Affenzahn Frida róka kis barát gyermek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Frieda rókát az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.


Affenzahn Hilda víziló gyerek hátizsák
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidd mindenhova a legjobb állat-barátodat – hátizsákodat Hildával a vízilóval és éljetek át minden kalandok együtt. Minden hátizsákot kézzel varrott részletekkel és a nagyobb biztonság érdekében fényvisszaverő elemek rendelkezik.


Affenzahn Kis barátunk  Elias az elefánt, gyerek hátizsák
18 190 Ft
+ ingyen szállítás

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Eliast az elefántot, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Kis barátunk Hanne a ló, gyerek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Hannát a lót, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Kis barátunk Kai a krokodíl, gyerek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Kait a krokodilt, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Kis barátunk Piet papagáj, gyerek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Piet papagájt, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Kis barátunk, Richi kakas gyerek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Richi kakast, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Kis barátunk Sámuel a kígyó, gyerek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Sámuelt a kígyót, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Kis barátunk Ulrike, az egyszarvú hátizsák
12 290 Ft

8 660 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Ulriket az egyszarvút, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Lena oroszlány kis barát gyermek hátizsák
12 287 Ft

8 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Lena oroszlán az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.


Affenzahn Lilly katicabogár kis barát gyermek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Lilly katicabogarat az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.


Affenzahn Matry majmocska kis barát gyermek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Marty majmot az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.


Affenzahn Nagy barátunk Daria a sárkány, gyerek hátizsák
17 290 Ft

12 380 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a hátizsákot, Dariát a sárkányt, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Nagy barátunk Don a szamár, gyerek hátizsák
17 290 Ft

12 380 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a hátizsákot, Dont a szamarat, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Nagy barátunk Paul a panda, gyerek hátizsák
17 215 Ft

12 380 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Eliast az elefántot, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Olivia a bagoly gyerek hátizsák
12 990 Ft

Vidd mindenhova a legjobb állat-barátodat – hátizsákodat Oliviával a bagollyal és éljetek át minden kalandok együtt. Minden hátizsákot kézzel varrott részletekkel és a nagyobb biztonság érdekében fényvisszaverő elemek rendelkezik.


Affenzahn Tigris Timmy kis barát gyermek hátizsák
12 287 Ft

8 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Tigris Timmy az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.


Affenzahn Willy bálna kis barát gyermek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Willy bálnát az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.


Affenzahn Kis barátunk David a kutya, gyerek hátizsák
12 287 Ft

8 680 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Dávidot a kutyát, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.