Addo Sétáló kiskutya

Addo Sétáló kiskutya

Értékelés: 4
7 860 Ft

Ezzel az aranyos kutyával a gyerekeid biztos rengeteg szórakozást élnek majd át. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. A kutya rengeteg dolgot tud, biztos nagyon jó barátja lesz a gyerekeknek.

Addo Mia játékbaba

Addo Mia játékbaba

Értékelés: 5
9 900 Ft

Ismerkedj meg Miával és legyetek a legjobb barátnők. Mia szeret táncolni, dalt szerez és énekel. A barátaival a trambulinra jár ugrálni, ahol rengeteg szórakozásban van része. Mia szívesen öltözködik a legfrissebb divat szerint. Segítesz neki felpróbálni az új ruháit? Ne feledkezz meg az elbűvölő kiegészítőkről sem.

Addo Ruha - Balerina táncruha
5 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

balettkészlet tánc felsőt, nadrágot, leggingst, gyönyörű rózsaszín szoknyát és balettcipőt tartalmaz. Ez a baba készen áll egy csodálatos balett előadásra.

Addo Ruha - Trópusi póló és farmer
3 160 Ft 3 110 Ft

Stílusos póló Tropical rózsaszín flamingóval kényelmes kék farmerrel és cool rózsaszín cipővel, aminek minden 45 cm magas B Friends baba örülni fog. Ebben a ruhában a baba nemcsak a városba mehet ki.

Addo Öltöny - Aranyos egyszarvú overál
6 800 Ft 6 190 Ft

Aranyos overál egyszarvúval és rózsaszín alvómaszk. Ölts fel a babádra alváshoz egy kényelmes overált, tedd fel az alvómaszkot és mehet is a kiságyba. Jó éjszakát.

Addo Tornado Trooper vizipisztoly
3 650 Ft

Ez a kiváló minőségű műanyagból készült szuper vizipisztoly tökéletes kültéri mulatságokhoz a forró napok során. Készülj fel a szórakozásra az egészen 7 méter távolságba lövő, gyorsan tölthető pisztollyal.

Addo Jet Stream vizipisztoly

Addo Jet Stream vizipisztoly

Értékelés: 3,8
1 620 Ft

Ez a kiváló minőségű műanyagból készült szuper vizipisztoly tökéletes kültéri mulatságokhoz a forró napok során. Készülj fel a szórakozásra az egészen 6 méter távolságba lövő, gyorsan tölthető pisztollyal.