Air wick Elektromos szett Maui mangós csobbanás
2 390 Ft 1 690 Ft

Az Air Wick termékek biztosítják, hogy otthonod mindig jó illatú legyen. Az elektromos légfrissítő a beállítástól függően akár 75 napon át tartó kellemes illatot is élvezhetsz Válaszd ki a számodra megfelelő intenzitást és élvezd a Maui szigetről származó a mangó édes gyümölcsök illatát.

Air wick Maui mangós csobbanás légfrissítő spray 250 ml
1 690 Ft 1 290 Ft

Az Air Wick termékek biztosítják, hogy otthonod mindig jó illatú legyen. A légfrissítő spray Maui szigetéről származó édes mangó gyümölcsök illatával a kellemetlen szagok kiküszöbölését teszi lehetővé, amely egy trópusi paradicsomba vezet.

Air wick Aruba sárgadinnye koktél légfrissítő spray
1 290 Ft

Az Air Wick termékek biztosítják, hogy otthonod mindig jó illatú legyen. Az Aruba légfrissítő spray a sárgadinnye illatával a kellemetlen szagok kiküszöbölését teszi lehetővé, amely egy trópusi paradicsomba vezet.

Air wick Finom illat egész évben 2-21%
6 590 Ft 5 190 Ft

Akció

Airwick légfrissítő olyan készletben, amely akár 1 éven át illatozza be lakásodat. A friss aroma folyamatos illata. A csomagolásban illatosítót és 6 tartalék illatot találsz, miközben mindegyik akár 60 napon át illatozik.

Air wick Freshmatic Pure Automata légfrissítő utántöltő, Tavaszi szellő
1 690 Ft 1 590 Ft

Töltsd meg otthonod a Tavaszi szellő játékos illatával, mely a megújuló természetből áradó remény és öröm hangulatát idézi. Az AirWick Pure Szellő illatú utántöltő segítségével egy napsütéses tavaszi napon érezheti magát az év bármely részében, az utántöltővel akár 60 napig is friss illat keletkezhet lakásában.

Air wick Electric patron lila levendula rétek 19 ml
1 390 Ft

Air Wick Life Scents légfrissítő utántöltő. Az eszköz illóolajokat használ, hogy feltöltse otthonodat vagy más helyiséget kellemes illattal 75 napig. Az illat intenzitása szabályozható a kedved alapján.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Mosott ruhák a szellőben 19 ml
1 390 Ft

Az AIR WICK Electric légfrissítő Life Scents Mosott ruhák a szellőben 19 ml utántöltő az otthonod hosszantartóan kellemes illatúvá varázsolja. Minden alkalommal, amikor hazaér, érezd a fehér frézia illatát. Csak egy légfrissítő az aljzatban, és az a következő 75 napra gondoskodik a a kellemes illatról az otthonodban.

Air wick Freshmatic Automata légfrissítő utántöltő, Fehér virág, 2x250 ml
2 390 Ft

Tedd kellemesebbé a hangulatot az Air Wick Freshmatic Fehér Virág automata légfrissítő frissen vágott fehér virágokra emékeztető illatával. Az Air Wick Freshmatic automata légfrissítő szabályos időközönként juttatja a levegőbe az illatot. Állítsd be a kívánt illaterősséget, és élvezd a Fehér Virág tavaszias illatát otthonodban akár 60 napon át.

Air wick Diffúzor Frissen mosott ruha 30 ml
1 790 Ft 1 690 Ft

A szellőben lengedező frissen mosott ruha illatát hozza el az Airwick diffúzor. Természetes rattan pálcákat használ, amelyek hozzájárulnak az illat gyengéd felszabadulásához. Hozz létre elsőosztályú légkört az elegáns diffúzerrel.

Air wick Pure pálcás légfrissítő Cseresznyevirág 25 ml
1 990 Ft 1 690 Ft

Az Air Wick Pure pálcás légfrissítő Cseresznyevirág 25 ml egész otthonodat kellemes virágos illattal illatozza be. Az Air Wick Pure kollekció folyamatosan változtatja illatát, így nem fogod egyhamar megunni. A csodás illat lágy felszabadulásához a rattan szálak szolgálnak.

Air wick Electric utántöltő DUO Life Scents Frissítő sziget 2x 19 ml
2 190 Ft

Az AIR WICK Electric légfrissítő DUO Life Scents Frissítő sziget 19 ml utántöltő az otthonod hosszantartóan kellemes illatúvá varázsolja, kedvező, két darabot tartalmazó csomagolásban Minden alkalommal, amikor hazaér, érezd a frissítő szigetek illatát. Csak egy légfrissítő az aljzatban, és az a következő 75 napra gondoskodik a a kellemes illatról az otthonodban.

Air wick Electric utántöltő Forralt bor 19 ml
1 490 Ft

Elektromos légfrissítő, permetezővel és utántöltővel 19 ml Airwick Electric utántöltő 19 ml forralt bor aromája a beállítástól függően 75 napig frissíti a levegőt. Az intenzitás szabályozható.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Mosott ruhák a szellőben 19 ml
1 590 Ft

Az AirWick elektromos légfrissítő Electric utántöltő Life Scents Mosott ruhák a szellőben 19 ml az otthonod kellemes illatúvá varázsolja. Könnyű használni, elég csak behelyezni a légfrissítőt az aljzatba és máris élvezheted az illatát. A modern technológiájának köszönhetően akár 75 napig is kibírja, és a kisebb-nagyobb szobákat is illattal árasztja el. Élvezd az otthonod kellemes nyugalmát.

Air wick Botanica by Air Wick légfrissítő - Karibi vetiver és szantálfa, 237 ml
1 590 Ft 1 390 Ft

A légfrissítő spray semlegesíti a szagokat és illattal tölti meg az otthonod, ami akár egy óráig is megmarad. Air Wick Botanica by Air Wick légfrissítő – A Karibi vetiver és szantálfa, 237 ml legfrissítő vetiver és szantálfa illatú. A termékben felhasznált illóolajokat felelősségteljesen úton nyerik.

Air wick Spray tiszta frissítő illat 250 ml
1 290 Ft

Új sorozat prémium szórással azonnali hatással. Frissítsd fel az otthonodat a tavaszi szellő ízletes illatával, ami a természet által inspirálja az ébredés által előidézett remény és öröm hangulatát. Tartalma 250 ml.

Air wick Finom szatén és hold liliom 19 ml
1 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Air Wick Life Scents légfrissítő utántöltő. Az eszköz illóolajokat használ, hogy feltöltse otthonodat vagy más helyiséget kellemes illattal 75 napig. Az illat intenzitása szabályozható a kedved alapján.

Air wick Decosphere Mango és zöld citrom 75 ml
1 790 Ft

Hordozható levegő illatosító Air Wick Decosphere ideális fürdőszobákhoz, nappalikhoz, konyhákhoz, hálószobákhoz és egyéb helyiségek számára, amelyeket szeretnél illatosítani. Az illat akár 8 hétig kitart.

Air wick Life Scents Kandalló melletti kényelem illatgyertya 185 g
2 090 Ft

Amikor az éjszakák hűvösek kezdenek lenni, hozz létre otthonodban kellemes atmoszférát ezzel a meleg AirWick illatgyertyával. A gyertya finom illatot és meleg fényt kölcsönöz otthonodnak. Konyhába, hálószobába és nappali egyaránt ideális.

Air wick Pálcás légfrissítő - értékes selyem és keleti orchidea 25 ml
1 790 Ft 1 690 Ft

Air Wick Pálcás légfrissítő – értékes selyem és keleti orchidea 25 ml az egész otthonodat friss egzotikus illatával illatozza be. Az Air Wick pálcás légfrissítő folyamatosan változtatja illatát, így nem fogod egyhamar megunni. A csodás illat lágy felszabadulásához a rattan szálak szolgálnak.

Air wick XXL gyertyák - téli kollekció (3 x 310 g)
6 590 Ft

3 AirWick illatgyertyából álló kollekció nem egy helységet áraszt el illatával, hogy így tegye kellemesebbé a komor őszi estéket. A kollekcióban található édes vanília, szagos bükköny és fűszeres fahéj a véget nem érő romantika érdekében. Az Essential Oils gyertyák közvetlenül a gyümölcsökből és virágokból nyert esszenciális olajakat tartalmaznak.

Air wick XXL gyertya - alma és fahéj 320g
3 090 Ft

Extra nagy gyertya, amelyik végtelen hosszú órákon át boldoggá teszi a lédús alma és a fahéj szerelmeseit. Úgy gyártották, hogy nagyszerűen illatosítsa mindegyik helyiséget az első és az utolsó meggyújtáskor egyaránt. Azoknak való, akik szeretik az érett alma gyümölcsös aromáját a fahéj fűszeres tónusaival gazdagítva és nem akarnak gyakran vásárolni gyertyákat. Az illata arra emlékeztet, mint amikor a sütőből kihúzza az éppen megsült almás rétest.

Air wick Freshmatic Automata légfrissítő utántöltő, Levendula
2 690 Ft 2 390 Ft

Varázsolj kellemes hangulatot az Air Wick Freshmatic Levendula automata légfrissítővel.Töltődj fel a vad levendula és bergamott illatának megnyugtató keverékével. Az Air Wick Freshmatic automata légfrissítő szabályos időközönként juttatja a levegőbe az illatot. Állítsd be a kívánt illaterősséget, és élvezd a levendula illatát.

Air wick Freshmatic Max Utántöltő Magnólia
1 590 Ft 1 490 Ft

Otthonának illatos frissességét az AirWick Cseresznye és Magnólia illatú utántöltőnek segítségével kölcsönözheti, mely akár 60 napig is kíváló illatot varázsol otthonában.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Titokzatos kert 19 ml
1 390 Ft

Az AIR WICK Electric légfrissítő Life Scents Titokzatos kert 19 ml utántöltő az otthonod hosszantartóan kellemes illatúvá varázsolja. Minden alkalommal, amikor hazaér, érezd a titokzatos kert illatát. Csak egy légfrissítő az aljzatban, és az a következő 75 napra gondoskodik a a kellemes illatról az otthonodban.

Air wick Fehér virágok utántöltő illatosító, 2 x 19 ml
2 190 Ft

Az Air Wick fehér virágok utántöltő illatosító ideális a lakás bármely részébe. A lágy és finom frézia és jázmin illat kellemes frisseséget biztosít. Minden Air Wick elektromos légfrissítő termékkel használható.

Air wick Freshmatic Max

Air wick Freshmatic Max

Értékelés: 4,8
1 690 Ft

Automatikusan fújó Airwick utántöltő, liliom illattal ellátva. Az Airwick utántöltőnek köszönhetően akár 60 napig friss illat marad a lakásában.

Air wick Freshmatic Max Fehér Orgona illat
1 590 Ft 1 490 Ft

Otthonának illatos frissességét az AirWick Fehér Orgona illatú utántöltőnek segítségével kölcsönözheti, mely akár 60 napig is kíváló illatot varázsol otthonában.

Air wick Freshmatic Max Levendula-Bergamot ut.
1 690 Ft

Automatikusan fújó Airwick utántöltő, színes levendula és bergamot illattal ellátva. Az Airwick utántöltőnek köszönhetően akár 60 napig friss illat marad a lakásában.

Air wick Electric utántöltő Finom szatén és hold liliom 19 ml
1 690 Ft

Az AirWick elektromos légfrissítő Electric utántöltő Life Scents Finom szatén és hold liliom 19 ml az otthonod kellemes illatúvá varázsolja. Könnyű használni, elég csak behelyezni a légfrissítőt az aljzatba és máris élvezheted az illatát. A modern technológiájának köszönhetően akár 75 napig is kibírja, és a kisebb-nagyobb szobákat is illattal árasztja el. Élvezd az otthonod kellemes nyugalmát.

Air wick Freshmatic Max Fehér Virágok ut.
1 690 Ft

Automatikusan fújó Airwick utántöltő, Fehér virágok illattal ellátva. Az Airwick utántöltőnek köszönhetően akár 60 napig friss illat marad a lakásában.

Air wick Electric utántöltő Fehér frézia virágok 19 ml
1 690 Ft

Az AirWick elektromos légfrissítő Electric utántöltő Life Scents Fehér frézia virágok 19 ml az otthonod kellemes illatúvá varázsolja. Könnyű használni, elég csak behelyezni a légfrissítőt az aljzatba és máris élvezheted az illatát. A modern technológiájának köszönhetően akár 75 napig is kibírja, és a kisebb-nagyobb szobákat is illattal árasztja el. Élvezd az otthonod kellemes nyugalmát.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Erdei patak 19 ml
1 690 Ft

Az AirWick elektromos légfrissítő Electric utántöltő Life Scents Erdei patak 19 ml az otthonod kellemes illatúvá varázsolja. Könnyű használni, elég csak behelyezni a légfrissítőt az aljzatba és máris élvezheted az illatát. A modern technológiájának köszönhetően akár 75 napig is kibírja, és a kisebb-nagyobb szobákat is illattal árasztja el. Élvezd az otthonod kellemes nyugalmát.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Erdei patak 19 ml
1 390 Ft

Az AIR WICK Electric légfrissítő Life Scents Erdei patak 19 ml utántöltő az otthonod hosszantartóan kellemes illatúvá varázsolja. Minden alkalommal, amikor hazaér, érezd a fehér frézia illatát. Csak egy légfrissítő az aljzatban, és az a következő 75 napra gondoskodik a a kellemes illatról az otthonodban.