Al Haramain Maze - EDP 50 ml

Al Haramain Maze - EDP

8 180 Ft

A Maze egy keleties-virágos illat, gazdag összetevőkkel, nők és férfiak egyaránt használhatják.  A fejben citrusféléket, rózsa, muskátli, aromás davana és vermut jeleskedik. A szívben a virágkombinációt érződik, amelyet szegfűszeg, sáfrány és fás tónusok alkotnak.

Partnerünktől: Vivantis
Al Haramain Portfolio Cupid`s Rose - EDP 75 ml

Al Haramain Portfolio Cupid`s Rose - EDP

54 450 Ft

A Portfolio Cupid´s Rose a Portfolio kollekcióból egy keleti-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A friss bergamott és a rózsa kombinációjával nyílik meg. A szívillatban kibontakoznak a szilva, a fahéj és a cédrus fa illatjegyei. A kompozíciót a pacsuli, szantálfa és agárfa zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Al Haramain Portfolio Imperial Oud - EDP 75 ml

Al Haramain Portfolio Imperial Oud - EDP

67 950 Ft

A Portfolio Imperial Oud a Portfolio kollekcióból egy  keleti fás illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillat meleg borostyánból és természetes tónusokból készül. A füstölő, mirha és ambraróma bontakoznak ki a szívillatban. A kompozíciót au agarfa, pézsma és pacsuli kombinációja zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Al Haramain L`Aventure Blanche - EDP 100 ml

Al Haramain L`Aventure Blanche - EDP

19 500 Ft

A L´Aventure Blanche a L´Aventure kollekcióból egy virágos illat a nők számára. Aromás levendula, rózsa és a citrusfélék kombinációjával nyílik meg. Fekete ribizli, jázmin, gyöngyvirág és írisz illatjegyeit fogja érezni a szívillatban. A szantálfa és meleg borostyán zárja a kompozíciót.

Partnerünktől: Vivantis
Al Haramain L`Aventure - EDP 100 ml

Al Haramain L`Aventure - EDP

14 830 Ft

A L´Aventure az azonos nevű gyűjteményből egy ciprusos-gyümölcsös illat férfiaknak. A fejillata elemi gyantát, citromot és bergamottot tartalmaz. A fás tónusok a jázminnal és a gyöngyvirág illatjegyei bontakoznak ki a szívillatban. A kompozíciót a pacsuli, pézsma és a borostyán kombinációja zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Al Haramain Sultan - parfümolaj 12 ml
1x

Al Haramain Sultan - parfümolaj

2 720 Ft

Neve ellenére a Sultan parfümolaj rendkívül nőies illat. A virág-gyümölcs árnyalatok finom összefonódása hozza létre, mély borostyánhanggal. Az első hangot ananászból és eperből készített édes-savanyú gyümölcs koktél uralja, amely különösen fűszeres, könnyű fahéj utóízzel.

Partnerünktől: Vivantis
Al Haramain Sheikha - parfümolaj 12 ml

Al Haramain Sheikha - parfümolaj

5 540 Ft

A Sheikha Al Haramain parfümolaj egy jól ismert keleti illat, amely elegáns férfinak megfelelő. A felső hangok közé tartozik a rózsa, egy könnyű oudh és egy gyöngyvirág. A szív jegyében fehér pézsmát, cédrust, citrusokat és borostyánt érzünk. A kompozíciót a szantálfa, muskátli és körte zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Al Haramain Junoon Rose - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Al Haramain Junoon Rose - EDP

1 240 Ft

A Junoon Rose a Joon kollekcióból egy keleties-virágos illat nők nek. A fejben friss bergamot, ylang-ylang virág és cseresznyevirág érződik. A púderes tónusok, a rózsa, a heliotrop és az olasz amaretto likőr a szívbenjeleskedik. A kompozíciót  az ámra, a tonkabab és a velúr zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Al Haramain Amber Oud - EDP 60 ml

Al Haramain Amber Oud - EDP

22 570 Ft

Szigorúan korlátozott kiadás az Amber Oud rajongók számára, egyedi érintéssel.  Ékesítse magát ennek a nagyszerű illatnak az érzéki tónusaival. A gyümölcsös fejillat bergamottal, citrommal, görögdinnyével és ananásszal örvendeztet meg. Aztán borostyán, fűszerek, guajakfa és vanília illatát érezzük.

Partnerünktől: Vivantis
Al Haramain Amber Oud Gold Edition - EDP 2 ml - illatminta spray-vel
3x

Al Haramain Amber Oud Gold Edition - EDP

1 240 Ft

Az Amber Oud Gold Edition az Amber Oud kollekció keleties-vaníliás illata nőknek és férfiaknak. A fejillat friss bergamot és zöld tónusokat tartalmaz. A szívében a dinnye, az ananász, az ámbra és más édes tónusok kombinációja érződiki. Végül a fás tónusok, a vanília és a pézsma zárja a kompozíciót.

Partnerünktől: Vivantis
Al Haramain Mystique Femme - EDP 1 ml - illatminta

Al Haramain Mystique Femme - EDP

490 Ft

A Mystique Femme egy virágos női illat. A piros gyümölcsöt, a mandarint, a lime-t és a ribizlit a rózsa és fű egészíti ki a fejben. A virágos szívben jázmin, rózsa, narancsvirág, tubarózsa és bazsarózsa jeleskedik egy csöppnyi édes fügével megbolondítva.

Partnerünktől: Vivantis
Al Haramain Portfolio Floral Sculpture - EDP 1 ml - illatminta

Al Haramain Portfolio Floral Sculpture - EDP

1 060 Ft

A Portfolio Floral Sculpture a  Portfolio márkától egy keleti-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. Friss bergamott, bazsarózsa és szegfű tónusaival nyílik meg. A szívben a rózsa és a pacsuli bontakozik ki,  az alapillatot a borostyán, a pézsma és a benzoin kombinációja zárja.

Partnerünktől: Vivantis