Prodac Stick-on Tablet Haleledel, 60g
1 790 Ft 1 690 Ft

A Prodac Stick-on Tablet Haleledel, akváriumi halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Vegetable Tablet Haleledel, 60g
1 490 Ft

A Prodac Vegetable Tablet Haleledel, növényevő halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Algae Wafers Haleledel, 125g
1 990 Ft

A Prodac Algae Wafers Haleledel, akváriumi halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Pondsticks Haleledel, 1kg
4 190 Ft

A Prodac Pondsticks Haleledel, tóban élő halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Pondmix Haleledel, 1kg
5 490 Ft

A Prodac Pondmix Haleledel, tóban élő halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Cichlid Sticks Haleledel, 450g
3 590 Ft 3 190 Ft

A Prodac Cichlid Sticks Haleledel, akváriumi halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Discus Haleledel, 90g
2 390 Ft 2 190 Ft

A Prodac Discus Haleledel, akváriumi halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Fondovivo Táptalaj, 8kg
6 290 Ft

A Prodac Fondovivo Táptalaj, remek választás aljzat növényes akváriumokba. Rendkívül porózus szerkezetű, így a növények gyökereit engedi „lélegezni“, valamint szerkezetének köszönhetően, aktívan részt vesz az akvárium szűrésében. Természetes anyagokat, nyomelemeket és ásványi vas formájában, szulfátokat tartalmaz.

Prodac Pondkoi Color Haleledel, 3,5 kg
10 990 Ft

A Prodac Pondkoi Color Haleledel, tóban élő halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Pondsticks Color 5 kg + 50 % free polybag
11 490 Ft

A pellet formájú eledel közepes és nagy díszhalak számára alkalmas. Naponta 2–3 alkalommal etetheted őket. Amennyiben az akvárium vizének hőmérséklete 10 °C alá csökken, ne etesd a halakat a Prodac Pondsticks Color 5 kg + 50 % free polybag eledellel.

Prodac Pondsticks Haleledel, 1,2kg
6 490 Ft

A Prodac Pondsticks Haleledel, tóban élő halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Speedy 6 v 1 Gyors tesztcsík
5 290 Ft

A Prodac Speedy 6 v 1 Gyors tesztcsíkkal egyszerűen mérhető ionok és vegyületek koncentrációja a vízben. Egyszerű a használata. Vegyünk ki egy tesztcsíkot a dobozból és azonnal zárjuk vissza a dobozt. A tesztcsíkot a vízbe vagy az oldatba kell mártani 1 másodpercre, lerázni a felesleges vízcseppet és 1 perc múlva összehasonlítani a színskálával.

Prodac Tropical Haleledel, 200g
3 490 Ft

A Prodac Tropical Haleledel akváriumi halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.