Alko Jumbo 600 Komposztáló

Alko Jumbo 600 Komposztáló

Értékelés: 4,5
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Jumbo 600 komposztáló a komposztkészítés elengedhetetlen eszköze. Nagy előnye, hogy nyitott és egyszerű felépítésű. Azonos méretű műanyag építőelemekből gyorsan és könnyen összeépíthető. Közepes méretű kertekhez ajánljuk.

Alko Classic 3.25 E Elektromos fűnyíró
24 900 Ft

3 év garancia

AL-KO Classic 3.25 E elektromos fűnyíró egy kettő az egyben fűnyíró: fűnyírás, hagyományos módon fűgyűjtő nélkül, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet. Fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet. A fűnyíró vágásmagassága tengelyenként állítható. Három vágási magasság állítható be a fűnyírás igényei szerint. Az AL-KO Classic 3.25E olyan elektromos fűnyíró, ami kis vágószélességű, kis gyepfelületekhez ajánlott, 250 m2 gyep az 10m x 25 m méretű udvar. Kis súlya miatt kiválóan irányítható, a fákkal, bokrokkal ágyásokkal, járdákkal tarkított területek ideális fűnyírója. Elektromos fűnyíró alacsony fenntartási és karbantartási költséggel.

Alko Szívócső készlet 7m visszacsapó szeleppel
14 900 Ft

2 év garancia

1"-os csőkészlet, szivattyúkhoz. Alkalmazható kisnyomású merülőszivattyúk nyomoldali csatlakozásához vízelvezető csőként(lábszelep nélkül). Továbbá felszíni szovattyúk szívoldali csatlakozásához szívócsőként (lábszeleppel). TOVÁBB OLVASOM->

Alko Classic 3.85 E Elektromos fűnyíró
31 990 Ft

3 év garancia

AL-KO Classic 3.85 E elektromos fűnyíró továbbfejlesztett Turbo Universal motorral szerelt, könnyű és kompakt elektromos AL-KO fűnyíró. A magas fordulatszámú fűnyírómotor miatt jobb a fűnyírás minősége, és intenzitása. A fűnyíróház forma kialakítása miatt a kerekek külső széléig nyírja a füvet, falak mellett sem maradnak fűszálak.

Alko Homlokgerendás fűnyíró BM 875 III
289 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzális ** és kitűnően kezelhető homlokgerendás fűnyíró. Mozgatható fűnyíró. Teljesítménye **2,4 kW.

Alko 119765 Classic Edition 4.66 P-A Benzinmotoros fűnyíró
73 900 Ft 71 690 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az AL-KO Classic Edition 4.66 P-A Benzinmotoros fűnyíró garantálja az optimális vágást és gyűjtést az aszimmetrikus házgeometriának köszönhetően. Műanyag gyújtőzsákja könnyen tisztítható, telítettségjelzővel rendelkezik. Ergonomikus tolókarjával könnyű a munka.

Alko Classic 4.66 SP-A (119766)
83 900 Ft
+ ingyen szállítás

3 év garancia

Az AL-KO Classic Edition 4.66 SP-A Benzinmotoros fűnyíró garantálja az optimális vágást és gyűjtést az aszimmetrikus házgeometriának köszönhetően. Ergonomikus tolókarjával könnyű a munka. Duplán golyóscsapágyaott, XL kerekekkel rendelkezik.

Alko 34.8 Li Easy Flex Akkumulátoros fűnyíró
69 890 Ft
+ ingyen szállítás

3 év garancia

Az AL-KO 34.8 Li Easy Flex Akkumulátoros fűnyíró vágószélessége és motorteljesítménye alapján kisebb méretű (200m2)-es kertek gyepfelületének ápolására alkalmas. Vezeték nélküli erőcsomag innovatív lítium-ion technológiával: ez a Moweo akkumulátoros fűnyíró az EasyFlex akkumulátoros családból.

Alko 5.1 SP-S Easy
99 690 Ft
+ ingyen szállítás

Benzines rotációs fűnyíró 4 az 1ben funkcióval. Acél test motorral 2,5 kW munkateljesítmény 2850 fordulat/perc esetén. 7 szintbe állítható fűnyírási magasság. 60l űrtartalmú szövet anyagú kosár. Alko Fűnyíró rot. benz. 5.1 SP-S Easy kényelmesen formázott markolattal rendelkezik és összerakható a tárolás során.

Alko Classic Plus 5.16 VS-B önjáró benzines fűnyíró
140 190 Ft

3 év garancia

A beépített elülső hordozófogantyú nem csak akkor praktikus, ha a fűnyírót kerti lépcsőknél vagy akadályoknál meg kell emelni, rendkívüli módon megkönnyíti a szállítást is. Ezen kívül puha fogantyús tolókar rendszerrel van felszerelve, hogy a fűnyíró mindig kézre álljon. A központi vágómagasság állításnak köszönhetően a vágási magasság egyetlen kézmozdulattal, könnyedén beállítható, fűnyírás közben pedig az XXL kerekek és a kerékhajtás biztosítanak kivételes húzóerőt és könnyű manőverezést a fűben és az egyenetlen talajon. A nagyméretű, 65 literes fűgyűjtő nem csak mérete miatt meggyőző, de beíéptett kijelzője azt is jelzi, hogy mikor kell kiűríteni.

Alko BC 1200 E Elektromos fűkasza
36 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az AL-KO BC 1200 E Elektromos fűkasza szétszedhető, hajlított alumínium karral és állítható fogantyúval. Fém késlappal. 3 év gyártói garancia, ha minden évben elvisszük gyártói szervízes felülvizsgálata!

Alko BC 4535 II-S Premium Motoros kasza
46 900 Ft

2 év garancia

Az AL-KO BC 4535 II-S Premium motoros kasza elegáns kialakításával és jó teljesítményével lenyűgözi használóját. Erőteljes kétütemű benzinmotorral rendelkezik. A kasza pánttal van felszerelve, mellyel az eszközt könnyen magunkhoz tudjuk rögzíteni, ráadásul arányosan osztja el a súlyt a törzsön és a karokon, így kényelmessé téve a fűnyírást. Ideális elvadult füves, illetve gyomos területeken, de használható falak, szegélyek, sövények mentén is. A gép számára nincs komoly akadály! A vezérlő elemek a fogantyúba vannak szerelve a könnyű kezelés érdekében. A kormány magassága minden irányban beállítható. A készlet tartalmazza a kiváló kétszálas félautomata damilfejet, amely pl. teljes mértékben hatékony a szilárd tárgyak melletti nyíráshoz is. Alaptartozék a 3 ágú acél vágótárcsa, mellyel erősebb szárú gyomnövények vagy sűrűbb növényzet esetén ideális vágóteljesítményt nyújt.

Alko Classic 4.65 SP-S Edition Benzines önjáró fűnyíró
81 490 Ft
+ ingyen szállítás

3 év garancia

Az Alko Classic 4.65 SP-S Benzines önjáró fűnyíró vágószélessége és motorteljesítménye alapján közepes-nagyobb méretű (1400m2)-es kertek gyepfelületének ápolására alkalmas. A hátsókerék-meghajtás 3,5 km/h sebességgel hajtja a gépet. Gyűjtőzsákjának kapacitása 60 liter. Vágómagassága állítható 25 és 70 mm között.

Alko Combi-Care 36 E Comfort Elektromos gyepszellőztető
44 900 Ft 43 890 Ft

2 év garancia

Az ALKO Combi-Care 36 E Comfort Elektromos gyepszellőztető** egész évben ápolt pázsitot biztosít a talajlazítást és szellőztetést is végző készülék. A talajlazító henger alaposan eltávolítja az elszáradt fűcsomókat és más növénymaradványokat. Kímélő ápolást biztosít a szellőztető henger.

Alko DRAIN 20000 HD

Alko DRAIN 20000 HD

Értékelés: 5
49 900 Ft

2 év garancia

Extra teljesítőképességű, kompakt és megbízható AL-KO DRAIN 20000 HD Premium pumpa 1300 W teljesítménnyel rozsdamentes acél, a nagy szivattyúnyílásnak köszönhetően képes a vizet 38 mm-es szennyeződésekkel felszívni, gyorsan és hatékonyan.

Alko DRAIN 7200 Szivattyú
18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Erőteljes és szilárd búvárszivattyú AL-KO Drain 7200 a szennyezett víz átszivattyúzására és szivattyúzására, és képes átszivattyúzni akár 7200 l/óra vizet.

Alko EASY CRUSH LH 2800 Komposztaprító
74 900 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

AL-KO Easy Crush LH 2800 komposztaprító. Nagy teljesítményű vágóművek. Rendkívül nagy méretű töltőgarat, szabadalmaztatott görgős behúzóval. Stabil ház, XL kerekekkel. Nagy méretű, beépített gyűjtőtartály. Csendes hengeres komposztaprító.

Alko EKS 2000/35 Elektromos láncfűrész
29 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

AL-KO EKS 2000/35 elektromos láncfűrész keresztirányban beépített nagy teljesítményű elektromos motorokkal. Tökéletes ergonómia a fáradságmentes munkához. Magas nyomaték és vágásteljesítmény. Rendszerfék és gyors láncmegállítást biztosító kézvédő kengyel. Automatikus lánckenés.

Alko GT 2025 akkumulátoros szegélynyíró Easy Flex akkuval és töltővel
34 990 Ft

3 év garancia

Az EasyFlex akkumulátoros termékcsaládba tartozó AL-KO GT 2025 lítium-ion akkumulátor a jól bevált AL-KO minőségben nyújtott tökéletes nyírási eredmények miatt meggyőző. A praktikus akkumulátoros szegélynyíró szennyező anyagok kibocsátása nélkül és rendkívül halkan végzi munkáját az otthoni kertekben. Kis súlyának, valamint az állítható kiegészítő fogantyúnak és a rugalmas vágófejnek köszönhetően praktikus használata miatt bármely helyzetben és kertjének minden szegletében megkönnyíti a pontos vágást.

Alko GTE 350 Classic Elektromos Szegélynyíró
14 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az AL-KO GTE 350 Classic Elektromos szegélynyíró precíz vágást biztosít minden helyen. Teleszkópos alumínium kar állítható fogantyúval a könnyebb kezelésért. A növényvédő kengyelnek és a járókeréknek köszönhetően bokrok alatt és falak mentén is egész pontosan és nyugodtan szegélyezhetünk, rongálások nélkül.

Alko GTE 450 Comfort Elektromos szegélynyíró
18 490 Ft

2 év garancia

Az AL-KO GTE 450 Comfort Elektromos szegélynyíró precíz vágást biztosít minden helyen. Teleszkópos alumínium kar állítható fogantyúval. A szegélyező fej 3 fokozatú dőlésszög-állításával még a nagyon nehezen elérhető helyek, például a padok alatti részek is könnyen elérhetők. A 180°-ban forgatható szegélynyíró fejjel túlnyúló gyepszélek is pontosan vághatók , így a gyep egészen a szegélyig szépen ápolt lesz. A szegélynyíró megfelelő hosszúságáról és munkahelyzetéről teleszkópos alumínium kar és a rugalmas fogantyúegység gondoskodik, amellyel a szegélynyíró egyszerűen és gyorsan beállítható. A növényvédő kengyelnek és a járókeréknek köszönhetően bokrok alatt és falak mentén is egész pontosan és nyugodtan szegélyezhetünk, rongálások nélkül.

Alko Highline 46.8 SP-A benzinmotoros fűnyíró
107 990 Ft
+ ingyen szállítás

AL-KO Highline 46.8 SP-A benzinmotoros fűnyíró extramagas acélköpennyel és extra nagy kieresztőnyílással, amely gondoskodik a jobb légáramlásról a lekaszált fű tökéletes összegyűjtéséért. 3 az 1-ben funkcióval: fűnyírás, összegyűjtés és mulcsozás. 46 cm vágási szélességgel. Meghosszabbított 6 éves garancia lehetősége.

Alko HW 3300 INOX Házi vízmű
51 990 Ft
+ ingyen szállítás

Szolid, nagyteljesítményű házi vízmű AL-KO HW 3300 Inox különösen egyszerű telepítéssel (mivel önfelszívó) háztartások és kertek vízellátására. A szivattyúfej rozsdamentes acélból készül, a motor termikus túlterhelés védelemmel rendelkezik.

Alko JET 4600 Szivattyú
60 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kerti felszíni szivattyú AL-KO Jet 4600 1210 W teljesítménnyel és 4300 l/óra maximális vízszállítással ideális a kert bőséges öntözéséhez kútból, tartályból vagy esővizes hordóból.

Alko LB 2060 akkumulátoros lombfúvó
16 490 Ft

3 év garancia

nagy teljesítményű, 20 V-os lítium-ion akkumulátorral ellátott AL-KO LB 2060 akkumulátoros lombfúvónak köszönhetően vezeték nélkül és gondtalanul élvezheti kertjét. A pehelykönnyű és praktikus gép segítségével rugalmasan, idegesítő elektromos kábelek, benzin és kibocsátás nélkül végezheti a munkát. A rátétek könnyen levehetők, így a lombfúvó helytakarékos módon tárolható.

Alko 38.5 Li Moweo Energy akkumulátoros fűnyíró
99 890 Ft

3 év garancia

Az EnergyFlex termékcsalád olyan gépeket kínál, amelyek mindegyike ugyanazzal az akkumulátorral használható. A véletlen indítás megakadályozására mindegyik gép biztonsági kulccsal felszerelt. Egyszerű gombnyomással leolvasható az akkumulátor töltésállapota. A teljes töltés kb. másfél órát vesz igénybe. Pillanatokon belül összecsukható és helytakarékosan elrakható.

Alko Moweo 46.5 Li SP Akkumulátoros fűnyíró
199 900 Ft 189 190 Ft
+ ingyen szállítás

3 év garancia

Az AL-KO Moweo 46.5 Li SP Akkumulátoros fűnyíró vágószélessége és motorteljesítménye alapján kisebb méretű (500m2)-es kertek gyepfelületének ápolására alkalmas. Vezeték nélküli erőcsomag innovatív lítium-ion technológiával: ez a Moweo akkumulátoros fűnyíró az EnergyFlex akkumulátoros családból.

Alko Multifunkciós spray 0,3 l
2 790 Ft

Univerzális olajos spray a házba és a kertbe. Felszabadítja az elakadt alkatrészeket, eltávolítja a rozsdát, kiszorítja a nedvességet, zsírokat, karbantart és tisztít. Ideális kerti felszerelésekhez.

Alko SUB 11000
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Robusztus, okos és erőteljes merülő szivattyú a tiszta vízhez AL-KO SUB 11000 a medencék, tartályok, kutak és elárasztott pincék szivattyúzására vagy átszivattyúzására szolgál. Nagy mennyiségű vizet szivattyúzik alacsony nyomásnál.

Alko TWIN 11000 Premium Búvárszivattyú
29 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az AL-KO TWIN 11000 Búvárszivattyú tartóbakja egyszerűen beállítható, így a szenny- és tisztavizes szivattyúk összes előnyét egyetlen gépben biztosítja. Kihajtott szivattyűláb esetén a szennyezett víz kiszivattyúzható, felületszívás üzemmódban a maradék víz távolítható el. A beépített szintkapcsolóval kényelmesen beállítható a vízmagasság automata üzemmódban.

Alko Motor-Service-Set

Alko Motor-Service-Set

Értékelés: 4,5
4 490 Ft

Hozza újra formába benzinmotoros kerti készülékét. A Kit a legtöbb benzines üzemű motorhoz alkalmas.

Alko Comfort 40 E Elektromos fűnyíró
48 890 Ft
+ ingyen szállítás

3 év garancia

Kiváló minőségű AL-KO elektromos fűnyíró. Könnyen állítható vágási magasság. Alkalmas legfeljebb 600 m2-es területek nyírására. 3 in1 funkció: Nyírás, gyűjtés és mulcsozás. Könnyű és kézre álló. Központi magasságállítás. XL abroncsok az optimális kényelemhez. Fűgyűjtőbe épített telítettségjelző.

Alko HW 3000 Inox Classic Házi vízmű
43 890 Ft

2 év garancia

Az AL-KO HW 3000 Inox Classic házi vízmű a vízhálózat támogatásával biztosítja a háztartás ivóvizét. A gép bekapcsolásával a külső tartályok rákapcsolhatók a vízhálózathoz. Esővíz tartályok, ciszternák segítségével összegyűjtött vizet a gép segítségével hatékonyan és sokoldalúan használhatjuk fel, például öntözésre, csapok és mosógép ellátására.

Alko T 250 Kerti tó

Alko T 250 Kerti tó

Értékelés: 5
13 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az AL-KO T 250 kerti tó segítségével még közelebb hozhatjuk a természetet. Előre kialakított, így megkönnyíti a különböző vízinövények elhelyezését. Erős anyagának köszönhetően sokáig a kert dísze lehet.

Alko T 150 Kerti tó (140 L)
9 990 Ft

2 év garancia

Az AL-KO T 150 kerti tó segítségével még közelebb hozhatjuk a természetet. Előre kialakított, így megkönnyíti a különbözö vízinövények elrendezését. Nagyszerűen mutat a kertben, nyári estéken kellemes időtöltés mellette üldögélni.

Alko TA 250 Pótkocsi
124 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

AL-KO TA 250 pótkocsi AL-KO fűnyírótraktorokhoz. Anyaga acél, terhelhetősége 250 kg. Horganyzott acéllemezből készült kivitel kivehető hátfallal. 4,8 × 4 –8 méretű fúvott abroncsok. Mindegyik AL-KO traktorhoz alkalmazható!

Alko Trident 112405 Vágótárcsa
3 490 Ft

2 év garancia

Az AL-KO vágótárcsa tökéletes kiegészítője az AL-KO fűkaszáknak. Magas fű és bokrok vágására tervezték. Nagy mértékben megkönnyíti a kerti munkát, praktikus és kiváló minsőgégű.

Alko 1" 6 m búvárszivattyú tömlő
6 890 Ft

2 év garancia

AL-KO 1" 6 m búvárszivattyú tömlő tartós műanyag. Az AL-KO több, mint 40 éve állít elő kerti gépeket és kiegészítő termékeket. A kiváló minőségű PVC slag 6 méter hosszú, szivattyúra rögzíthatő.

Alko 113253 BC 225 B Motoros kasza
42 990 Ft

2 év garancia

Az AL-KO BC 225 B egy könnyű, motoros fűkasza. A munkavégzés kényelmes és gyors ezzel az eszközzel. A Bike fogantyú a precíz irányítás érdekében állítható.

Alko 34 E Comfort Tartalék penge
5 790 Ft

2 év garancia

AL-KO Comfort 34 E elektromos fűnyíróhoz tartalék penge. A 34 cm-es kés borotvaéles és jó minőséget képvisel. A penge az AL-KO Comfort 34 E fűnyíróval kompatibilis.

Alko Comfort 34 E Elektromos fűnyíró
39 900 Ft 39 490 Ft
+ ingyen szállítás

3 év garancia

AL-KO egykaros biztonsági kapcsolóval ellátott elektromos fűnyíró, melynek teljesítménye 1200 W, ezáltal nagyon hatékonyan használható a kertben. Automatikus magasságállítás, melynek alkalmazásakor 6 különböző magasság közül választhat. Ajánlott fűnyírási terület 300 nm.

Alko 3500-C AVR Generátor
146 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

AL-KO 3500-C AVR áramfejlesztő, generátor egyhengeres, 212 cm3 négyütemű motorral meghajtott generátor. 15 literes üzemanyagtankja miatt hosszú ideg képes egyfolytában üzemelni. Az AL-KO 3500-C AVR áramfejlesztő névleges 3100W – tényleges 2800W teljesítmény leadására képes. Az áramfejlesztőre csatlakozatott berendezések – főleg amikben villanymotor működik – veszteséget termelhet, ami további teljesítménycsökkenéshez vezethet. AVR – elektronikus szabályzás, ha az áramfejlesztő nagyobb terhelést kap és a motor fordulatszáma csökken, a vezérlés akkor is tartja az előírt feszültséget. (230 V)

Alko Classic 4.64 SP-hez Fűnyíró kés, 46 cm
7 990 Ft

2 év garancia

Az AL-KO Classic 4.64 SP-hez tartozó tartalék fűnyíró kés kompatibilis még az AL-KO Classic 4.63 BX, BR-4,63 X, 4,63 X BR-Plus gépekkel is. Mulcsoláshoz, azaz talajtakaráshoz és fűnyíráshoz is alkalmas. A penge 46 cm hosszú.

Alko Classic 5.14 SP-hez Fűnyíró kés, 51 cm
9 990 Ft

2 év garancia

Az AL-KO Classic 5.14 SP-hez tartozó tartalék fűnyíró kés kompatibilis még az AL-KO Classic 5.13 BR-X Plus, 14.5 SP-S, 5.14 SP-S Plus gépekkel is. Mulcsoláshoz, azaz talajtakaráshoz és fűnyíráshoz is alkalmas. A penge 51 cm hosszú.

Alko 6500D-C AVR Generátor

Alko 6500D-C AVR Generátor

Értékelés: 5
259 900 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

AL-KO 6500D-C AVR áramfejlesztő, generátor egyhengeres, 389 cm3 négyütemű motorral meghajtott generátor. 15 literes üzemanyagtankja miatt hosszú ideg képes egyfolytában üzemelni. A hordozható egyfázisú áramfejlesztők közül ez az egyik legnagyobb teljesítményű. Névleges 5500W – tényleges 5000W teljesítmény leadására képes. Az áramfejlesztőre csatlakoztatott berendezések – főleg amikben villanymotor működik – veszteséget termelhet, ami további teljesítménycsökkenéshez vezethet. AVR – elektronikus szabályzás, ha az áramfejlesztő nagyobb terhelést kap és a motor fordulatszáma csökken, a vezérlés akkor is tartja az előírt feszültséget.

AL-KO cég alapítása 1931-ben Alois Kober, és annak fennállása alatt globálissá vált cég több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte. 40 vállalat Európában, az USA és Ausztrália példája globálisan orientált üzleti stratégia. 

AL-KO cég alapítása 1931-ben Alois Kober, és annak fennállása alatt globálissá vált cég több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte. 40 vállalat Európában, az USA és Ausztrália példája globálisan orientált üzleti stratégia.