7AM Enfant FUSAK 212 Evolution
43 790 Ft

A 7AM Fusak 212 Evolution egy kiváló minőségű, tartós és multifunkcionális hálózsák, amely mind a babakocsiban, mind az autóülésben használható, és a teljes kinyitásnak köszönhetően meleg takaróvá alakítható. A hálózsák nem csak két hosszúra bővíthető, hanem kibővíthető is, és szó szerint növekszik a baba mellett.

7AM Enfant Car seat Cocoon BUNDAZSÁK
19 390 Ft

7 A.M. Car Seat Cocoon bundazsák tökéletesen passzol minden gyerekülésmodellhez, a rugalmas szegélynek köszönhetően pedig egyszerűen és gyorsan felhelyezhető, illetve szükség szerint levehető a gyerekülésről. Ez a praktikus kiegészítő továbbá szélálló is, anyaga víztaszító, ráadásul rendkívül könnyű és kényelmes is.

7AM Voyage SoHo TÁSKA
21 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A 7AM SoHo táska babakocsira egy kompakt és elegáns társ a városi sétákra. A táska tartozékai között található egy párnázott pelenkázó alátét polár béléssel, valamint egy önálló, cipzáras tok is.

7AM Enfant NIDO 0-6 BUNDAZSÁK
18 790 Ft

A 7AM NIDO bundazsák egy luxuspólya, amely minden hordozóhoz vagy babakocsihoz illeszkedik. Extra biztonsági funkció a háton lévő ovális nyílás formájában, ami kizárja további anyagrétegek jelenlétét a heveder és a baba háta között, így megakadályozza az átcsúszást, vaalmint egyszerű hozzáférést biztosít az 5-pontos biztonsági övhöz.

7AM Enfant babakocsi kézmelegítő
9 990 Ft

Az amerikai 7 A.M. márka babakocsi kézmelegítője, ötletes designja révén, gyorsan és egyszerűen rögzíthető a babakocsi tolókarjára. Mérete állítható, hogy az anyukák és apukák is használhassák. A kesztyű mandzsettája elég tágas ahhoz, hogy a kezek a kabátujjal együtt is kényelmesen elférjenek benne.

7AM Enfant POD BUNDAZSÁK
32 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A 7AM POD Bundazsák ideális a hideg időjárásba. A bundazsákhoz csúszásbiztos, levehető hátlapi panel és nyitható, nagy gallérral ellátott kapucni is tartozik, ami megakadályozza a hideg bejutását a gyermekhez.

7AM Voyage HÁTIZSÁK
21 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A 7AM Hátizsák tökéletes, könnyű útitárs a mindennapokra. A könnyen megfogható markolat és az állítható párnázott vállpántok megkönnyítik a hordozását. Használható pelenkázó táskaként vagy hagyományos hátizsákként a hét bármely napján.