Activa Montana III - gázgrill oldalsó melegítő ráccsal
162 990 Ft
Ingyen szállítás

2 év garancia

A grill minőségi kétrészes öntöttvas rostéllyal, öntöttvasból készült fűtőlappal és 4 acél égővel rendelkezik. Ezenkívül az Activa Montana III rendelkezik még billenthető rostéllyal a hús közvetett grillezéséhez és egy öntöttvasból készült oldalsó melegítő ráccsal, amely ideális szószok és köretek elkészítéséhez. Az elfordítható gombok praktikus piezo gyújtással rendelkeznek.

Activa Lávakő 3 kg

Activa Lávakő 3 kg

Értékelés: 4,3
2 490 Ft

Activa lávakő bármilyen lávagrillbe. 3 kg-os csomagolás.

Activa Madrid hordozható tűzhellyel
36 990 Ft
Ingyen szállítás

2 év garancia

Gulyás bogrács tűzhellyel Activa Stew acélból készült bevonva kemény zománc réteggel. Térfogata 14 l.

Activa Hamburger forma

Activa Hamburger forma

Értékelés: 4,6
4 090 Ft

Az Activa hamburger forma segítségével pillanatok alatt készíthetőek el a finomabbnál finomabb hamburgerek. Az alumínium forma tapadásmentes bevonattal van ellátva, így könnyen, gyorsan és egyszerűen használható. A hasonló méretű és vastagságú szeletek sütési ideje nem tér majd el jelentősen egymástól.

Activa Grilltisztító kefe, 3in1
1 390 Ft

FZG 9003 többfunkciós grilltisztító kefe grillsütők nélkülözhetetlen tartozéka. A termék 3 az 1-ben drótkefe, dörzsszivacs, illetve kaparó egység és a 36 cm hosszú nyél a grill és a grillrács eredményes tisztítását teszi lehetővé.

Activa Halifax Lávás gázgrill (11993)
73 490 Ft
Ingyen szállítás

2 év garancia

Láva gázgrill 2 lapos rozsdamentes acél égővel és 1 oldalsó tűzhellyel, 8 kW összteljesítménnyel. A zománcozott rács kiegészül egy dönthető ráccsal a végső melegítéshez. Praktikus piezo gyújtás. Ideális 8 fő számára. Természetesen ez a modell kerekeket és tárolóhelyet is tartalmaz a grillezési eszközökre.

Activa Nebraska Gázgrill (19740)
89 490 Ft

Gázgrill 3 lapos rozsdamentes acél égővel és 1 oldalsó tűzhellyel, 11,2 kW összteljesítménnyel. A zománcozott rács kiegészül egy dönthető ráccsal a végső melegítéshez. Praktikus piezo gyújtás. Ideális 10 fő számára. Természetesen ez a modell kerekeket és tárolóhelyet is tartalmaz a grillezési eszközökre.

Activa Nevada Gázgrill (19751)
118 990 Ft
Ingyen szállítás

Láva gázgrill 3 lapos rozsdamentes acél égővel és 1 oldalsó tűzhellyel, 14 kW összteljesítménnyel. A négyrészes zománcozott rács kiegészül egy dönthető ráccsal a végső melegítéshez. Praktikus piezo gyújtás. Ideális 12 fő számára. Természetesen ez a modell kerekeket és tárolóhelyet is tartalmaz a grillezési eszközökre.

Activa Cheops Piramis hőkandelláber (Teraszfűtő)
163 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Activa Cheops kültéri, gázüzemű, dizájnos hősugárzója, nemcsak, hogy gyönyörűen néz ki, hanem az átgondolt technológiai részleteknek köszönhetően, megfelelően funkcionális is. Hangulatos nemcsak a kertekben és az erkélyeken, hanem a vendéglátó egységek és hotelek teraszain is. A hőérzéket nemcsak a magas hő kibocsátó forrás növeli, hanem az „ élő tűz „ látványa is, amely tökéletes optikai effektekre képes. Az Activ cég hősugárzóját a felhasznált anyagok minősége és élettartama különbözteti meg a többitől. A hősugárzó lelke a kiváló, német SCHOTT cég által gyártott, hőálló üvegpiramis. A hősugárzó konstrukciójának többi része alumínium és rozsdamentes lemezből kézül, amely biztosítja a készülék hosszú élettartamát. A hősugárzó automatikus lekapcsoló mechanizmussal rendelkezik, a túlzott megdöntése esetén automatikusan kikapcsol. A görgők megkönnyítik a mozgatását.

Activa Madrid hordozható tűzhely
34 490 Ft
Ingyen szállítás

Hordozható tűzhely Activa Madrid rozsdamentes acélból készült. Átmérője 75,5 cm.

Activa Atlas

Activa Atlas

Értékelés: 3
41 490 Ft

2 év garancia

WOOD II faszenes grill kiválóan alkalmas nyársak készítéséhez, grillezéshez. Zománcozott felületének köszönhetően hő- és időálló, így a minőség biztosított. Oldalán található két kisasztalra rakhatjuk az elkészített/előkészített ételeket, hozzávalókat – ezáltal is garantálva a praktikusságot és a kényelmet. Kerekeinek köszönhetően könnyedén mozgatható.

Activa Grilovací rošt na ryby-48%
2 690 Ft 1 390 Ft

Campingaz grillrács tökéletes választás a grillezett halak szerelmeseinek. Egyszerűen és könnyen süthetünk benne kedvenc halainkból egyszerre 3 db-t is. Krómozott fémből készült sütőrácsát könnyű tisztán tartani. Kezünket fa fogantyú védi a hőtől.

Activa Stojan na drůbež

Activa Stojan na drůbež

Értékelés: 3,6
5 690 Ft

Campingaz grillrács tökéletes választás a grillezett halak szerelmeseinek. Egyszerűen és könnyen süthetünk benne kedvenc halainkból egyszerre 3 db-t is. Krómozott fémből készült sütőrácsát könnyű tisztán tartani. Kezünket fa fogantyú védi a hőtől.

Activa Třídílná nerezová sada grilovacího nářadí
5 190 Ft

Happy Green 4 db-os grill készlet tartlamazza a grillezéshez leginkább szükséges eszközöket, melyek segítségével még könnyebb a grillezés. Az eszközök rozsdamentes acélból készültek.