ft

2 év garancia

Az állítható lábas szék csúszásgátló felülettel rendelkezik. 5-pontos biztonsági öveket és ökobőr ülést tartalmaz. Kényelmes lábtartóval rendelkezik. 4Baby SCANDY szék 6 hónapos kortól 3 éves korig ajánlott.

4Baby Moderno gyermek utazóágy
26 990 Ft

A nagy pelenkázó pulttal ellátott kiváló gyermek utazóágy a gyermek születésétől egészen 2–3 éves korig ajánlott. Kompakt, megfelelően robusztus, alumínium felépítésű, modern kivitelezésű. Az utazóágy nagyon könnyen összecsukható.

4Baby TWIZZY BABAKOCSI
48 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A sportos Twizzy babakocsi a 4Baby márkától első forgó kerekekkel és szuper vezetési tulajdonságokkal. A kocsi kiválóan alkalmazkodik a gyerekhez éppen úgy, mint hozzád is. Az egyszerű összerakható mechanizmus, a bevásárló kosár, az ablakkal ellátott hosszabbítható tető és egyéb praktikus részletek sok gondtól mentesítenek, és minden sétát elképesztő élménnyé tesznek.

4Baby autósülés Captiva 0-36 kg
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Capita gázgrill a 4Baby márkától, amely egyszerűen behelyezhető a járműve menetiránynak megfelelően és menetiránnyal ellentétesen. Az újszülött betét az állítható pántokkal és a fejtámlával együtt univerzálissá varázsolják az autósülést, így az születéstől fogva 36 kg-os súlyig használható.

4Baby Colby autósülés

4Baby Colby autósülés

Értékelés: 5
27 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Colby autósülés a gyermek születésétől egészen 13 kg-os súlyig ajánlott. Az újszülöttek számára alkalmas eltávolítható szűkítő maximális kényelmet biztosít. Három pozícióba állítható hordozókarral ellátott. A szülők biztosan értékelni fogják a bölcső funkciót.

4Baby ETETŐSZÉK SCANDY
26 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek étkezőszék állítható lábakkal és csúszásgátló borítással. Tartalmaz 5 pontos biztonsági övet és öko bőr ülést is. Kényelmes lábtartóval van felszerelve. A 4Baby ETETŐSZÉK SCANDY 6 hónapos kortól 6 éves korig ajánlott.

4Baby ROLL-FIX 0-18 KG
69 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A 4Baby márkájú ROLL-FIX gyermekülés gyerek számára van tervezve 18 kg-ig. Az elforgatható alapon lévő ülést menetirányban vagy azzal ellentétes irányba lehet felszerelni. Maga a beszerelés nagyon egyszerű isofix rendszerrel.

4Baby Sport Moody
62 490 Ft
+ ingyen szállítás

Sport babakocsi Sport Moody a 4Baby márkától felfüggesztett kerekekkel és kitűnő irányítási tulajdonságokkal. A babakocsi tökéletesen alkalmazkodik a kicsihez és hozzád is. Könnyen összecsukható mechanizmus, bevásárló kosár, billenő tető, csészetartó és más praktikus részletek, amik sok aggodalmat vesznek le a válladról, és minden sétát csodálatos élménnyé varázsolnak.

4Baby STEPS JÁRÓKA

4Baby STEPS JÁRÓKA

Értékelés: 4,5
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Steps gyerek járóka a 4Baby márkától 6 hónapos kortól 12 kg súlyig ajánlott. A forgatható kerekek és a kényelmes ülés segít a gyerekek első lépésében. A járóka interaktív pulttal rendelkezik tele játékokkal és hangeffektekkel, amik elvarázsolják majd a gyermekedet.