Al Haramain Maze - EDP
8 610 Ft 7 460 Ft

A Maze egy keleties-virágos illat, gazdag összetevőkkel, nők és férfiak egyaránt használhatják.  A fejben citrusféléket, rózsa, muskátli, aromás davana és vermut jeleskedik. A szívben a virágkombinációt érződik, amelyet szegfűszeg, sáfrány és fás tónusok alkotnak.

Al Haramain Portfolio Cupid`s Rose - EDP
45 820 Ft 42 060 Ft

Akció

A Portfolio Cupid´s Rose a Portfolio kollekcióból egy keleti-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A friss bergamott és a rózsa kombinációjával nyílik meg. A szívillatban kibontakoznak a szilva, a fahéj és a cédrus fa illatjegyei. A kompozíciót a pacsuli, szantálfa és agárfa zárja.

Al Haramain Portfolio Imperial Oud - EDP-16%
57 420 Ft 47 770 Ft

A Portfolio Imperial Oud a Portfolio kollekcióból egy  keleti fás illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillat meleg borostyánból és természetes tónusokból készül. A füstölő, mirha és ambraróma bontakoznak ki a szívillatban. A kompozíciót au agarfa, pézsma és pacsuli kombinációja zárja.

Al Haramain Amber Oud Gold Edition - EDP
590 Ft

Az Amber Oud Gold Edition az Amber Oud kollekció keleties-vaníliás illata nőknek és férfiaknak. A fejillat friss bergamot és zöld tónusokat tartalmaz. A szívében a dinnye, az ananász, az ámbra és más édes tónusok kombinációja érződiki. Végül a fás tónusok, a vanília és a pézsma zárja a kompozíciót.

Al Haramain Belle - EDP
6 560 Ft

A Belle ínyenc, virágos-gyümölcsös illat nők számára. A fej mandarinból, grapefruitból és fekete ribizli virágból áll. A szív sárgabarackból és dinnyeből áll. A pézsma, a szantálfa és az édes hangok kerekítik a kompozíciót.

Al Haramain Junoon Rose - EDP
530 Ft

A Junoon Rose a Joon kollekcióból egy keleties-virágos illat nők nek. A fejben friss bergamot, ylang-ylang virág és cseresznyevirág érződik. A púderes tónusok, a rózsa, a heliotrop és az olasz amaretto likőr a szívbenjeleskedik. A kompozíciót  az ámra, a tonkabab és a velúr zárja.

Al Haramain Madinah - EDP
440 Ft

A Madinah keleti-virágos illat nőknek és férfiaknak. Citrusfélék, orchidea, rózsa, jázmin, sáfrány és szantálfa tartalmaz.

Al Haramain Dazzle Intense - EDP-66%
420 Ft 140 Ft

A Dazzle Intense virágos-gyümölcsös illat nőknek. A fej mandarint, elemi gyantát és narancsvirágot tartalmaz. A szívében a jázmin, a szilva és az írisz kombinációja érződik. A kompozíciót pacsuli, vanília, praliné és pézsma zárja.

Al Haramain L`Aventure Femme - EDP
14 330 Ft

A L´Aventure Femme a L´Aventure kollekcióból egy virágos-gyümölcsös női illat. A fejben ananász, bergamot, feketeribizli és bogyós gyümölcsök alkotják. A szívben a frézia és a cédrusfa kombinációja jelentkezik. A kompozíciót pézsma, szantálfa, vanília, és borostyánkő zárja.

Al Haramain Junoon Noir - EDP
22 850 Ft 20 920 Ft

A Junoon Noir a Junoon kollekcióból egy keleties-virágos női illat. Az illat a bergamott és a kumquat citrusfélék kompozíciójával nyit. A tisztán virágos szívben a jázmin, a gyöngyvirág, az ibolya és az írisz kombinációja érződik. A kompozíciót édes vanília, pézsma, szantálfa és cédrusfa zárja.

Al Haramain Mystique Femme - EDP
440 Ft

A Mystique Femme egy virágos női illat. A piros gyümölcsöt, a mandarint, a lime-t és a ribizlit a rózsa és fű egészíti ki a fejben. A virágos szívben jázmin, rózsa, narancsvirág, tubarózsa és bazsarózsa jeleskedik egy csöppnyi édes fügével megbolondítva.

Al Haramain Portfolio Portrait Sandal - EDP
740 Ft

A Portfolio Portrait Sandal a Portfolio kollekcióból egy bőr illat a férfiak és nők számára. A keserű narancs (neroli) virágok és az aromás fekete bors kombinációjával nyílik meg. Ezután átjut a szívillatba, amely rózsát, ylang-ylangot, bőrt, fahéjat és cipriol olajat  tartalmaz.

Al Haramain Amber Oud Tobacco Edition - EDP
25 230 Ft

Az Amber Oud Tobacco Edition az Amber Oud kollekcióból egy keleti-fűszeres illat  férfiaknak és nőknek egyaránt. A fejillat ésszetevúi kézů tartozik a dohánylevůl, fahéj, fekete borst és gyömbér.

Al Haramain Dazzle - EDP-21%
11 190 Ft 8 800 Ft

A Dazzle egy virágos-gyümölcsös illat nők számára. A fejillat friss bergamottot és fekete ribizlit tartalmaz. A szívében a rózsa és az üröm egyesül,  az alapillatot kiegészíti a pacsuli.

Al Haramain Khulasat Al Oud - EDP
6 560 Ft

A Khulasat Al Oud egy bőr illat a férfiak számára. A fej rózsákból, édes és tengeri hangokból áll. Citrus, bőr, füst és fás hangok keverik össze a szívét. A kompozíció gyantával, pézsma és meleg borostyánnal kész.

Al Haramain L`Aventure Blanche - EDP
13 630 Ft 12 230 Ft

A L´Aventure Blanche a L´Aventure kollekcióból egy virágos illat a nők számára. Aromás levendula, rózsa és a citrusfélék kombinációjával nyílik meg. Fekete ribizli, jázmin, gyöngyvirág és írisz illatjegyeit fogja érezni a szívillatban. A szantálfa és meleg borostyán zárja a kompozíciót.

Al Haramain L`Aventure - EDP
14 350 Ft 13 430 Ft

A L´Aventure az azonos nevű gyűjteményből egy ciprusos-gyümölcsös illat férfiaknak. A fejillata elemi gyantát, citromot és bergamottot tartalmaz. A fás tónusok a jázminnal és a gyöngyvirág illatjegyei bontakoznak ki a szívillatban. A kompozíciót a pacsuli, pézsma és a borostyán kombinációja zárja.

Al Haramain Oudh 36 - EDP
33 050 Ft 30 040 Ft

Akció

Az Oudh 36 egy keleties-fás illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillatot ylang-ylangot, muskátlit és krétai labdanum gyantát tartalmaz. A szívban pacsuli, cédrusfa és rózsa keverednek.  Az illatkompozíciót az ámbra, a benzion és balzsamos szuhar kombinációja zárja.

Al Haramain Oyuny - EDP
6 710 Ft

Az Oyuny keleti-virág illat nőknek és férfiaknak. A fej rózsa, ananász és bergamott tartalmaz. Az őszibarackot, almát és fréziát fogja érezni a szívedben. Patchuli, dohány és édes hangok kerekítik a kompozíciót.

Al Haramain Portfolio Floral Sculpture - EDP
44 310 Ft 40 560 Ft

Akció

A Portfolio Floral Sculpture a  Portfolio márkától egy keleti-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. Friss bergamott, bazsarózsa és szegfű tónusaival nyílik meg. A szívben a rózsa és a pacsuli bontakozik ki,  az alapillatot a borostyán, a pézsma és a benzoin kombinációja zárja.

Al Haramain Portfolio Neroli Canvas - EDP-24%
57 420 Ft 43 150 Ft

A Portfolio Neroli Canvas a Portfolio kollekcióból egy fényűző, fás aromát kínál nőknek és férfiaknak egyaránt. A citrusos fejillat bergamottot, keserű narancs esszenciát (petitgrain) és citromot tartalmaz. A szívillatban kibontakozik a narancsvirág és a keserű narancsvirág eszenciája.

Al Haramain Signature Rose Gold - EDP
6 160 Ft 5 660 Ft

A Signature Rose Gold virágillat nők számára. A nyitó hangok friss mandarinból, bergamottból, fekete ribizliból és ylang-ylang virágból állnak. A szívében jázmin, őszibarack, írisz, frézia és szárított gyümölcsök kombinációját fogja érezni.

Al Haramain Signature Silver - EDP
7 170 Ft 6 860 Ft

A Signature Silver egy keleti-virágos illat a férfiak számára. A fej füstölőt, férget, narancsot és rozmarint tartalmaz. A szívében jázmin, gyöngyvirág, grapefruit és cédrus kombinációját fogja érezni. A kompozíciót moha, dohány, borostyán és szantálfa zárja le.

Al Haramain Urbanist Femme - EDP
6 560 Ft

Az Urbanist Femme az Urbanist kollekcióból ciprusos-virágos illat nőknek. A gyümölcsös fejillatot alma, ananász és citrusféléket alkotják. A virágos szívben a jázmin és az ír jeleskedik. A kompozíciót pézsma, pacsuli és ámbra zárja.