Alltoys My Fairy Garden - virágház
5 130 Ft

Ezzel a szettel a virágcserépben egy mesés otthont hozhatsz létre Lilynek, a virágtündérnek. A ház tetején ültess szép virágokat és gondoskodj róluk. A legszebb tündérotthon létrehozásához rendelkezésedre áll számos szép kiegészítő, mint a hinta, kis asztal, teáskészlet, tavirózsa szirmai vagy a szélkerék.


Alltoys Oskar Plüss Papagáj

Alltoys Oskar Plüss Papagáj

Értékelés: 4,5
7 590 Ft

6 030 Ft

Az Alltoys Oskar Plüss Papagáj egy rendkívül szórakoztató interaktív plüssjáték, amely bármilyen szót vagy kifejezést elismétel, amit hall. Nyomd meg a gombot Oskar bal szárnyát, és már kezdhettek is beszélgetni! Nem csak a szavakat ismétli el, hanem a hangsúlyozást is utánozza, valamint mulatságos nevető- és köhögő hangokat is képes kiadni.


Alltoys Sparkle Girlz - Lószállító utánfutó
17 190 Ft

Sparkle Girlz baba útra kel gyönyörű fehér lovával együtt. A lila terepjáróját fogja vezetni. Ahhoz, hogy az utazás kényelmes legyen a ló számára is, csodaszép rózsaszín utánfutóban viszi magával.


Alltoys Sparkle Girlz - Varázslatos világító egyszarvú tündérrel
6 640 Ft

Ez a babát és egyszarvút tartalmazó készlet elhoz egy darabot a lepketündérek varázslatos világából. A rózsaszín csillogó egyszarvúnak világító szarva és mozgó szárnyai vannak. A gyönyörű hosszú selymes sörénye tökéletesen fésülhető.


Alltoys Golyópálya 45 darab
2 630 Ft

Építs egy érdekes golyópályát az utasításokat alapján, vagy teljesen a saját elképzelésed szerint, és a színes golyókkal próbáld is ki. Az egyes darabok kiváló minőségű műanyagból készültek és nagyon jól illeszkednek egymáshoz.


Alltoys Habszivacs, 100 db Textil kocka
10 630 Ft

Az Alltoys Habszivacs kocka minden 3 évnél idősebb kisgyermek számára tökéletes választás. A puha és kellemes tapintású építőjáték békés és szórakoztató módon fejleszti gyermeke logikus gondolkozását, kreativitását és térlátását. A sokféle formának köszönhetően a kockák szinte korlátlan lehetőséget biztosítanak az építkezéshez.


Alltoys Bambolina Molly balerina baba
17 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű Molly balerina baba tökéletes táncmozdulatokkal. A balett felszerelése rózsaszín balett ruhából áll szoknyácskával és balettcipővel. 200 cseh szavat is tud és tánc közben 8 klasszikus zenei darabot játszik le.


Alltoys Dinoszaurusz készlet - dinoszaurusz vadászok-56%
9 090 Ft

3 990 Ft

Akció

Amikor játszanak ezzel a készlettel, a gyerekek bátor dinoszaurusz vadászokká válnak. A két óriási őskori gyík vadászatára a legjobb felszerelés áll rendelkezésükre, beleértve a repülőgépet és a csónakot.


Alltoys Textil kocka, 100 db-os
10 630 Ft

Az Alltoys építőkocka a kisbabáknak a lehető legjobb választás. Segítségével a babák logikája, és motoros készsége fejlődik. Segítségével könnyedén rájön mit jelent az egyensúly. 3 éves kortól ajánlott.


Alltoys Farm istállókkal és lovakkal
2 090 Ft

Akció

Ezzel a nagy farm formájú játékkészlettel lovakkal, a gyermekek egy csomó mókát élnek át. Része a pajta, traktor, farmer figura és ló figurák és sok egyéb tartozék.


Alltoys Farmos zenélő szett
6 640 Ft

Ez a farmot bemutató játékszett traktorban ülő gazdával és hat különböző állatkával 15-féle dallamot és 5-féle motorhangot tud lejátszani. Ráadásul a traktor villogó fénnyel is el van látva.


Alltoys Gyümölcs pizza
3 690 Ft

Akció

Képzeld magad a pizzasütő helyébe és készítsd el a modellező anyag segítségével a leginkább csábító pizzákat minden lehetséges ízformában. Az anyag felhasználható újra és újra és eredeti játékok, ajándékok és díszek készíthetőek.


Alltoys Homokozó MAXI kagyló kék fedéllel
6 900 Ft

Műanyag MAXI homokozó kagyló formában, ideális kiegészítő a kerted számára. Egyik részébe megy a homok, a másikba víz, és a gyerekeid a tengerparton érzik magukat!


Alltoys Játék Távirányító
4 790 Ft

4 070 Ft

Az Alltoys Játék Távirányítóval finommotoros készségek fejleszthetők. A 60 különböző fény és hang kombinációval a játék hosszantartó kikapcsolódást igér. Ugye ismerős, amikor a gyerek is épp azt akarja használni, amit anya és apa szokott? Ezentúl nem kell elérhetetlen helyekre rejteni a távirányítót, hiszen a legkisebbnek is lehet egy sajátja.


Alltoys Kertes ház - Vidéki ház
30 580 Ft
+ ingyen szállítás

Kerti házikó vidéki ház formában, kerted tökéletes kiegészítője. A gyerekek vidékieset játszhatnak benne, így a hosszú délelőttökön elszórakozhatnak.


Alltoys Kocsi kockákkal, nagy 32 db
14 948 Ft

9 640 Ft

Piros-kék robusztus kocsi 32 maxi kockával. A gyermekek könnyen szállíthatják. A kocsi könnyen kezelhető, és nemcsak a kockák tárolására szolgál.


Alltoys Konyha 360° Smart
25 990 Ft

15 950 Ft

Intelligens konyha minden az egyben, amely 360 fokban forog, forgó dobbal ellátott mosógépet, jégadagolóval ellátott hűtőszekrényt, sütőt, mosogatót és főzőlapot tartalmaz, hangeffektusokat ad ki.


Alltoys Mabelle utazóágy
5 490 Ft

Virágmintával és pöttyökkel díszített rózsaszín kiságy babáknak. Tedd színesebbé a babázást, egyszerű tárolhatóságának és összecsukhatásának köszönhetően kirándulásokra és nyaralásra is magaddal viheted.


Alltoys Mikroszkópkészlet kofferban
15 950 Ft

Ez a mikroszkópkészlet kibővíti a gyermekek tudományokkal kapcsolatos tudását és felkelti érdeklődésüket, valamint hosszú órákra leköti a gyermekek figyelmét. A háromféle 200×, 600×, 1200× nagyítás révén szobájukból az egész világot tanulmányozhatják.


Alltoys Modellező anyag 14 színű
4 910 Ft

Ezzel a modellező anyaggal tökéletes kreatív szórakozás biztosítható, hosszú órákon át. Ez a szett tartalmaz tégelyt modellező anyaggal, 14 különböző színben, és így a lehetőségek tárháza nagyon széles.


Alltoys My Fairy Garden - mini virágcserép sárga
1 590 Ft

Akció

Ezzel a kreatív készlettel, Joy tündérrel és a kismadár barátjával megtanulod elültetni és gondozni a növényeid a virágcserépben. Egyszerűen ültesd el a magvakat és napról napra figyeld, ahogy a természet varázsol.


Alltoys My Fairy Garden - narancssárga mini virágcserép
1 890 Ft

Akció

Ezzel a kreatív készlettel, Hope tündérrel és a kismadár barátjával megtanulod elültetni és gondozni a növényeid a virágcserépben. Egyszerűen ültesd el a magvakat és napról napra figyeld, ahogy a természet varázsol.


Alltoys MyStyle - drót gyűrűk Kreatív játék
4 560 Ft

Ebből a nagyszerű Alltoys MyStyle drótgyűrű készítő készlettel minden kislánynak saját maga által tervezett ékszerkészlete lehet. Könnyedén megtaulhatják, hogyan készítsenek szebbnél szebb gyűrűket és barátaikat is meglephetik vele. A készletben minden szükséges eszköz megtalálható egy hasznos útutatóval együtt a kezdő ékszerkészítők számára.


Alltoys RC mentőautó hangvezérléssel 1:24
12 360 Ft

A kis mentősök a betegek és sebesültekhez való utaikon a mentőautót saját parancsaikkal irányíthatják a speciális rögzítő készülékkel ellátott irányítónak köszönhetően. Az autónak egy működő villogója van.


Alltoys RC pók - 4-csatornás
9 300 Ft

Nem félsz a pókoktól? Akkor még nem láttad ezt a hatalmas Fekete özvegyet. A szőrös pók képes a lábait úgy mozgatni, hogy az valósághűnek tűnjön. 6 éves kortól alkalmas.


Alltoys Ringatózó lila egyszarvú
14 420 Ft

Ezt a hintázó unikornis, lila színben hintázáskor hangokat ad ki. Érintésre kellemesen finom és gyorsan kedvenc játékká, valamint a gyerekszoba díszévé válik.


Alltoys Smart kapszulás kávéfőző
4 910 Ft

A kis háziasszonyok vagy szakácsok ezzel a narancssárga kapszulás kávéfőzővel a legfinomabb kávét készíthetik el barátaiknak vagy családjuknak sárga csészékbe. A kávéfőző a valódi készülékhez hasonló jellegzetes hangokat ad ki.


Alltoys Sparkle Girlz - Lakókocsi babáknak
17 570 Ft

A Sparkle Girlz babák fantasztikus nyaralásra indulnak lakókocsijukkal. A lakókocsiban van hálószoba, nappali és fürdőszoba toalettel. Minden helység teljesen felszerelt. Ezenkívül a lakókocsi gyönyörű házzá építhető át.


Alltoys Teamsterz terepjáró hanggal és fénnyel
10 630 Ft

A funkcionális terepjáróval a gyerekek rengeteg szórakozást élhetnek át. Az első lámpák világítanak és villognak és az autó motorhangot ad ki. Elöl van egy feltekerő és a hátsórészben csomagtartó.


Alltoys Torta műhely
4 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Képzeld magad a szakács helyébe és készítsd el a modellező anyag segítségével a leginkább csábító tortákat, muffinokat, vagy más finomságokat. Az anyag felhasználható újra és újra.


Alltoys Tudományos szett
18 490 Ft

11 490 Ft

Oktató tudományos szett, amely hasznos ismereteket ad át a fizika alapjairól, 8 évesnél idősebb gyerekek számára alkalmas. Le lesz nyűgözve, hogy mi mindent tanulhat meg. Ez a tevékenység lehetővé teszi, hogy megismerje alapvető fizikai elméletek valós részét.


Alltoys Yoo Hoo - Fenek 23 cm
3 450 Ft

Aranyos nagy fehér állatka nagy szemekkel tetszeni fog a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Van egy dús csíkos farka és magas minőségű plüssből készült. Érintésre kellemesen puha.


Alltoys My Fairy Garden - mesés virágcserép
3 980 Ft

Ezzel a kreatív virágcserép szettel létrehozhatod** Rose tündér mesés otthonát. Próbáld meg elültetni a növényt és gondoskodni róla. A tündér otthonát további **tartozékokkal bővítheted.


Alltoys Gyermek mikroszkóp, 100/200/450X
5 310 Ft

Az Alltoys Gyermek mikroszkóp, 100/200/450X tökéletes választás minden érdeklődő gyermek számára. 100-szoros, 200-szoros és 450-szeres nagyításra is képes. Elemmel működik. 8 éves kortól ajánlott. A kitűnő szórakozás garantált!


Alltoys Kerti Hinta, Fa

Alltoys Kerti Hinta, Fa

Értékelés: 4,5
5 170 Ft

AZ Alltoys Kerti Hinta klasszikus, de megunhatatlan gyermekjáték. Esztétikus, színes fa kivitelezése bármely játékos kedvű kisgyermeket lázba hozza. A biztonságáról a kötélhez rögzített fa kapaszkodó gondoskodik.


Alltoys 4WD tank hátrafelé felhúzható - világos
2 690 Ft

A csomag tartalmaz egy harckocsi modellt hátrafelé felhúzható és egy védőtornyot is tartalmaz. A tank hangeffektekkel rendelkezik. Az utazás lehetséges előre, hátra és emelkedőbe is 45 fokig. Forgó ágyútorony 320°-ban forog.


Alltoys Bambolina baba, Rózsaszín
4 640 Ft

BAMBOLINA baba ideális ajándék kisgyermekek számára. A stapabíró, 34 cm-es, puha játékkal felfedezheti a világot. A baba a hasa benyomásakor puszit küld. Ezzel grantáltan minden lánykát levsz a lábáról. A babához 3 darab LR44 akkumulátor tartozik.


Alltoys Fekvő plüsskutya 90 cm
10 630 Ft

Ez a 90 cm-es foltos kutya ideális plüssállatka az ágyba. Kellemesen puha és finom tapintású, így párnaként is használható vagy a lustálkodáshoz is megfelel.


Alltoys Felhúzható tank 4WD - sötét
2 690 Ft

A csomag tartalma egy harckocsi tank modell, amely felhúzható és védőtornyokat is tartalmaz. A tank hanghatásokkal rendelkezik. Előre és hátra mehetsz vele 45 fokos emelkedőn. Forgó torony ágyúval 320 ° fokban forog.


Alltoys Hangokat kiadó állatka - Kutyus
3 310 Ft

Zenés játék egy vidám kutyus formájában gyakorlati fogantyúval, hogy könnyen képesek legyenek a legkisebbek is megfogni. Csak nyomd meg a gombot és a kutyus világítani és melódiákat kezd el lejátszani.


Alltoys Játék kocsikulcs

Alltoys Játék kocsikulcs

Értékelés: 4,5
3 570 Ft

Az Alltoys játék kocsikulcs remek szórakozást nyújt a kicsiknek. A gombok megnyomásával különböző hangokat generálhatnak a gyerekek, felkeltve ezzel a természetes kíváncsiságukat. A kulcsot ki lehet nyitni és be lehet zárni, akár az igazi autókulcsnál. 1 éves kortól ajánlott.


Alltoys Kerti ház Barbie
38 560 Ft
+ ingyen szállítás

Kerti ház a kedvenc Barbie gyermekmárkától. Rózsaszín, kiváló minőségű műanyagból. A házban két nyitó ablak található, kerítéssel ellátott bejárat, postafiók és sok matrica. Minden, amit a Barbie rajongók kívánhatnak.


Alltoys Mezőgazdasági traktor
7 850 Ft

Ez a játékkészlet olyan farmot képvisel, melyben van egy traktor mezőgazdásszal és négy állat a pótkocsin, a gyermekeknek képes eljátszani 40 hangot attól függően, hogy a játék melyik része van megnyomva.


Alltoys Napelemes készlet 6 az 1-ben
3 010 Ft

Napelemes készlet kis tudósoknak. Ebből az építőjátékból 6 különböző modellt tudsz megépíteni, amik kizárólak napenergiával működnek elemek használata nélkül. Napelemes léghajó, repülőgép, helikopter, szélmalom, autó és robot. Csakis rajtad áll, hogy mit építesz, tehát ne habozzon és fogj neki!.


Alltoys Russia T34 Tank 1:28
5 710 Ft

A rettegett tank a 2. világháborúból T34 Tank megjelöléssel hátrahúzva felhúzható. Forgatható toronnyal és veszélyes ágyúval. – Fény és hangeffektusokat bocsát ki. 3 éves kortól alkalmas.


Alltoys Smart szupermarket

Alltoys Smart szupermarket

Értékelés: 4
18 290 Ft

15 950 Ft

Ez a csodálatos Alltoys bevásárló készlet kosárral, pénztárgéppel és számtalan nagyszerű kiegészítővel minden gyerkőcöt levesz a lábáról! A kicsiknek emellett a játék mellett egyetlen unalmas pillanatuk sem lesz. A játék pénztárgéppel, papír pénzekkel és érmékkel könnyen megtanulhatnak a gyermekek a pénzzel bánni. A tartozékok között szerepelnek a műanyag élelmiszerek, melyek segítségével a különböző árukkal is megismerkedhetnek a gyermekek. Ön vásároljon, gyermeke örömmel fogja kiszolgálni! Tartalmaz egy műanyag bevásárlókocsit is, így lesz teljes a bevásárlás élménye. A kassza hangot is kiad.


Az Alltoys céget jelenleg a vezető kereskedelmi vállalatok között tartják számon Csehországban.

Az ALLTOYS missziója az, hogy az ügyfelek és szülők igényei találkozzanak a gyermekeknek készített játékokban és szolgáltatásokban.

Az Alltoys céget jelenleg a vezető kereskedelmi vállalatok között tartják számon Csehországban.

Az ALLTOYS missziója az, hogy az ügyfelek és szülők igényei találkozzanak a gyermekeknek készített játékokban és szolgáltatásokban.