Alltoys Változó pálya 192 darab forgótányérral
5 350 Ft

Ezzel az autópályával a gyerekek soha nem fognak unatkozni. 192 darabból áll, amely a pálya különböző formáiba építhető, és folyamatosan a ** versenykörök változtathatók. Tartalmaz **egy autót is.

Alltoys Gyermek mikroszkóp, 100/200/450X
5 350 Ft

Az Alltoys Gyermek mikroszkóp, 100/200/450X tökéletes választás minden érdeklődő gyermek számára. 100-szoros, 200-szoros és 450-szeres nagyításra is képes. Elemmel működik. 8 éves kortól ajánlott. A kitűnő szórakozás garantált!

Alltoys Golyópálya 45 darab
3 340 Ft

Építs egy érdekes golyópályát az utasításokat alapján, vagy teljesen a saját elképzelésed szerint, és a színes golyókkal próbáld is ki. Az egyes darabok kiváló minőségű műanyagból készültek és nagyon jól illeszkednek egymáshoz.

Alltoys Teamsterz terepjáró hanggal és fénnyel
7 490 Ft

A funkcionális terepjáróval a gyerekek rengeteg szórakozást élhetnek át. Az első lámpák világítanak és villognak és az autó motorhangot ad ki. Elöl van egy feltekerő és a hátsórészben csomagtartó.

Alltoys Bambolina Molly balerina baba
18 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű Molly balerina baba tökéletes táncmozdulatokkal. A balett felszerelése rózsaszín balett ruhából áll szoknyácskával és balettcipővel. 200 cseh szavat is tud és tánc közben 8 klasszikus zenei darabot játszik le.

Alltoys Farmos zenélő szett
6 690 Ft

Ez a farmot bemutató játékszett traktorban ülő gazdával és hat különböző állatkával 15-féle dallamot és 5-féle motorhangot tud lejátszani. Ráadásul a traktor villogó fénnyel is el van látva.

Alltoys Gyümölcs pizza
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Képzeld magad a pizzasütő helyébe és készítsd el a modellező anyag segítségével a leginkább csábító pizzákat minden lehetséges ízformában. Az anyag felhasználható újra és újra és eredeti játékok, ajándékok és díszek készíthetőek.

Alltoys Hab puzzle számok 9 drb
5 090 Ft 3 470 Ft

Hab puzzle padlóra barázdált felülettel, kivehető részekkel. Ez a játszó felület erőltetés nélkül a számokra tanítja a gyerekeket. A kirakó Puzzle ideális a játszó felület kialakítására nemcsak a gyerekszobába, hanem mindenhol, ahol a gyerekek játszanak.

Alltoys Játék kocsikulcs

Alltoys Játék kocsikulcs

Értékelés: 4,5
4 010 Ft

Az Alltoys játék kocsikulcs remek szórakozást nyújt a kicsiknek. A gombok megnyomásával különböző hangokat generálhatnak a gyerekek, felkeltve ezzel a természetes kíváncsiságukat. A kulcsot ki lehet nyitni és be lehet zárni, akár az igazi autókulcsnál. 1 éves kortól ajánlott.

Alltoys Kocsi kockákkal, nagy 32 db-37%
14 948 Ft 9 390 Ft

Kiárusítás

Piros-kék robusztus kocsi 32 maxi kockával. A gyermekek könnyen szállíthatják. A kocsi könnyen kezelhető, és nemcsak a kockák tárolására szolgál.

Alltoys Mikroszkópkészlet kofferban
16 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a mikroszkópkészlet kibővíti a gyermekek tudományokkal kapcsolatos tudását és felkelti érdeklődésüket, valamint hosszú órákra leköti a gyermekek figyelmét. A háromféle 200×, 600×, 1200× nagyítás révén szobájukból az egész világot tanulmányozhatják.

Alltoys My Fairy Garden - mesés virágcserép
4 010 Ft

Ezzel a kreatív virágcserép szettel létrehozhatod** Rose tündér mesés otthonát. Próbáld meg elültetni a növényt és gondoskodni róla. A tündér otthonát további **tartozékokkal bővítheted.

Alltoys Sparkle Girlz - Lakókocsi babáknak
18 760 Ft

Kiárusítás

A Sparkle Girlz babák fantasztikus nyaralásra indulnak lakókocsijukkal. A lakókocsiban van hálószoba, nappali és fürdőszoba toalettel. Minden helység teljesen felszerelt. Ezenkívül a lakókocsi gyönyörű házzá építhető át.

Alltoys Teamsterz katonai autó hanggal és fénnyel
8 190 Ft 5 990 Ft

Csatlakozz a rendőrséghez, vagy a katonasághoz és indulj el ezzel a páncélozott autóval az akcióba Az autó világít és hangot ad ki, tehát a bűnözők vadászata során nem lehet nem észrevenni. A rossz fiúk között nagy port kavar, amikor megjelenik.

Alltoys Teamsterz rendőrautó hanggal és fénnyel
8 190 Ft 5 390 Ft

Csatlakozz a rendőrséghez és járőrözz ezzel a rendőrautóval. Az autó világít és hangot ad ki, tehát a bűnözők vadászata során nem lehet nem észrevenni. A rossz fiúk között nagy port kavar, amikor megjelenik.

Alltoys Teamsterz rendőrségi helikopter hanggal és fénnyel
8 190 Ft 6 020 Ft

Csatlakozz a rendőrséghez és járőrözz a fellegekben ezzel a rendőrségi helikopterrel. A helikopter világít és hangot ad ki, tehát a bűnözők vadászata során nem lehet nem észrevenni. A rossz fiúk között nagy port kavar, amikor megjelenik.

Alltoys Teamsterz tűzoltó autó hanggal és fénnyel-47%
12 290 Ft 6 490 Ft

Kiárusítás

Csatlakozz a tűzoltókhoz és indulj el ezzel a tűzoltó autóval az akcióba. Az autó világít és hangot ad ki, tehát a bűnözők vadászata során nem lehet nem észrevenni. A helyszínen csak elég kihúzni a létrát, felmászni az ablakon, és megmenteni a rászorulókat.

Alltoys Varázslat készlet exkluzív
15 260 Ft

Szeretnél a mágia igazi mesterévé válni? Ezzel a készlettel és útmutató DVD-vel és könyvvel , meg tanulhatod a legjobb varázslatokat és trükköket, melyekkel összezavarhatod a barátaid fejét.

Alltoys Yoo Hoo - Fenek 23 cm
3 290 Ft

Aranyos nagy fehér állatka nagy szemekkel tetszeni fog a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Van egy dús csíkos farka és magas minőségű plüssből készült. Érintésre kellemesen puha.

Alltoys Sparkle Girlz - Varázslatos világító egyszarvú tündérrel
5 750 Ft

Ez a babát és egyszarvút tartalmazó készlet elhoz egy darabot a lepketündérek varázslatos világából. A rózsaszín csillogó egyszarvúnak világító szarva és mozgó szárnyai vannak. A gyönyörű hosszú selymes sörénye tökéletesen fésülhető.

Alltoys Kerti Hinta, Fa

Alltoys Kerti Hinta, Fa

Értékelés: 4,5
5 190 Ft

AZ Alltoys Kerti Hinta klasszikus, de megunhatatlan gyermekjáték. Esztétikus, színes fa kivitelezése bármely játékos kedvű kisgyermeket lázba hozza. A biztonságáról a kötélhez rögzített fa kapaszkodó gondoskodik.

Alltoys RC pók - 4-csatornás
8 700 Ft

Nem félsz a pókoktól? Akkor még nem láttad ezt a hatalmas Fekete özvegyet. A szőrös pók képes a lábait úgy mozgatni, hogy az valósághűnek tűnjön. 6 éves kortól alkalmas.

Alltoys Konyha 360° Smart

Alltoys Konyha 360° Smart

Értékelés: 5
25 990 Ft 11 390 Ft

Intelligens konyha minden az egyben, amely 360 fokban forog, forgó dobbal ellátott mosógépet, jégadagolóval ellátott hűtőszekrényt, sütőt, mosogatót és főzőlapot tartalmaz, hangeffektusokat ad ki.

Alltoys Oskar Plüss Papagáj

Alltoys Oskar Plüss Papagáj

Értékelés: 4,5
7 590 Ft 6 150 Ft

Az Alltoys Oskar Plüss Papagáj egy rendkívül szórakoztató interaktív plüssjáték, amely bármilyen szót vagy kifejezést elismétel, amit hall. Nyomd meg a gombot Oskar bal szárnyát, és már kezdhettek is beszélgetni! Nem csak a szavakat ismétli el, hanem a hangsúlyozást is utánozza, valamint mulatságos nevető- és köhögő hangokat is képes kiadni.

Alltoys 4WD tank hátrafelé felhúzható - világos
3 090 Ft

A csomag tartalmaz egy harckocsi modellt hátrafelé felhúzható és egy védőtornyot is tartalmaz. A tank hangeffektekkel rendelkezik. Az utazás lehetséges előre, hátra és emelkedőbe is 45 fokig. Forgó ágyútorony 320°-ban forog.

Alltoys Bambolina baba, Rózsaszín
5 990 Ft

BAMBOLINA baba ideális ajándék kisgyermekek számára. A stapabíró, 34 cm-es, puha játékkal felfedezheti a világot. A baba a hasa benyomásakor puszit küld. Ezzel grantáltan minden lánykát levsz a lábáról. A babához 3 darab LR44 akkumulátor tartozik.

Alltoys Felhúzható tank 4WD - sötét
3 090 Ft

A csomag tartalma egy harckocsi tank modell, amely felhúzható és védőtornyokat is tartalmaz. A tank hanghatásokkal rendelkezik. Előre és hátra mehetsz vele 45 fokos emelkedőn. Forgó torony ágyúval 320 ° fokban forog.

Alltoys Hab puzzle ábécédé 26 drb
10 710 Ft

Hab puzzle padlóra barázdált felülettel, kivehető részekkel. Ez a játszó felület erőltetés nélkül ismerteti meg a betűkkel a gyerekeket. A kirakó Puzzle ideális a játszó felület kialakítására nemcsak a gyerekszobába, hanem mindenhol, ahol a gyerekek játszanak.

Alltoys Hab puzzle állatkák 9 drb
5 090 Ft 4 280 Ft

Hab puzzle padlóra barázdált felülettel, kivehető részekkel. Ez a játszó felület erőltetés nélkül megismerteti az állatokkal a gyerekeket. A kirakó Puzzle ideális a játszó felület kialakítására nemcsak a gyerekszobába, hanem mindenhol, ahol a gyerekek játszanak.

Alltoys Hab puzzle kirakó, közlekedési eszközök, 9 drb
5 090 Ft 3 200 Ft

Hab puzzle padlóra barázdált felülettel, kivehető részekkel. Ez a játszó felület erőltetés nélkül megismerteti az állatokkal a gyerekeket. A kirakó Puzzle ideális a játszó felület kialakítására nemcsak a gyerekszobába, hanem mindenhol, ahol a gyerekek játszanak.

Alltoys Hab puzzle számok 9 drb
5 090 Ft 4 010 Ft

Hab puzzle padlóra barázdált felülettel, kivehető részekkel. Ez a játszó felület erőltetés nélkül különböző formákra tanítja a gyerekeket. A kirakó Puzzle ideális a játszó felület kialakítására nemcsak a gyerekszobába, hanem mindenhol, ahol a gyerekek játszanak.

Alltoys Hangokat kiadó állatka - Kutyus
3 290 Ft

Zenés játék egy vidám kutyus formájában gyakorlati fogantyúval, hogy könnyen képesek legyenek a legkisebbek is megfogni. Csak nyomd meg a gombot és a kutyus világítani és melódiákat kezd el lejátszani.

Alltoys Játék Távirányító
4 790 Ft 4 680 Ft

Az Alltoys Játék Távirányítóval finommotoros készségek fejleszthetők. A 60 különböző fény és hang kombinációval a játék hosszantartó kikapcsolódást igér. Ugye ismerős, amikor a gyerek is épp azt akarja használni, amit anya és apa szokott? Ezentúl nem kell elérhetetlen helyekre rejteni a távirányítót, hiszen a legkisebbnek is lehet egy sajátja.

Alltoys Mezőgazdasági traktor
6 690 Ft

Ez a játékkészlet olyan farmot képvisel, melyben van egy traktor mezőgazdásszal és négy állat a pótkocsin, a gyermekeknek képes eljátszani 40 hangot attól függően, hogy a játék melyik része van megnyomva.

Alltoys Modellező anyag 14 színű
4 990 Ft

Ezzel a modellező anyaggal tökéletes kreatív szórakozás biztosítható, hosszú órákon át. Ez a szett tartalmaz tégelyt modellező anyaggal, 14 különböző színben, és így a lehetőségek tárháza nagyon széles.

Alltoys Smart szupermarket

Alltoys Smart szupermarket

Értékelés: 4
18 290 Ft 16 090 Ft

Ez a csodálatos Alltoys bevásárló készlet kosárral, pénztárgéppel és számtalan nagyszerű kiegészítővel minden gyerkőcöt levesz a lábáról! A kicsiknek emellett a játék mellett egyetlen unalmas pillanatuk sem lesz. A játék pénztárgéppel, papír pénzekkel és érmékkel könnyen megtanulhatnak a gyermekek a pénzzel bánni. A tartozékok között szerepelnek a műanyag élelmiszerek, melyek segítségével a különböző árukkal is megismerkedhetnek a gyermekek. Ön vásároljon, gyermeke örömmel fogja kiszolgálni! Tartalmaz egy műanyag bevásárlókocsit is, így lesz teljes a bevásárlás élménye. A kassza hangot is kiad.

Alltoys Teamsterz láva pálya játékautóval
3 990 Ft

Szuper kaszkadőr versenypálya egy speciális autó kilövővel és egy lávával teli tóval. A kis versenyzőknek a pályán nagyon sok szórakozásban lesz részük. A csomagolás egy autót és egy tégely nyálkát tartalmaz.

Alltoys Zenélő kisállat - Cicus
3 290 Ft

Zenés játék egy vidám cicus formájában praktikus fogantyúval, hogy könnyen képesek legyenek a legkisebbek is megfogni. Csak nyomd meg a gombot és a cicus világítani és melódiákat kezd el lejátszani.

Az Alltoys céget jelenleg a vezető kereskedelmi vállalatok között tartják számon Csehországban.

Az ALLTOYS missziója az, hogy az ügyfelek és szülők igényei találkozzanak a gyermekeknek készített játékokban és szolgáltatásokban.

Az Alltoys céget jelenleg a vezető kereskedelmi vállalatok között tartják számon Csehországban.

Az ALLTOYS missziója az, hogy az ügyfelek és szülők igényei találkozzanak a gyermekeknek készített játékokban és szolgáltatásokban.