Addo Járó egyszarvú
6 345 Ft

5 490 Ft

Ezzel a kedves egyszarvúval gyermekeid biztosan rengeteg szórakozást élnek majd át. A járó egyszarvú egy varázslatos állat! Szereti a hosszú sétákat. Ráadásul varázslatos élénk hangja van, a pata koppanása és a forgó farka mindenkit szórakoztat majd.


Addo Nagy ugráló nyuszi

Addo Nagy ugráló nyuszi

Értékelés: 5
6 490 Ft

5 390 Ft

Puha nyuszi aki egyből a barátoddal válik! Szereti, hogyha a gyerekek játszanak vele. Vidáman ugrál, mozgatja az szemét, hangokat ad ki és mozgatja a füleit. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja, aki elemmel működik.


Addo Nyúl aréna
6 325 Ft

5 390 Ft

Nézd meg ezt a három nyúlbarátot, hogyan játszanak a szórakoztató arénában **. A doboz megfordításával játszófelületet tud létrehozni – **arénát. A nyulak szeretik a házukat, áthaladnak az alagúton, és a sárgarépák esznek. És amikor fáradtak, alusznak a kis ágyakban.


Addo Sétáló kiskutya

Addo Sétáló kiskutya

Értékelés: 5
6 325 Ft

5 490 Ft

Ezzel az aranyos kutyával a gyerekeid biztos rengeteg szórakozást élnek majd át. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. A kutya rengeteg dolgot tud, biztos nagyon jó barátja lesz a gyerekeknek.


Addo Addo Hurricane Warrior vizipisztoly
3 790 Ft
3 710 Ft

Ez a kiváló minőségű műanyagból készült szuper vizipisztoly tökéletes kültéri mulatságokhoz a forró napok során. Készülj fel a szórakozásra az egészen 10 méter távolságba lövő, gyorsan tölthető pisztollyal.


Addo Habszivacs puzzle számokkal
3 790 Ft
3 720 Ft

A vidám oktató habszivacs puzzle szórakoztató formában tanítja meg a gyerekeknek a számokat 1-től 9-ig. A hab négyzetek, amelyek könnyedén illeszkednek egymáshoz, alátétként is használhatók.


Addo Készlet - készíts saját nyálkát
2 390 Ft

Alkosd meg a saját nyálkádat a saját laborodban! Keverd össze az egyes hozzávalókat az utasítások alapján,és 3 perc alatt kész lesz a nyálka olyan színben, amilyet választasz ( zöld, rózsaszín vagy lila). Ezután elég már csak húzni, nyomkodni és élvezni a végtelen szórakozást!


Addo Nagy gyurma 750g
3 041 Ft
2 990 Ft

Nagy tégely 750g klasszikus „**undorító **“ nyálkát tartalmaz, amely szó szerint átáramlik az ujjain! Ez pontosan az, ami a gyerekeket legjobban érdekli! 3 színformát kínál (zöld, kék, narancssárga).


Addo Addo Jet Stream vizipisztoly
1 190 Ft

1 110 Ft

Ez a kiváló minőségű műanyagból készült szuper vizipisztoly tökéletes kültéri mulatságokhoz a forró napok során. Készülj fel a szórakozásra az egészen 6 méter távolságba lövő, gyorsan tölthető pisztollyal.


Addo Addo Tornado Trooper vizipisztoly
3 090 Ft

Ez a kiváló minőségű műanyagból készült szuper vizipisztoly tökéletes kültéri mulatságokhoz a forró napok során. Készülj fel a szórakozásra az egészen 7 méter távolságba lövő, gyorsan tölthető pisztollyal.