Aerolite Utazó bőrönd T-565/3-L ABS
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus utazó bőrönd T-565/3-L ABS az AEROLITE gyártótól, ami kitűnő segítőtárs minden utazáshoz. Húzókás cipzárral a lakat rögzítéséhez és 4 db 360°-ban forgó dupla kerékkel van felszerelve. A cipzárrendszer a bélés alá van elrejtve, hogy megakadályozza a megrongálódását. A belső tér textil válaszfalak segítségével rendszerezhető.

Aerolite Utazó bőrönd T-565/3-M ABS
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus utazó bőrönd T-565/3-M ABS az AEROLITE gyártótól, ami kitűnő segítőtárs minden utazáshoz. Húzókás cipzárral a lakat rögzítéséhez és 4 db 360°-ban forgó dupla kerékkel van felszerelve. A cipzárrendszer a bélés alá van elrejtve, hogy megakadályozza a megrongálódását. A belső tér textil válaszfalak segítségével rendszerezhető.

Aerolite Utazó bőrönd T-565/3-S ABS
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus utazó bőrönd T-565/3-S ABS az AEROLITE gyártótól, ami kitűnő segítőtárs minden utazáshoz. Húzókás cipzárral a lakat rögzítéséhez és 4 db 360°-ban forgó dupla kerékkel van felszerelve. A cipzárrendszer a bélés alá van elrejtve, hogy megakadályozza a megrongálódását. A belső tér válaszfalak segítségével rendszerezhető. A mérete ideális, mivel a legtöbb légitársaságnál megfelel a kézipoggyász méreteinek.