Agent Provocateur

-8%
Agent Provocateur Agent Provocateur - EDP 100 ml

Agent Provocateur - EDP

8 240 Ft
7 540 Ft

Agent Provocateur egy szexi, éles és intenzív illat nőknek, amely megnyitja a jegyzetek magnólia és sáfrány, akkor válik egy virágos szív tagjai vetiver, gardénia, jázmin és a rózsa. Alapítvány rejt cédrusfa, pézsma és ámbra. A parfüm lerakódik egy rózsaszín flakon. Ez az illat 2000-ben indult. .

Partnerünktől: Vivantis
-39%
Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque - EDP 40 ml

Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque - EDP

8 330 Ft
5 030 Ft

A Pure Aphrodisiaque egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára, amely 2016-ban került a piacra. A fejillat összetevői közé tartozik a  mandarin, rum és körte. A tisztán virágos szívillatban érezhető a jázmin, az orchidea és a gardenia, tuberózis.

Partnerünktől: Vivantis
-16%
Agent Provocateur Fatale Intense - EDP 100 ml

Agent Provocateur Fatale Intense - EDP

8 990 Ft
7 530 Ft

Fatale Intense egy keleti-virágos illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik az édesgyökér, chili paprika és a szeder. A tiszta szívillat lótuszt, magnólia champak-át és vörös rózsát tartalmaz. A kompozíciót a bőr tónusai,borostyán és vanília zárja. Az illat 2015-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Agent Provocateur Fatale - EDP 50 ml

Agent Provocateur Fatale - EDP

5 390 Ft
5 170 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Fatale egy keleti-virágos illat a nők számára. A fejillat rózsaszín borsot, fekete ribizlit és édes mangót tartalmaz. A gardenia, az írisz gyökere és a pacsuli rejtőzik a szívillatban. A kompozíciót  a pézsma, a csokoládé, a vanília orchidea és a labdanum virág kombinációja zárja.

Partnerünktől: Vivantis
-9%
Agent Provocateur Aphrodisiaque - EDP 40 ml

Agent Provocateur Aphrodisiaque - EDP

5 380 Ft
4 890 Ft

Az Aphrodisiaque virágos gyümölcsös illata a nőknek. A fej szeder, fehér bors és jázmin. A szívben vanília orchidea, éjszaka virágzó kaktusz, az éjszaka királynője és az akácméz. A kompozíció zárja össze a pézsma és a gyanta kombinációját. A piac 2016-ban indult. .

Partnerünktől: Vivantis
Agent Provocateur Maitresse - EDP 100 ml

Agent Provocateur Maitresse - EDP

7 190 Ft
7 070 Ft

A Maitresse egy keleti-virágos illat azoknak a  nőnek, akik szeretne a figyelem középpontjába lenni. A y-lang y-lang és a lótuszszirmok virágos árnyalataival nyílik meg, amely lassan átváltozik  az írisz, a magányos jázmin,  ibolya és az osmanthus szirmok illatjegyeibe.

Partnerünktől: Vivantis