ACM Vitix (Regulating Gel) 50 ml pigmentáció szabályozó gél
13 850 Ft

A pigmentfoltok elleni krém egységesíti a bőr színtónusait, megakadályozza a nem kívánt pigmentációt és az új foltok kialakulását. A szabadalmaztatott EXTRAMEL® aktív növényi összetevőnek köszönhetően a bőrnek antioxidáns védelmet nyújt.

ACM Sébionex (Cleansing Gel) 200 ml tisztító gél problémás bőrre
3 930 Ft

A gél alkalmas a mindennapos bőrápolásra, tökéletesen tisztít, alaposan eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút. Szűkíti a pórusokat és enyhe hámlasztó hatású. A bőrt nem szárítja ki, hanem ragyogóvá teszi, felüdíti és mattítja.

ACM Duolys (Eye Contour Cream) 15 ml szemkontúr krém
5 100 Ft

A szemkontúr krém erősíti a bőrt és hatékonyan küzd a bőr öregedésének jelei ellen. Ez megakadályozza a ráncok keletkezését, csökkenti a szem alatti sötét karikákat és a táskákat. Egységesíti a bőrtónust, méghozzá azonnal. Ragyogóvá, puhává és erőssé varázsolja a bőrt.

ACM Novophane (Energizing Shampoo) 200 ml erősítő sampon
3 640 Ft

A 6 vitaminnak köszönhetően az erősítő sampon regenerálja a hajszálakat. A haj friss és revitalizált kinézetűvé válik. Újból erővel és vitalitással látja el, visszaadja annak elveszett volumenét. Stimulálja a hajat és a fejbőrt. Megkönnyíti az ezt követő formázást. .

ACM Sébionex (Micellar Lotion) 250 ml micellás víz a problémás bőrre
3 640 Ft

A micellás víz kíméletesen, de mélyrehatóan távolítja el a sminket és tisztítja meg a bőrt a további szennyeződésektől. Eltávolítja a bőrről a felesleges faggyút is. A mindennapos, problémás bőrre tervezett bőrápoló termék a bőrt nem szárítja ki, ellenben azt üdévé, puhává és rugalmassá varázsolja.