Agent Provocateur - EDP
8 180 Ft 7 360 Ft

Agent Provocateur egy szexi, éles és intenzív illat nőknek, amely megnyitja a jegyzetek magnólia és sáfrány, akkor válik egy virágos szív tagjai vetiver, gardénia, jázmin és a rózsa. Alapítvány rejt cédrusfa, pézsma és ámbra. A parfüm lerakódik egy rózsaszín flakon. Ez az illat 2000-ben indult. .

Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque - EDP
8 270 Ft 7 440 Ft

A Pure Aphrodisiaque egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára, amely 2016-ban került a piacra. A fejillat összetevői közé tartozik a  mandarin, rum és körte. A tisztán virágos szívillatban érezhető a jázmin, az orchidea és a gardenia, tuberózis.

Agent Provocateur Fatale Intense - EDP
3 980 Ft

Fatale Intense egy keleti-virágos illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik az édesgyökér, chili paprika és a szeder. A tiszta szívillat lótuszt, magnólia champak-át és vörös rózsát tartalmaz. A kompozíciót a bőr tónusai,borostyán és vanília zárja. Az illat 2015-ben került a piacra.

Agent Provocateur Maitresse - EDP
7 140 Ft 6 930 Ft

A Maitresse egy keleti-virágos illat azoknak a  nőnek, akik szeretne a figyelem középpontjába lenni. A y-lang y-lang és a lótuszszirmok virágos árnyalataival nyílik meg, amely lassan átváltozik  az írisz, a magányos jázmin,  ibolya és az osmanthus szirmok illatjegyeibe.

Agent Provocateur Aphrodisiaque - EDP
5 200 Ft

Az Aphrodisiaque virágos gyümölcsös illata a nőknek. A fej szeder, fehér bors és jázmin. A szívben vanília orchidea, éjszaka virágzó kaktusz, az éjszaka királynője és az akácméz. A kompozíció zárja össze a pézsma és a gyanta kombinációját. A piac 2016-ban indult. .

Agent Provocateur Blue Silk - EDP
9 970 Ft 6 080 Ft

A Blue Silk egy keleti-virágos illat a nőknek. A fejillat összetevőihez tartozik a rózsaszín bors, mandarin, citrom és boróka. Rózsa, jázmin, nektarin és fahéj illatjegyei érezhetők a szívillatban. A kompozíciót a szantálfa, tonkabab,  pézsma és a vetiver kombinációja zárja.

Agent Provocateur Fatale - EDP
4 460 Ft 4 090 Ft

Fatale egy keleti-virágos illat a nők számára. A fejillat rózsaszín borsot, fekete ribizlit és édes mangót tartalmaz. A gardenia, az írisz gyökere és a pacsuli rejtőzik a szívillatban. A kompozíciót  a pézsma, a csokoládé, a vanília orchidea és a labdanum virág kombinációja zárja.

Agent Provocateur Fatale Pink - EDP
9 520 Ft 8 930 Ft

A Fatale Pink egy  keleti-virágos női illat.  A fejillat tejszínhabból, yuzu gyümölcsből és mandarinból készül. A tisztán virágos szívillatban érezhető a rózsaszín lótusz, durman és kamélia kombinációja.  A kompozíciót a pézsma és a bambusz együttese zárja . Az illat 2014-ben került a piacra.