Enfant FUSAK 212 Evolution, Black Plush
2x

7AM Enfant FUSAK 212 Evolution

48 990 Ft

A 7AM Fusak 212 Evolution egy kiváló minőségű, tartós és multifunkcionális hálózsák, amely mind a babakocsiban, mind az autóülésben használható, és a teljes kinyitásnak köszönhetően meleg takaróvá alakítható. A hálózsák nem csak két hosszúra bővíthető, hanem kibővíthető is, és szó szerint növekszik a baba mellett.

Forgalmazó: MALL
Enfant Car seat Cocoon BUNDAZSÁK, BLACK
8x

7AM Enfant Car seat Cocoon BUNDAZSÁK

27 490 Ft

7 A.M. Car Seat Cocoon bundazsák tökéletesen passzol minden gyerekülésmodellhez, a rugalmas szegélynek köszönhetően pedig egyszerűen és gyorsan felhelyezhető, illetve szükség szerint levehető a gyerekülésről. Ez a praktikus kiegészítő továbbá szélálló is, anyaga víztaszító, ráadásul rendkívül könnyű és kényelmes is.

Forgalmazó: MALL
Enfant babakocsi kézmelegítő, Black Polar
14x

7AM Enfant babakocsi kézmelegítő

11 490 Ft

Az amerikai 7 A.M. márka babakocsi kézmelegítője, ötletes designja révén, gyorsan és egyszerűen rögzíthető a babakocsi tolókarjára. Mérete állítható, hogy az anyukák és apukák is használhassák. A kesztyű mandzsettája elég tágas ahhoz, hogy a kezek a kabátujjal együtt is kényelmesen elférjenek benne.

Forgalmazó: MALL
Enfant NIDO 0-6 BUNDAZSÁK, Black Cloud
3x

7AM Enfant NIDO 0-6 BUNDAZSÁK

19 990 Ft

A 7AM NIDO bundazsák egy luxuspólya, amely minden hordozóhoz vagy babakocsihoz illeszkedik. Extra biztonsági funkció a háton lévő ovális nyílás formájában, ami kizárja további anyagrétegek jelenlétét a heveder és a baba háta között, így megakadályozza az átcsúszást, vaalmint egyszerű hozzáférést biztosít az 5-pontos biztonsági övhöz.

Forgalmazó: MALL
Enfant POD LAMB 0-18 BUNDAZSÁK

7AM Enfant POD BUNDAZSÁK

36 990 Ft
Utolsó darab!

A 7AM POD Bundazsák ideális a hideg időjárásba. A bundazsákhoz csúszásbiztos, levehető hátlapi panel és nyitható, nagy gallérral ellátott kapucni is tartozik, ami megakadályozza a hideg bejutását a gyermekhez.

Forgalmazó: MALL
Voyage HÁTIZSÁK, Print Stella
1x

7AM Voyage HÁTIZSÁK

23 990 Ft
Utolsó darab!

A 7AM Hátizsák tökéletes, könnyű útitárs a mindennapokra. A könnyen megfogható markolat és az állítható párnázott vállpántok megkönnyítik a hordozását. Használható pelenkázó táskaként vagy hagyományos hátizsákként a hét bármely napján.

Forgalmazó: MALL
Voyage SoHo TÁSKA, Black Polar
1x

7AM Voyage SoHo TÁSKA

24 990 Ft

A 7AM SoHo táska babakocsira egy kompakt és elegáns társ a városi sétákra. A táska tartozékai között található egy párnázott pelenkázó alátét polár béléssel, valamint egy önálló, cipzáras tok is.

Forgalmazó: MALL