Affenzahn Bobo medve kis barát gyermek hátizsák
13 430 Ft

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Bobo medve az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.

Affenzahn Didi dínó és barátai gyerek hátizsák
14 390 Ft

Vidd magaddal mindenhova a lejobb állatbarátod – hátizsákod Didi dínót és éljetek át minden kalandot együtt. Minden egyes táskán kézzel kivarrt minta és reflex elemek találhatók a nagyobb biztonság érdekében.

Affenzahn Emil elefánt kis barát gyermek hátizsák
11 240 Ft

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Emilia elefántot az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.

Affenzahn Frida róka kis barát gyermek hátizsák
11 240 Ft

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Frieda rókát az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.

Affenzahn Hilda víziló gyerek hátizsák
10 960 Ft

Vidd mindenhova a legjobb állat-barátodat – hátizsákodat Hildával a vízilóval és éljetek át minden kalandok együtt. Minden hátizsákot kézzel varrott részletekkel és a nagyobb biztonság érdekében fényvisszaverő elemek rendelkezik.

Affenzahn Kis barátunk David a kutya, gyerek hátizsák
13 570 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Dávidot a kutyát, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.

Affenzahn Kis barátunk Elias az elefánt, gyerek hátizsák
18 920 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Eliast az elefántot, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.

Affenzahn Kis barátunk Kai a krokodíl, gyerek hátizsák
13 120 Ft 11 390 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Kait a krokodilt, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.

Affenzahn Kis barátunk Pepe a pingvin, gyermek hátizsák
10 960 Ft

Vigye magával bárhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Pepe pingvint, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.

Affenzahn Kis barátunk Piet papagáj, gyerek hátizsák
10 960 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Piet papagájt, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.

Affenzahn Kis barátunk, Richi kakas gyerek hátizsák
6 570 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Richi kakast, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.

Affenzahn Kis barátunk Ulrike, az egyszarvú hátizsák
11 240 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Ulriket az egyszarvút, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.

Affenzahn Lena oroszlány kis barát gyermek hátizsák
11 240 Ft

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Lena oroszlán az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.

Affenzahn Lilly katicabogár kis barát gyermek hátizsák
10 820 Ft

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Lilly katicabogarat az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.

Affenzahn Matry majmocska kis barát gyermek hátizsák
11 100 Ft

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Marty majmot az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.

Affenzahn Nagy barátunk Daria a sárkány, gyerek hátizsák
8 630 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a hátizsákot, Dariát a sárkányt, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.

Affenzahn Nagy barátunk Don a szamár, gyerek hátizsák
14 390 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a hátizsákot, Dont a szamarat, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.

Affenzahn Nagy barátunk Paul a panda, gyerek hátizsák
13 290 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Eliast az elefántot, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.

Affenzahn Nagy barátunk Theo az oroszlán, gyerek hátizsák
18 920 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a hátizsákot, Theót az oroszlánt, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.

Affenzahn Olivia a bagoly gyerek hátizsák
11 240 Ft

Vidd mindenhova a legjobb állat-barátodat – hátizsákodat Oliviával a bagollyal és éljetek át minden kalandok együtt. Minden hátizsákot kézzel varrott részletekkel és a nagyobb biztonság érdekében fényvisszaverő elemek rendelkezik.

Affenzahn Tigris Timmy kis barát gyermek hátizsák
13 570 Ft

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Tigris Timmy az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.

Affenzahn Willy bálna kis barát gyermek hátizsák
10 960 Ft

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Willy bálnát az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.