Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia Di Capri - EDT
30 570 Ft 27 790 Ft

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia Di Capri egy citrusos-aromás illat  férfiak és nők számára egyaránt. Az illat elején  narancs, szicíliai mandarin, bergamott és citrom érezhető.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico Di Amalfi - EDT
20 140 Ft 19 450 Ft

Az Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico Di Amalfi virágos gyümölcsös illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillat grapefruitot, bergamotot és kétféle citromot tartalmaz. Ezután  kibontakozik a rózsaszín bors, jázmin és füge illatjegyei.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo Di Sicilia - EDT
30 990 Ft 25 830 Ft

Az Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo Di Sicilia keleti-virágos illat férfiak és nők számára egyaránt. Először a narancs, zöld mandula, bergamott és ánizs illatjegyei érezhetőek. Ezután a jázmin, a fehér őszibarack és az ylang-ylang árnyalatai bontakoznak ki az illatba.

Acqua di Parma Blue Mediterraneo Mirto Di Panarea - EDT
30 570 Ft 28 210 Ft

Az Acqua di Parma Blue Mediterraneo Mirto di Panarea egy fás-aromatikus illat férfiak és a nők számára egyaránt. Az illat elején citrom és bergamot érezhető  mirtusszal és  bazsalikommal együtt. Majd jázmin, rózsák és tengeri tónusok illatjegyei terjednek el az illatban.

Acqua di Parma Colonia - borotválkozás utáni balzsam
15 700 Ft 13 890 Ft

Colonia egy citrusos illat a férfiaknak, amely 1916-ban került a piacra.  Összetevői közé tartozik a rozmaring, ámbra,  levendula,  szicíliai citrusfélék, a jázmin,  fehér pézsma,  bolgár rózsa,  citrom-verbéna,  vetiver,  szantálfa és a pacsuli.

Acqua di Parma Colonia Club - EDC
36 130 Ft 34 740 Ft

A Colonia Club egy fá-aromás illat  férfiak és nők számára egyaránt. Citrusos tónusokkal és frissítő mentával nyílik meg, amely később egy virágos szívillatba változik át, amelyet a galbanum gyanta egészít ki. A kompozíciót a borostyán-pézsma kombinációja zárja. Az illat 2015-ben került a piacra.

Acqua di Parma Colonia - dezodor spray
9 720 Ft 7 300 Ft

Colonia egy citrusos illat a férfiaknak, amely 1916-ban került a piacra.  Összetevői közé tartozik a rozmaring, ámbra,  levendula,  szicíliai citrusfélék, a jázmin,  fehér pézsma,  bolgár rózsa,  citrom-verbéna,  vetiver,  szantálfa és a pacsuli.

Acqua di Parma Colonia Ebano - EDC
51 420 Ft 44 470 Ft

Ez a fás niche férfi parfüm 2017-ben került a piacra. Az illat eljén érezhető a petitgrain, bergamott, gyanta, piros bors, ezután kibontakoznak az ébenfa és a méz illatjegyei, a kompozíciót a pacsuli és a vetiver kombinációja zárja.

Acqua di Parma Colonia - EDC
20 840 Ft 19 450 Ft

Colonia egy citrusos illat a férfiaknak, amely 1916-ban került a piacra.  Összetevői közé tartozik a rozmaring, ámbra,  levendula,  szicíliai citrusfélék, a jázmin,  fehér pézsma,  bolgár rózsa,  citrom-verbéna,  vetiver,  szantálfa és a pacsuli.

Acqua di Parma Colonia Essenza - EDC
30 430 Ft 25 010 Ft

Az Essenza Di Colonia egy férfi citrusos-aromás illat, gazdag kompozícióval. A lédús citrusok mellett érezheti a virágokat, a megkülönböztető gyógynövényeket és a fűszereket. Mindez pézsmával, borostyánnal, tölgyfa mohával és vetiverrel van kiegászítve. Az illat  2010-ben került a piacra.

Acqua di Parma Colonia Intensa - EDC
35 990 Ft 31 960 Ft

A Colonia Intensa egy 2007-ben elindított, fás illat férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a  bergamott, citrusfélék, kardamom, gyömbér és szicíliai citrom. A szívillatban rejtőzik a  mirha, üröm, keserű narancs (neroli) virága, guaiac fa és cédrus.

Acqua di Parma Colonia Mirra - EDC
55 590 Ft 41 270 Ft

Ez a fás niche férfi illat 2017-ben került a piacra. A fejillat összetevői közé tartoznak a citrusok és a narancsvirágok, ezután kibontakozik szerecsendió és a  mirha kombinációja, végül a elkápráztatja Önt a pacsuli és ámbra keveréke.

Acqua di Parma Colonia Oud -  dezodor spray
11 670 Ft 10 080 Ft

A Colonia Oud egy keleti-fás férfi  illat, amely 2012-ben került a piacra.   A friss fejillat összetevői közé tartozik a  bergamot és olasz narancs.   A szívillatban rejtőzik az agárfa (oud), koriander és amirisz. Végül a kompozíciót a bőr,  pézsma,  pacsuli, cédrus és  szantálfa kombinációja zárja.

Acqua di Parma Colonia Pura - EDC
20 140 Ft

A Colonia Pura egy citrusos-aromás illat  férfiak és nők számára egyaránt. A friss fejillat összetevői közé tartozik a bergamott,  narancs, a narancs levél olaja (petitgrain) és az ózon aroma. A szívillatban rejtőzik a jellegzetes koriander, jázmin és nárcisz.

Acqua di Parma Magnolia Nobile - EDP
39 460 Ft 30 570 Ft

A Magnolia Nobile egy luxus, virágos-gyümölcsös illat a nők számára. Friss citrus tónusokkal nyílik meg. A virágos szívillatban rejtőzik ezután magnólia, rózsa, jázmin és tuberóz.  A kompozíciót az  édes vanília, meleg szantálfa, pacsuli és vetiver kombinációja zárja.

Acqua di Parma Profumo - EDP
68 100 Ft 63 930 Ft

Acqua Di Parma Profumo egy virágos illat a nők számára, amely 1930-ban került a piacra. A szívillat  jázmint, a bolgár rózsát és a krétai rózsát (labdanum) tartalmaz. A kompozíciót a pézsma, szantálfa, vetiver és pacsuli kombinációja zárja.