Albert Thermo gyalogos pingvin
2 630 Ft

Gyermek Thermophore A 0,7 literes kapacitású pingvin az emberi test egy részének helyi felmelegítésére szolgál.

Albert Thermofor a pulóvercsillagban
3 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A pulóver hőmérője A 2 literes csillag az emberi test egy részének helyi felmelegítésére szolgál.

Albert Thermofor a téli pulóverben
3 530 Ft

A 2 literes hőálló gumiból készült téli pulóver Thermophore egy téli motívumú gyapjú pulóverben van csomagolva, amely elsősorban az emberi test részeinek helyi felmelegítésére szolgál.

Albert Thermofor csíkos pulóverben
3 530 Ft

A 2 literes hőálló csíkos termofór csíkos gyapjú pulóverbe van csomagolva, és főleg az emberi test részeinek helyi felmelegítésére szolgál.

Albert Thermofor gyermek kutya sötétbarna
2 650 Ft

Gyermek Thermofor A sötétbarna kutyának extra puha héja van, plüss kutya formájában, amely egy 0,7 l térfogatú, melegítő palackot vagy termoforot tartalmaz.

Albert Thermofor gyermek kutya világosbarna
2 650 Ft

Gyermek ThermoFoot A világosbarna kutyának extra puha burkolata van plüss kutyaként, amely egy bemelegítő palackot vagy egy termofórot tartalmaz, melynek térfogata 0,7 l .

Albert Thermophore Pompóban
3 530 Ft

A plüss zacskóban levő termofor 2 literes hőálló gumiból álló Pompo puha plüss csomagolásban van elhelyezve, és főként az emberi test helyi felmelegítő részeinek szolgál.

Albert Érintés nélküli baba hőmérő
9 280 Ft

Az Albert Érintés nélküli baba hőmérő érintésmentes technológiájának köszönhetően gyorsan és kellemetlenségek nélkül mérheti meg gyermeke testhőmérsékletét. Pillanatokon belüli képes fül-, homlok, vagy más felületen hőmérsékletet mérni, nagy LCD kijelzőjéről könnyedén leolvashatóak az eredmények. Mérési memóriával rendelkezik, mely tárolja az utolsó mérések eredményét. Kialakítása rendkívül biztonságos, higany és üveg mentes.