ABC Design Tour 2019 hátizsák
32 490 Ft

Imádod a kalandot és szeretsz felkészülni mindenre? Ha a válaszod igen, a Tour hátizsák pontosan az amit keresel! Le fog nyűgözni a kinézetével, és le fog döbbenteni a belső felszerelésével és funkcióival.

ABC Design Fashion 2017 Pelenkázótáska
17 990 Ft

Az ABC Design Fashion 2017 Pelenkázótáska által stílusosan hordhat mindent, amire csak a babájának szüksége lehet. Ez a modern pelenkázótáska nagy belső térrel és számos zsebbel rendelkezik, hogy minden kényelmesen elférjen benne. A csomaghoz tartozó nagy, puha pelenkázófelület megkönnyíti a mindennapjait.

ABC Design Classic 2017 Pelenkázótáska
17 990 Ft

Az ABC Design Classic 2017 Pelenkázótáska kielégít minden olyan igényt, amire csak szüksége lehet a szülőknek utazás közben. A táska belsőtere külön részekre van osztva, ahol egymástól elzárva tárolhatjuk a cumisüvegeket, a pelenkákat, törlőkendőket és egyéb dolgokat. Valamint nagy, puha pelenkázófelületet tartalmaz.

ABC Design Babakocsi pohártartó, Fekete
5 690 Ft

Az ABC Design babakocsi pohártartó egy praktikus kiegészítő, a mindennapi babakocsi használat során. A pohártartó tépőzárral rögzíthető, kb 500 ml űrtartalmű üveg helyezhető el benne. Bármilyen típusú babakocsira egyszerűen rögzíthető.

ABC Design Tandem 2014 Esővédő
5 500 Ft

ABD Design esővédő, amely nem tartalmaz kémiai lágyítókat, így anyaga környezetbarát és kitünő védelmet nyújt az eső ellen. Az esővédőt az ABC Design Tandem babakocsihoz tervezték.

ABC Design Esővédő Zoom babakocsihoz
5 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ABC Design esővédő célja, hogy szárazon tartsa a babakocsi belső terét. Kizárólag a Zoom babakocsikhoz tervezték. Könnyedén tisztítható miután használtuk. Szellőzőnyílások biztosítják a légáramlást.

ABC Design Raincoat Multi (Tec, Turbo) 2014 Esővédő babakocsira
3 900 Ft

Az ABC Raincoat Multi (Tec, Turbo) 2014 esővédő célja, hogy szárazon tartja a babakocsi belsejét, úgy hogy közben biztosítja a légátjárást. A kisgyerek biztonságban érezheti magát a szitáló esővel és a széllel szemben. Használat után könnyen tisztítható.

ABC Design Takeoff,Avito,Moving Light 2014 Esővédő
3 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ABD Design esővédő, amely nem tartalmaz kémiai lágyítókat, így anyaga környezetbarát és kitünő védelmet nyújt az eső ellen. Az esővédőt az ABC Design Takeoff, Avito és Moving Light babakocsikhoz tervezték.

ABC Design Pumpa black 2019
3 390 Ft

Nincs több gond az üres kerekekkel! Ha a kocsi egy hosszabb tárolása után szükséged van a leeresztett kerekek felfújására, vagy ha csak kicsit hozzá akarsz fújni, a praktikus kézi ABC Design pumpa praktikussegítséged lesz.