Alltoys Változó pálya 192 darab forgótányérral
6 020 Ft 5 510 Ft

Ezzel az autópályával a gyerekek soha nem fognak unatkozni. 192 darabból áll, amely a pálya különböző formáiba építhető, és folyamatosan a ** versenykörök változtathatók. Tartalmaz **egy autót is.

Alltoys Teamsterz terepjáró hanggal és fénnyel
7 560 Ft 7 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A funkcionális terepjáróval a gyerekek rengeteg szórakozást élhetnek át. Az első lámpák világítanak és villognak és az autó motorhangot ad ki. Elöl van egy feltekerő és a hátsórészben csomagtartó.

Alltoys Teamsterz láva pálya játékautóval
4 030 Ft

Szuper kaszkadőr versenypálya egy speciális autó kilövővel és egy lávával teli tóval. A kis versenyzőknek a pályán nagyon sok szórakozásban lesz részük. A csomagolás egy autót és egy tégely nyálkát tartalmaz.

Alltoys Teamsterz rendőrautó hanggal és fénnyel
5 110 Ft

Csatlakozz a rendőrséghez és járőrözz ezzel a rendőrautóval. Az autó világít és hangot ad ki, tehát a bűnözők vadászata során nem lehet nem észrevenni. A rossz fiúk között nagy port kavar, amikor megjelenik.

Alltoys Játék kocsikulcs

Alltoys Játék kocsikulcs

Értékelés: 4,5
4 710 Ft

Az Alltoys játék kocsikulcs remek szórakozást nyújt a kicsiknek. A gombok megnyomásával különböző hangokat generálhatnak a gyerekek, felkeltve ezzel a természetes kíváncsiságukat. A kulcsot ki lehet nyitni és be lehet zárni, akár az igazi autókulcsnál. 1 éves kortól ajánlott.

Alltoys Teamsterz rendőrségi helikopter hanggal és fénnyel
6 730 Ft

Csatlakozz a rendőrséghez és járőrözz a fellegekben ezzel a rendőrségi helikopterrel. A helikopter világít és hangot ad ki, tehát a bűnözők vadászata során nem lehet nem észrevenni. A rossz fiúk között nagy port kavar, amikor megjelenik.

Alltoys Plüss nyuszi hangokkal
6 320 Ft

Egy aranyos nyuszi nagy fülekkel elragadja a baba minden érzékét. Három nagy színes gomb a hasán, számokkal és dallamok és melódiák lejátszására.

Alltoys Teamsterz tűzoltó autó hanggal és fénnyel
7 620 Ft 7 400 Ft

Csatlakozz a tűzoltókhoz és indulj el ezzel a tűzoltó autóval az akcióba. Az autó világít és hangot ad ki, tehát a bűnözők vadászata során nem lehet nem észrevenni. A helyszínen csak elég kihúzni a létrát, felmászni az ablakon, és megmenteni a rászorulókat.

Alltoys JCB kis betonkeverő autó
3 380 Ft 2 820 Ft

Kiváló jármű, nem csak homokba, sárga-fekete JCB betonkeverő autó formájában. Az autó forgó betonkeverővel rendelkezik, hang és fény effektusokat bocsát ki. 3 éves kortól alkalmas.

Alltoys Bambolina Molly balerina baba
18 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű Molly balerina baba tökéletes táncmozdulatokkal. A balett felszerelése rózsaszín balett ruhából áll szoknyácskával és balettcipővel. 200 cseh szavat is tud és tánc közben 8 klasszikus zenei darabot játszik le.

Alltoys Farmos zenélő szett

Alltoys Farmos zenélő szett

Értékelés: 4,5
7 400 Ft

Ez a farmot bemutató játékszett traktorban ülő gazdával és hat különböző állatkával 15-féle dallamot és 5-féle motorhangot tud lejátszani. Ráadásul a traktor villogó fénnyel is el van látva.

Alltoys Mikroszkópkészlet kofferban
16 970 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a mikroszkópkészlet kibővíti a gyermekek tudományokkal kapcsolatos tudását és felkelti érdeklődésüket, valamint hosszú órákra leköti a gyermekek figyelmét. A háromféle 200×, 600×, 1200× nagyítás révén szobájukból az egész világot tanulmányozhatják.

Alltoys My Fairy Garden - mesés virágcserép
4 570 Ft

Ezzel a kreatív virágcserép szettel létrehozhatod** Rose tündér mesés otthonát. Próbáld meg elültetni a növényt és gondoskodni róla. A tündér otthonát további **tartozékokkal bővítheted.

Alltoys Teamsterz garázs park
8 140 Ft 5 380 Ft

Ez a garázskészlet végtelen szórakozást kínál. Az egyes szinteket rámpák és funkcionális lift köti össze. A garázs valódi részleteket, tartós anyagokat és a peremek biztonságos kialakítását kínálja.

Alltoys Hab betűk a kábda 36 drb
3 830 Ft 3 490 Ft

Hab puzzle padlóra barázdált felülettel, kivehető részekkel. Ez a játszó felület erőltetés nélkül a betűkre és a számokra tanítja a gyerekeket. A kirakó Puzzle ideális a játszó felület kialakítására nemcsak a gyerekszobába, hanem mindenhol, ahol a gyerekek játszanak.

Alltoys JCB teherautó
3 380 Ft 2 950 Ft

Kiváló jármű, nem csak homokba, sárga-fekete JCB teherautó formájában. A dömper billenős kosárral rendelkezik, hang és fény effektusokat bocsát ki. 3 éves kortól alkalmas.

Alltoys Teamsterz katonai autó hanggal és fénnyel
7 270 Ft

Csatlakozz a rendőrséghez, vagy a katonasághoz és indulj el ezzel a páncélozott autóval az akcióba Az autó világít és hangot ad ki, tehát a bűnözők vadászata során nem lehet nem észrevenni. A rossz fiúk között nagy port kavar, amikor megjelenik.

Alltoys Teamsterz mentőegység
9 500 Ft 5 650 Ft

Garázsból és autókból álló mentőegység. A Teamsterz mentőegység 3 parkolóhelyet, 3 járművet, mentőautót, tűzoltóautót és rendőrautót tartalmaz. A szett funkcionális adóvevőt is tartalmaz.

Alltoys JCB kis báger
3 380 Ft 2 950 Ft

Kiváló jármű, nem csak homokra, sárga-fekete kivitelben, JCB báger formában. A báger mozgatható karral rendelkezik, hang és fény effektusokat bocsát ki. 3 éves kortól alkalmas.

Alltoys JCB kis markoló
3 380 Ft 2 950 Ft

Kiváló jármű, nem csak homokra, sárga-fekete lánctalpas JCB báger formában. A báger lapáttal ellátott mozgatható karral rendelkezik. Hang és fény effektusokat bocsát ki. 3 éves kortól alkalmas.

Az Alltoys céget jelenleg a vezető kereskedelmi vállalatok között tartják számon Csehországban.

Az ALLTOYS missziója az, hogy az ügyfelek és szülők igényei találkozzanak a gyermekeknek készített játékokban és szolgáltatásokban.

Az Alltoys céget jelenleg a vezető kereskedelmi vállalatok között tartják számon Csehországban.

Az ALLTOYS missziója az, hogy az ügyfelek és szülők igényei találkozzanak a gyermekeknek készített játékokban és szolgáltatásokban.