Abercrombie & Fitch Fierce - EDC
32 730 Ft 29 060 Ft

A Fierce by Abercrombie & Fitch egy fás aromás illat a férfiak számára. A Fierce 2002-ben került a piacra, amelyet  Christophe Laudamiel és Bruno Jovanovic közösen hoztak létre.

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue - EDT
8 110 Ft 7 190 Ft

A First Instinct Blue egy aromatikus fougere illat férfiak számára.  A bergamott, kardamom és alma tónusai nyitják meg az illatot. A szívillatban rejtőzik a levendula, rozmaring és a bors.  Az alapillat borostyánból, szantálfából és tonkababból készül. Az illat 2018-ban került a piacra.

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue - EDT TESZTER
8 240 Ft

A First Instinct Blue egy aromatikus fougere illat férfiak számára.  A bergamott, kardamom és alma tónusai nyitják meg az illatot. A szívillatban rejtőzik a levendula, rozmaring és a bors.  Az alapillat borostyánból, szantálfából és tonkababból készül. ​Az illat 2018-ban került a piacra.

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue For Her - EDP
11 250 Ft

A First Instinct Blue for Her egy ciprusos-gyümölcsös női illat. A fejjegyet a frissítő sós tengeri levegő és a kellemesen kesernyés aromájú bergamott narancs összhangja képezi, amik együttesen életre keltik a buja feketeáfonya illatot.

Abercrombie & Fitch First Instinct - EDT
10 240 Ft 10 000 Ft

Kiárusítás

A First Instinct egy fougere-friss férfi illat az Abercrombie & Fitch termékcsaládból.  Ezt az illatot 2016-ban hozták létre, egyesíti a gyümölcsöket, a citrusokat és az egyéb tónusokat, ezért megfelelő frissitőként szolgál.

Abercrombie & Fitch First Instinct - EDT TESZTER
8 930 Ft 7 960 Ft

A First Instinct egy fougere-friss férfi illat az Abercrombie & Fitch termékcsaládból.  Ezt az illatot 2016-ban hozták létre, egyesíti a gyümölcsöket, a citrusokat és az egyéb tónusokat, ezért megfelelő frissitőként szolgál. .

Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme - EDP
15 660 Ft

Újdonság

Az Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme aromás-illatos illata a férfiak számára. A fej mandarinlevelet, karambolát és borsot tartalmaz. A fűszeres szívben kardamomot, szecsuán borsot, sáfrányot és ibolya leveleket fog érezni.

Abercrombie & Fitch First Instinct For Her - EDP
13 090 Ft 10 990 Ft

A First Instinct Woman – egy virágos-gyümölcsös női illat az Abercrombie & Fitch márkától. Romantikus illatmámor, amely női szemszögből közelíti meg a kapcsolat első pillanatát.   Viselője gyönyörű, könnyed, vonzó és vakmerő.

Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer - EDP
7 690 Ft

Újdonság

Az Abercrombie & Fitch első Instinct Sheer keleti-virág illata nők számára. A nyitó hangok között szerepel a friss bergamott, a hegyi levegő és a finom rózsaszín bors. A virágszívben a narancsvirág, a hibiszkusz és a gyöngyvirág kombinációját fogja érezni.