Alexander Pexeso Hallás utáni memóriajáték
3 860 Ft

Az Alexander Pexeso hallás utáni memóriajátékkal a gyerekek és szüleik is fejleszthetik hallásukat. A kockákat az azonos hangok alapján kell párosítani. Az nyer, aki a legtöbb hangot egymáshoz tudja rendelni.


Alexander Figyelj és találd meg - színes piktogramok
2 590 Ft

Oktatójáték, amely összpontosításra, odafigyelésre és figyelmességre vezeti a gyermekeket. A készlet 55 db különböző alakzatokat tartalmazó kártyalapot tartalmaz. A játék célja megtalálni két ugyanazt az alakzatot tartalmazó kártyát. 4 éves kortól ajánlott.


Alexander Hónapok és évszakok
2 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hónapok és évszakok asztali játék kiváló szórakozást nyújt, amely során a gyermekek a hónapok, napok és évszakok nevét és sorrendjét tanulják. A játékot 2–4 játékos játszhatja és 7 éven felüli gyermekek számára ajánlott.


Alexander Írás és törlés - betűk
2 380 Ft

Az Írás és törlés – betűk oktatójáték kiváló szórakozást kínál, amely során a gyerekek tanulják a betűk helyes alakját, melyek mellett képek is találhatók, ezáltal segít az olvasás tanításában is. Arra is tanítja a gyerekeket, hogyan kell helyesen tartani a tollat. Minden újra felírható és letörölhető. A játék 5 éves kortól ajánlott.


Alexander Megmondom neked, Anya 2
2 650 Ft

Alexander Megmondom neked, Anya 2 logikai fejlesztő játék. Képek alapján kell a gyermeknek egy történetet kitalálni és elmesélni azt, fejlesztve a logikai és fogalmazási képességeit. Az oktató játék óvódás és iskolás gyermekek számára ajánlott.


Alexander Mi mihez tartozik, Apa? Oktatójáték
3 190 Ft

2 870 Ft

Az Alexander Mi mihez tartozik, Apa? nevű játékban a táblán található ábrákhoz tartozó kártyákat kell párosítani. Ez fejleszti a gyerekek fantáziáját és logikus gondolkodásra való képességét. A képeket megtanulják kontextusban értelmezni, így akár saját történeteket is létre tudnak majd hozni.


Alexander Ne félj, ne habozz! Oktatójáték
3 630 Ft

Az Alexander Ne félj, ne habozz! oktatójáték a színek elsajátításában segít, emellett a memóriát és a finommotoros képességeket is fejleszti. A játékosok feladata a kihúzott kártya alapján időre a minta szerint felfűzni a színes gyöngyöket. Az győz, aki a legtöbb jutalomzsetont összegyűjti.


Alexander Színek és formák Memóriajáték
2 650 Ft

Az Alexander Színek és formák memóriajáték fejleszti a látást, a memóriát, emellett segít a színek és formák megismerésében. A játék kétféleképpen játszható, az egyik játékban a kártyák alapján kell a formákat elrendezni. A másik játékban a formákat minél rövidebb idő alatt kell a játékosoknak a zsinórra fűzni.


Alexander Kis építő-KASIRGA rakétavető (katonai)
3 710 Ft

Fém építő készlet kis tervező -KASIGRA rakétavető alkalmas gyereknek 8 éves kortól. Építsd fel a saját rakétavetődet, amely támogatja a kreativitását a gyerekednek. – A szerszámok részei a csomagolásnak. 271 darab.