Alpenheat FireTube Extensions for Dry4 (AD1)
15 990 Ft 15 090 Ft

Akció

FireTube AC35 kiterjesztés a Dry4 cipő szárítóhoz, alkalmas minden típusú magasszárú cipő szárítására. Függetlenül attól, hogy sícipő, téli cipő, munkacipő, vagy horgászcipő a Dry4 szárítóval ellátott FireTubes készülékkel a cipőid hatékonyan, gyorsan és takarékosan száradnak.

Alpenheat unisex fűtött kesztyű FireGloveEveryday (AG8)
86 990 Ft 83 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fűtött kesztyű Alpenheat Fire Glove Everyday AG8 megbízhatóan melegen tartja a kezed, és megakadályozza a kellemetlen fagy behatolását. A GORE® WINDSTOPPER® softshell anyaggal, szél- és vízálló, valamint a finom bélés puha és rendkívül meleg.

Alpenheat Nesmeky AG Csúszásgátló talp, Fekete
5 390 Ft

Akció

Az Alpenheat Nesmeky AG Csúszásgátló talp rozsdamentes acél tüskéi kiváló stabilitást nyújtanak a csúszós, jeges felületeken. Rendkívül széles körben felhasználható, ugyanis bármilyen cipőre felrögzíthető. Négy méretben kapható. Fekete színben. A téli ruhatár elengedhetetlen kelléke!

Alpenheat Circulation AD6 UV 12V (szivargyújtós) Cipőfrissítő, Narancssárga
9 490 Ft 8 890 Ft

Akció

Az Alpenheat Circulation AD6 UV Szivargyújtós cipőfrissítő egy hasznos kiegészítő, hisz autóban használva elszívja a kellemetlen szagokat cipőibők. A szivargyújtóról működtethető cipőfrissítő 2 fdarabos, így mindkét cipőbe helyezhető párhuzamosan. Elpusztítja a baktériumokat és közömbösíti a kellemetlen szagokat.